Selam arkadaslar uzun sureli bi iliskimvar annem 3 sene once ogrendi ve kesinlikle karsi cikti ya biz ya o dedi cunku ben uni okuyodum oda berberdi bende okudugum icin ve babam olmadigi icin çok korktum annem de çok dominant biri ondan tamam ayrilirim dedim ama ayrilmadikaslinda ben yeni eczaci oldum ve o simdi bana ailene soyle diyor ama annem çok korkunc biri nasil anlatirim bilmiyorum annem oyle oturulup konusucak biri degil bu konulari ve hep millet ne der kafasinda bu durumu yasayanlar var mı ne yapmaliyi? m
Ayrica sevgilimin3ailesini kesinlike sevmiyo ayni köyluyuz bizim layigimiz degillermiş
Ayrica sevgilimin3ailesini kesinlike sevmiyo ayni köyluyuz bizim layigimiz degillermiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaaa aynisini bizat yaşadim desem cok zor bir surecten gectik annem nefret ediyordu o aileden. Ki haklida cikmadi degil ailesi berbat insanlar. Evlendik ama işte hic bir şey istedigimiz gibi olmadi.
Gercektenmi? Mutlu degilmisin
Yani pek sayilmaz eşimin ailesi yuzunden, 2 yilik evliyim pek bir şey anlamadim evliligimden firsatci para avcilari ayrica eşimin erkek kardeşi 1 seneye yakin bizde evin duzeni diye bir şey kalmadi. Kaynanam hic iyi bir insan degil kayinbabam ise para vampiri
Ayyy bende sevgilimin ailesinxdn hic mutlu degilim ama onu seviyorum herhalde o yetmiyor bi sure sonra ve tek oglan
Yok sevgi yetmiyor ailesini sevmeyince belirli bir zamndan sonra anlaşmamazliklar oluşuyor. Zamani geriye cevirebilsem asla evlenmezdim
Oyle mi diyosun? O cok ailesine bagli bende... profil ismin nadir takip edebilirmiyim seni
Tabi takip edebilirsin ordan konusalim istersen gizli olmaktan cikiyorum. Ailesine cok bagli ve bir takim yalnişlarini gördum zamani bekliyorum bitiricem bence
Aileler genelde haklıdır biliyor musun.. Çok üzgünüm. Nasıl oluyorsa onlar ileriyi görüyor. Evlatlarını gelecek tehlikelerden bile korumak istiyor.
Ta çok ön yargililarsa?
Türkiye'de çoğu anne baba bu tarz. Eğer onları ezip geçecek kadar çok seviyor ve sevgiline güveniyorsan kendi bildiğini oku.
Banaaa yazmalisssin aynii durum bukadarmi benzelrio olurr sana guzel tavsiye veririmm🥰😍
Hatta bu soruyu hep ben sorardim ne yapmam lazim su bu diye annem kesinlikle istemiyordu çok çok katıydı imaksnxi gibi birseydi sonrs anladıki birburmixi seviyoruz hep anneke onun iyi yönlerini anlattım kötü birisi olmadgni ikna ettim ki öyle cok iyi efendi durust birisi şu an 3 ay oldu 3 sydır biliyor ailelerimiz benden sana tavsiye dua et cok dua et allahtan iste rabbbim eninde sonunda nasiobinde varsa olacak annem şu an erkek arkadasmi çok sevyor cok pisman önceden ayirdigna anneme kendini sevdirdi ne bilum her şey sizde bitiyor sana deger verdigini annen hissetsin seni mutlu ettigini.
İnan bir anne baba asla cocuklarin8n mutsuz olmasinı istemez baskasiyla olmayacagini anlasin ondan baska olmyacagini oda sonra anlayacakki sizin birbirnizi gerçekten çok sevdiginizi bide erkek arkadasmn cesareti annemin hosuna gitti annemden sans istedi cicek gönderdi eve vs.
Ayyy gercektenmi? Hesabin gizli nasil yazabilirim
Tamam ckyorum😍
Kuzum naptin aileni şimdi cevaplarıma bakıyordumda sen aklıma geldin merak ettim♥️Umarım her şey yoluna girmiştir 🥰
İçine girsin seni Hamile bıraksın