Gelgitli ilişki neden olur nasıl düzeltilir?

arkadaşlar 4 5 aydır görüştüğüm biri var ilişki içerisinde anlasamıyoruz ve bitiriyoruz ya da nedensiz konusmayı kesiyoruz hicbirsey demeden sonra tekrar buluşup tekrar konusuyoruz ben anlamadım ne oldugumuz bile belli değil en son da ben artık sevdiğimi ve ilerlemek istedim aramızda tekrar anlasmazlık oldu ve barısamadık sonrasında yine görüşmek istedim konustuk barıstık ve bu sefer ilgisizdi yani ben aramasam aramıyordu bende soruyordum hani söylüyordum bunu neden böyle yapıyosun istemiyorsan söyle bitirelim diyordum ne sacma sacma konusuyorsun calısıyorum farkımda mısın diyip geçiştiriyordu biz yine bu konuda tartıştık ve akşamı arkadaslarımızla bulustuk bu sferde telefonunda birseyler gördüm ve sinirlendim moralım bozuldu ister istemez sonrasındada beni de eski sevgilim aradı üst üste farklı numaradan o da sordu bu numara kimin diye bende bilmiyorum dedim o da buna sinirlendi herneyse aramızda tatsızlık oldu ve bende dedimki arkadasını bırak yanıma gel konusalım o da tamam dedi 1 saat falan aradım yazdım cevap vermedi son gorulmesini kapattı yanımda gelmedi bende engelledim hemen sonrasında hic konusmadık 1 hafta sonrada o beni engelledi. yani ne yapmaya calısıyor ben anlamadım ki lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor 🥹❤️

Gelgitli ilişki neden olur nasıl düzeltilir?