Erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor ne yapmalıyız bilmiyoruz?

1 yıldır Erkek arkadaşımla iyisiyle kötüsüyle hep birbirimize destek olduk yeri geldi o beni savundu ailesine karşı yeri geldi ben savundum onu kendi aileme karşı benim ailem onu seviyor ama onun ailesi beni sevmiyor bizi birbirimize yakıştırmıyorlarmış Erkek arkadaşım 4 kardeşten en küçüğü ve haliyle yakıştırmayanklar annesi ablası ve abisi oluyor erkek arkadaşımın önlük giyme töreninde kısa bir süre olmasına rağmen üçüyle de tanıştım ama alakam olmamasına rağmen ablası bu kız gothic sana uymuyor enerjileriniz uymuyor yakıştırmıyorum demiş erkek arkadaşım da savunmuş yine beni. En son çizgiyi geçen hareket ise erkek arkadaşımla bir kavga etmiştik burada hatamı kabul ediyorum tskipçilerinde gördüğüm bir kızdan dolayı olay çıkarmıştım çünkü çok genç duruyor ve tanımıyordum olay çok büyümüştü olayın en sonunda bana kuzeni olduğunu 32 yaşında olduğunu söyledi ve gösterdi kadını bunun üzerine aramız yine bozuk kaldı iki üç gün. kavganın ilk günü erkek arkadaşım canı çok sıkkın olduğu için bunu abisine anlatmış büyük ihtimalle abisi gidip bu olayı ablası ve annesine de anlatmıştır abisi de bu şu an böyle yapıyorsa ilerde ne yapmaz gibi tarzda şeyler söylemiş. en son ise dün gece yani 1. yılımızdan sonraki gün abisi erkek arkadaşıma yazmış sana derslerine odaklanman tarzında şeyler söyledim kariyerinde gelişmelisin ileride işlerimizi birleştirmek istiyorsak böyle böyle yapmalısın tarzında (erkek arkadaşım istediği bölümü bile okumuyor abisinin ailesinin istediği bölümü okuyor ve bölümünü değiştirme imkanı olduğunu söyleyince ailesi erkek arkadaşım üzerinde bir hakimiyet kuruyor ondan yararlanarak toplu bir klinik açmak istiyorlar ailecek.)

abisi uzun uzun yazdığı mesajda bunlardan bahsetmişti benim hakkımda ise : bu kızla gönül eğlendir sorun değil ama kız seni etkilemesin dedim sen ama o kızı bizden ileriye mi koyuyorsun , sen yakışıklısın karizmatik başarılısın bu kız senden aşağı kalıyor demiş açık açık tipimi okuduğum bölümü beni kişiliğimi her şeyimi aşağılamış yazıda ben ona layık değilmişim.

Erkek arkadaşım onun yazdığı mesajı bana atınca gerçekten yıkıldım okuması kolay bir mesaj değildi. Bana ilişkimizi artık gizlememiz gerektiğini söyledi gizlemezsek bu olayın babasına kadar sıçrayacağını başka bir şekilde lanse edileceğini söyledi ben de empati kurmaya çalışıyorum hâlâ okuyor ve ailesinin eline bakıyor önünde okulunu bitirmesi için yılları var onu zora sokmak istemiyorum ama ayrılmakta istemiyorum bu bir yıl içinde sevgiliden çok daha öte olduk çünkü ayrılırsak hayatıma daha birini alamam almam da ve ayrılmak da istemiyorum aklım çok karışık.

Erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor ne yapmalıyız bilmiyoruz?