selamun aleyküm arkadaşlar, benim 5 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi cok seviyoruz. Ben 21 yaşındayım , o 25 yasında. Planlarımız vardı. Ben okulumu bitirecektim o da okulunu bitirp askerliğini yapıp gelecekti. Sonra aileleri tanıştırıp evlilik yolunda adımlarımızı atacktık. Ben ilk defa biriyle konusmaya basladım. İlk defa birini bu kadar cok sevdim güvendim. Ama işler hayal ettiğimiz gibi gitmedi. Ailede babam haric erkek kardeslerim ve annem ilişkim oldugunu biliyordu. Bir keresinde babam çalıştığım yere geldi , sevdigim yani erolda ordaydı. Babamın dibinden ayrılmadı o gun. Babamda sezmiş erolda bişeyler olduğunu. Annemin agzını aramış. Annemde herseyi anlatmış babama. Babam beni köşeye cekti. Ozet geciyorum ;; bu cocuk vanlı, sen onların örf adetine ayak uyduramazsın, herseyi gectim biz milliyetçi insanlarız onlar hdp)(PKK) lı dedi. Benim rızam yok ayrılcaksın o cocuktan dedi ( Sevdigim babasıyla tamamen zıt. hdp yi desteklemiyor aksine vatanına cok baglı) bunu babama söylediğimde beni hic dinlemedi bile. Ailesi destekliyor sonuc değişmez dedi. Ben vatan hainlerine kız vermem diyor. Yalvardım yakardım erola tanıması ona bir fırsat vermesi için. En sonunda kabul etti. Erol'un babasıyla benim babam ve erkek kardesim buluştular. Babam kendi konuşmuş kendi söylediklerini kendi onaylamıs. Karsı tarafı hic dinlememiş bile. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ailemin rızasını almadan iliskiye devam etmek istemiyorum ama sevdigimdende ayrılmak istemiyorum. Fikir verin
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşımın kurtlukle hic alakası yok. Kendisi İstanbul'da dogmus buyumus birisii. Lutfen yorum yaparken saygı sınırını asmayın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer