bunu yazdım
Kızı dövdüm, şimdi ayrılmak istiyorum dedi gitti. Zaman az. Bir başkasının olmadan sorunu çözelim yardım lütfen!
bunu yazdım
Kardesim sana benden bir abi tavsiyesi bence kiz arkadasindan hemen ayril ve kendini inzivaya cek biraz dinlen yalniz kal ben ne yapiyorum diye dusun bu iliski bitmis yarin seni cezaevinde gormek istemem devam edersen olacagi bu zaten bir kere el kaldirdiysan bu iliski bitmis demektir kizada kendinede yazik etme gizli sormussun buda utandigini gosterir zaten kendimizden aciz bir insana vurmak acizliginde otesinde birsey yapma kardesim soz dinle birak yoluna gitsin birde cocuk muhabbeti yapıyorsun guvenmedigin bir insandan nasil cocugun olsun istersin bu arada bu kiz arkadasin zaten kiz degil kendinide kizida kandirma ben cezaevinden yeni ciktim sende girme
Madem mesajlarına geç cevap veriyor
madem aramalarına cevap vermiyor
madem yalanlarını biliyorsun
daha ne diye böyle bi kızla berabersinki.? sendede arsızlık var arkadaşım
ee tamam böyle bi kızla çıkıyorsun, şimdi onu iyi bi dövmüşsün senin tabirinle, peki dahamı iyi oldu dahamı bağlandı sana? asla böyle kızlarla işim olmaz benim muhattap olmam olur biter, benim sevdiğim insan bu gibi şeylerle değil saygınlıkla sözümü dinler döverek değil
olm yazık lan valla savunmasız biri yani, biri kız kardeşini dövse için acımazmı la?
olm bi git utan dicemde oda sende yok.
şimdi mesaj attım..sonra konuşalım aşkım diyo
seni bilmem ama o kızın bence gidip bi darp raporu alarak seni şikayet etmesi lazımdı. Bu susan kadınlar yüzünden senin gibi insanlar elini kolunu sallayarak ortada dolanıyor ne yazık ki... Güvenmiyorsan ayrıl sen mi verdin canını kızın. Allahım senin gibileri islah etsin... Kızın aklı varsa sana geri dönmez...
mesaj attım..sonra konuşalım aşkım diyo
çocuklarımın annesi olacak yaa :))) aşkım o benim
ne öldürmesi be sen kafayı mı yedin ? aşkımdan özür dileyecem bir daha asla tekrarı olmayacak affettirecem kendimi..ben onun ilk erkeğiyim biliyor musun ..bi daha dövmeyecem
söz bak ona da söylüyecem vallaha bak bir daha elimi kaldırırsam aşkıma taş olsun o güzel ellerim
daha erkek çocuk verecek bana oğlum olacak aşkımdan :)) acaba akşam alıp yemeğe mi çıkarsam ki ailesinden izin alsa da ?
dövdüm derken :/ o kızın bide sana dönmesini mi bekliyorsun.. o kız sana geri dönmez.
ama mesajıma sonra konuşalım aşkım yazdı..yine dönmez mi ?
bana yardım et lütfen bu kıza napıyım ?
gaye güncelleme yaptım..orada kıza attığım mesaj yazıyo
özürdileme. ona zarar verdin ve bunu özür dileyerek halledemezsin. ona şunu yaz ''sana farkında olmadan istemeyerek zarar verdim öfkemi kontrol edemedim.şimdi senden özür dilemeye bile yüzüm yok. fakat bizim biraz zamana ihtiyacımız var.. ben öfekemi kontrol etmeyi öğrenene kadar konuşmayalım..''
hemen yazıyorum gaye sen benim canımsın yaaa :)))) çok öpüyorum seni :)
evet bence de.. bende çok kötü oldum çok kırdın beni yaptığın hareket attığın tokatlardan daha çok canımı acıttı..
bana nasıl el kaldırırsın aşkım ? yazmış..
hemen senin yazdığnı yazayım mı ?
tamam okudum süper :) hemmen atıyorum :)
cevap gelmedi ama olumsuza yormamak lazım herhalde
peki tamam nefes alsın birazcık aşkım :) ben beklemedeyim bundan sonra da çeki düzen verip daha dikkatli davranıcam
o güzel ellerinden öpüyorum ve saygılarımı sunuyorum :)
evet, anlıyorum.
