Erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım kafam çok karışık?

Öncelikle merhabalar bir gün bu konu için burayı yazacağımı hiç düşünmezdim fakat fikirlerinize ihtiyacım var 🥺

Erkek arkadaşım ilkokuldan itibaren arkadaşımdı. Ailesi uzaktan ailemi tanıyor. Annesi Bizimle ilgili bilgilere sahip. Fakat ablam ile benim hakkımda bildiği bilgileri karıştırıyor. (örnek verecek olursam ablamın nişanlılık süreci oldu Fakat bu süreci benim geçirdiğimi düşünüyor (bu süreçte ben üniversite okuduğum için şehir dışındayım gibi bir sürü mantıksız şeyler) ben öğretmenim ablam dövmeci ikimizin yaşam tarzı ile ilgili saçma sapan Şeyler.) erkek arkadaşım oturup anlatmasına rağmen kadın asla inanmıyor ve İlişkimizin devam etmesini istemiyor. buna rağmen erkek arkadaşım ısrarla devam etmek ve 7/8 ay sonra evlenmek istiyor. Ben annesinin Fikrini bilmeden önce Annem ve ablam ile tanıştırdım babamın da haberi var. Fakat şu an ailesinin beni istemediğini ailemle daha paylaşmadım. Paylaşmayı düşünüyorum. bu süreçte nasıl davranmam gerektiğini asla kestiremiyorum. Çok net bir şekilde erkek arkadaşıma Böyle bir durumda Evlenmiş olsak bile ailesi ile kesinlikle görüşmek istemediğimi belirttim fakat bu söylediğim şeyin onu da üzeceğini ve zora sokacağını çok iyi biliyorum. Böyle bir süreç yaşayan ya da fikri olan birileri varsa yazarsanız çok sevinirim 🥲

Erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım kafam çok karışık?