Ara vermek bazen gerçekten sadece ara vermektir. İlişkinin nefes almasını sağlar. Ama bazen de ayrılık için zaman kazanma adına tercih edilir. Peki bu duruma gelen bir ilişkinin, kurtarılma ihtimali sizce mümkün müdür?
Neden ara verildiğine göre değişir bir nedeni vardır mutlaka o nedeni olgun ve mantıklıca konuşarak çözebilirler. bana kalsa ara verilen ilişki zaten bitmiş demektir. ama biri ısrar ederse de şunları deneyebilir Ara verilen bir ilişkiyi düzeltmek, çiftlerin iletişim kurması, sorunları anlaması ve ortak çözümler bulması gereken bir süreci içerir. İlişkideki iletişimi yeniden güçlendirmek önemlidir. Birbirinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun, duygularınızı paylaşın ve anlayışlı bir şekilde dinleyin. İletişimde empati göstermek ve karşılıklı saygıyı korumak ilişkiyi güçlendirebilir. Ara verme kararını tetikleyen sorunları belirlemek önemlidir. Her iki tarafın da ilişkiyi nasıl gördüğünü, ihtiyaçlarını ve beklentilerini ifade etmesi gereklidir. Sorunları açıkça tanımlamak ve anlamak, çözümlere odaklanmayı kolaylaştırabilir. İlişkideki sorunları çözmek için empati ve anlayış geliştirmek önemlidir.
Normalde kısa cevaplar vermene alışmışım, demek ki bu gibi sorulara da uzun ve mantıklı cevaplar verebiliyormuşsun. 😅 Bu güzel yorumun için teşekkür ederim :)
Merhaba, Güzel bir soru, süper görsel, ara verilen ilişki zannımca düzelmez, ara vermek çok saçma bir durum, ara veremem verilmesine de müsade edemem. Soru üstünden gidecek olursak neden ara verildiğine göre değişir ve farklılık gösterir. Etkiye tepki, örnek misal olsa ona göre yazabilirdim..
Ara verilmek isteniyorsa kökten koptuğu yerde bırakmalı diye düşünüyorum..
Öncelikle görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben de sizin gibi, ara verilen bir ilişkinin bittiği kanaatindeyim. Ayrıl-barış yöntemiyle, ilişkinin güçlenmeyeceği aşikar…
Her seyi unutacaksn hatalarn çetelesini tutmayacaksn Sil baştan yaşamak istemek icin birisi adım atmışsa o iliski de bir seyler henüz bitmemis demektir bence ayrılk nedeni ihanet yalan vb cok büyük sebepler deglse sans verilmeli