Şimdi kuzucuklar benim birini etkilemem lazım platonik tm mı ama çocuğun gözünde ciddi ilişki kızı gibi görünmem lazım zaten ciddi düşünülecek biri olduğumu düşünüyorum ama neyse işte giyim kuşam tavsiyeleri verir misiniz bana? Ayyh teşekkür ederim 🤗. Bide erkekler komik kız seviyormuş zaten herkes komik insanları sever de kızların mizahi ve erkeklerin mizahı biraz farklı oluyor komik ve eğlenceli kız olmak için ne yapmalıyım komik miyim bilemiyorum genelde kafa dengi ve tatlı olduğumu söylerler ama biraz tavsiye verin işte 😇😊
He unutmadan sorayım başka soru sorma hakkım yok jdnsjsnsjb küfür etmiyorum günlük hayatımda ama edilmeli mi yani erekekler için küfür eden kızlar mı daha kafa dengi oluyor onun yanında rahat mı davranmalıyım yoksa samimi ama yinede fazla ileri gitmeden bir hanım efendi gibi mi davranmalıyım giyim
ya da Erkeklere Güzellik Olsun Yeter Mi d Diyorsunuz 😄
Hadi bakem yardımcı olun bana
He unutmadan sorayım başka soru sorma hakkım yok jdnsjsnsjb küfür etmiyorum günlük hayatımda ama edilmeli mi yani erekekler için küfür eden kızlar mı daha kafa dengi oluyor onun yanında rahat mı davranmalıyım yoksa samimi ama yinede fazla ileri gitmeden bir hanım efendi gibi mi davranmalıyım giyim
ya da Erkeklere Güzellik Olsun Yeter Mi d Diyorsunuz 😄
Hadi bakem yardımcı olun bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oldugun gibi ol, oyle yapmacikliklara gerek yok cunku zamanla oyunculugun anlasildiginda nasil bir sahtekar oldugun anlasilacak
Ya yapmacıklik değil zaten olduğum gibi davranıyorum ama mesela erkek gözünde komik olmak için izlemem gereken şeyler olabilir okumam gereken şeyler olabilir ya da kıyafet tarzı vs karakterimi değiştirmekten söz etmiyorum
Hic bir sey degistirme, belki Senin uzerinde komiklik guzel durmayacak belki sana sadelik yakisacak.. yani kendini Nasil iyi hissediyorsan oyle olmalisin.. karsi tarafin tercihlerine gore kendini degistirmeye degmez
Değmez dimi bak şu an bi hayatı sorguladım
Gönül işte napiyim
Iradeni kullan ve
Kontrollu olmaya calis
Bu sekilde daha kazanan Sen olursun
Hmm tamam teşekkür ederim 🙃
Rica ederim🌸
Biz doğal manyağız, o nedenle sana ısmarlama bilgiler veremiycez
Ağa be azıcık ucundan cıtlatıver 😂
Neyi çıtlatıyım evladım. Şimdi sen erkeklerin duygularından, neyi ne sebeple yapabileceklerinden yani davranışlarının arka planındaki nedenlerden haberdar isen bizi anlıyosun demektir. Bizi anlıyosan seninle espiri de yapılır, maytap da geçilir, kahkaha da atılır, okeye dördüncü de olursun ve hatta duygularımı anlayan bir kızdan daha çok hoşlanırım ben. Tam kafa dengidir benim için
Okey oynamayı bilmem😂 erkekler genelde kafa dengi olduğumu söyler ama ne bileyim fazla hoşlanti biraz şey yaptı beni acaba daha komik nasıl olurum vs sjnsjsbbbbn
Ne fazla hoşlantısı? Zorla komik olunmaz ki çocum, içinden gelen bir espiri yeteneğinin olması lazım. İyi gözlem, kitap yalama ve hayat deneyimi ayrıca zeka gerektirir espiri yapmak
Tamam anladım sanırım teşekkür ederim
Peki bana bi erkek olarak kıyafet tavsiyesi verebilir misin
İstediğin gibi giyin diycek şimdi 😂
Çocum fazla açık saçık giyinme bazılarımız çok kıskanç oluyoruz ama genelimiz, kadınımıza bakılmasından pek hoşlanmayız. Neyse çocum, kendine yakışanı giymelisin ve fakat etek, çizme, desenli hoş çoraplar, topuklu ayakkabılar ve vücuduna yakışan tarzda seçenekler hoşumuza gider. Mesela omuzların genişse ve belin inceyse omuzlarını belli edicek tarzda giyinmen ya da işte sen vücuduna göre sana yakışanı seçmelisin.
Sorun da bu yani kendimi övmek için demiyorum ama ne giysem yakışıyor bişey giysem diğerini mi giyseydim diye düşünüyorum özgüven problemim var sanırım üzerimdeki gayet güzel olduğu halde o da olsun istiyorum garip biraz
Evet omuzlarım geniş ve belim ince
Sıkıntı ne evladım? Herkes fizik olarak senin kadar şanslı değil. Kadınlar senin vücuduna sahip olmak için neler yapıyor biliyor musun?
Evet öyle ama ne giyeceğimi bilemiyorum pek ayrıca ne giysem yakışıyor ama fiziğim çok iyi değil yani boy yok😂
Nasıl yani? Boy yok derken?
Yani 155 160 boyum fiziğim iyi değil o yüzden ama giydiklerim yakışır
Sen deli misin ya? Geniş omuz, ince bel çocum sen iyi misin? Ayrıca shakira 1,55 boyunda bir hatun. Kadının hatlarına tapılır resmen
Devede de boy var, boyun hiçbir önemi yok. Fiziğin gayet iyi
Oha aşırı iyi geldi yani bacaklarım biraz kalın ve kısa olsa bile. i
Olsa bile mi
Bacakların kısa ve kalın mı? Evladım balina gibi adamlar burada biz yakışıklıyız diye dolanıyor. Bırakın şu erkeklere kendinizi beğendirme konusunu. Sen kendine güven evladım
Teşekkür ederim 🙃🤗
Küfür edersen direk X elenirsin 😄😄
Ciddi misin tanıdığım küfreden kızların hepsinin sevgilisi var ve mutlu şaşırdım bak şimdi
Benim tarzım değil mesela
Hmm işte adam😇😄
O adamı aldılar çoktan 😄😄
O adamda gözüm yok zaten 😂😂
Allah gönlüne göre versin kardeşim.
Bi yerden tanıdık geldin :():
İzmir de mi oturuyorsun?
Yok hayır neden sordun
Bi kız daha var çevrem de aynı anlattıkların gibi ondan dedim
Ha yok İzmir değil 😄
🤨🤨🧐😀