Erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor. Ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor. Çocuğa rest çekmişler ama kötü davranmıyorlar. Bu kızı bırak kültürlerimiz farklı diyorlar. Sana daha uygun kız bakalım diyorlar. Aslında aile yapımız benzerdir. Başım açık diye yapıyorlar. Ben kapanacağımı da söyledim. Uzun zamandır aklımda var. Kendimi hazır hissetmeyi bekledim sadece. Kapansa da tam kapanmaz, kapalı açıklardan olur diyorlarmış. Çok ön yargılılar. Ben namaz kılıyorum. Sevdiğim adam söylemiş ailesine bunu. Açık saçık olup namaz mı kılınır diyor. Halbuki kendi hacı olmasına rağmen namaz kılmıyor. Sevdiğim adam da kılmıyor. Kendi kızlarını da küçük yaşta zorla kapatmışlar. Kız şimdi seviyormuş kapalı olmayı, sanki başka bir şansı varmış gibi. Açıktan okutuyorlar, kendisi istedi diyorlar. Ben 14 yaşında bir çocuğun evde iş yapıyım okula gitmiyim diyeceğini düşünmüyorum. Yine de bilip bilmeden yargılayamam. Ben bu adamı çok seviyorum. Yoksa katlanır mıyım ben böyle şeylere. Bütün dini vecibelerin kadınlara indiğini. Erkek yaparsa 1, kadın yaparsa 5 günah olduğunu düşünen kafa yapısı. Benim içimde şeytani dürtülerin oldupunu söylemişler. En nefret ettiğim şey bu benim. Beni kesinlikle oğullarına layık görmüyorlar aileme de bayağı insanlar diyorlar. Halbuki ben arada olmasam benim annem onun annesini kapının önüne paspas yapmaz. Hem dini olarak hem kültürel bakımdan kendini çok güzel yetiştirmiş bir kadın. Ailemin bunlardan haberi yok. Olsa benim babam vermez ki beni. Şimdi benim ailem dahil olmadığı için çok güzel çalıp oynayabiliyorlar. Ama Allah' a şükür sahipsiz değilim. Sevgilimi çok seviyorum. Oda beni çok seviyor. Biliyorum eminiz birbirimizden. Evlenmemize daha çok var. Evlenmeden böyle yapan aile ilerde neler yapar kestiremiyorum. Çok feci bir aile psikolojisi. Sizce ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor. Ne yapmalıyım?