Cevap
18Cevap
Böyle bir durumda senin onu dövmen hiçbir şeyi değiştirmez sadece bir kadına el kaldırmış ve kendi egonu tatmin etmiş olursun.Bu olaylardan sonra birlikte olmanız sadece evlendikten sonra aile içi vahşet adı altında bir gazete manşeti olur ve her şey dışında sadece medyaya yararınız dokunur , ki onlar böyle olayları severler.Benim senin için araştırdım , İran uçuş biletleri 700 tl civarına tekabül ediyor .Orada daha mutlu olursun diye tavsiye vermek istedim .Hem orada kırbaç kullanabilirsinde bir dahaki sefere...
iyi etmişsin dayak yiyen hatun daha bağlı oluyor.. beni seviyor dövüyor mantığı var bu canlılarda :))) döversen kabasın dövmezsen sevmiyorsun ilgisiszsin alakasızsın beni kıskanmıyorsun.. Ara söyle mesaj at bişey yap seni çok sevdiğim için çılgına döndüm de seven her erkek bunu yapar yapmayan sevmez de uydur üç beş yalan o gelir bi kaç güne ;) sahte kabadayı seni, aklında olsun kendi gücünde olmayan bir şeye orantısız güç kullanmak o insanı küçültür yüceltmez.. kadına el kalkmaz ne dinimizde var ne örfümüzde..
şurda haklı gibilerinden o dönmeden dönmem yalvarmam ezilmem yazmışsın ya sen zaten eziksin kendinden güçsüz olan birine kaba kuvvet uyguluyorsun sen kimsin kızın anası mısın babası mısın ? Kız yine iyi biriymiş seni polise şikayet etmemiş ben olsam şikayetçi olurdum . Özrün kabahatinden büyük telefonlarını açmamışmış bilmem ne ayrıl ozaman ne piskopatlık yapıyorsun arkadaşlar doğru söylemiş sen tam bir hayvansın
öyle deme hak edeni döveceksin..komalık etmediğime şükretsin
ya sen kimsin şuan yanıma gelsen ağzına bitane patlatırdımmmmm
çok tatlısın :D
sende çokkkkkkkk iticisin
o yüzden hepsi benim için ölüyo :))) haklsın
sen kendini ne sanıyosun be eziq yazma bana
bişey soracam çok kısa önemli
sorma..
lütfen tatlım :)
kes !
sen niye bana bu kadar sertsin ki ?
Ben bunların gerçekliğine inanmıyorum. Sen o kızı dövdün ve o kız sana tüm bunlarımı söyledi? Eğer o kız ben olsaydım o dayaktan sonra tek kelime etmez, başına geleceklerden korkmanı isterdim. Senin şuanda yapacağın tek şey, o kızın hayatından defolup gitmen. Geri istediğin birine şiddet uygulayabiliyorsan kusura bakma sen bir hayvansın.
o benim aşkım :)) evlenicem çocuk yapacaz daha..ondan oğlum olacak benim
Tahmin ettiğim gibi reytinğ amaçlı bir soruydu. Değilse bile bunu kabul edecek kızın aklına yanayım.
aşk bu mantık dinlemez güzelim...aşkım bana geri dönecek biliyorum
Madem dönecek, düğün hediyesi olarak meşin bir sopa hediye etmelisin aşkına. Döndüğüne göre bundan çok mutlu olur. Hatta zincire bağlayıp boynuna as, kolye niyetine.
o kadarını yapmam çocuklarımın annesi olacak o :)))
Tamam arkadaşım baya reyting topladın bak 50 ye yakın cevap aldın. Amacına da ulaştın. Sana ve aşkına mutluluklar diliyorum.
Adam kızı dövüyor ben eksi alıyorum ya. Nasıl adalettir anlamadım:(
iyi dövmek ne ya :) sen hangi köyde yaşıyosun? sen çok beklersin dostum,sen bence davranışlarını bi kontrol et... karşındakinden öyle bir davranış gördüysen,ona bitti diyip çekip gidersin zaten kız arkadan gelirse uğraşırsa birşeyler için muhakkak senin düşündügün gibi olmaz artık piyasada bence o kadarda midesiz kız yok 2 kişiyi idare etsin.
şaun yapman gereken tek bişiy var, gözlerini kapat ve caddeye doğru hızla koş...
bi halt yemişsin, birde gelip burda bir güzel dövdüm diyosun, oha yuh...
fazla vurmadım
Sonuçta vurdun
fazla vurmadım diyo ya, pişkinliğe bak...
Sen yikmissin mahvetmissin her seyi, bizim "yapici" yorumlarimiz yardim etmez bu durumda. Enkaz uzerinden iliski kurulmaz. Git kendini duzeltmeye bak once, karsindakini dovmekle adam olunmuyor.
guvenmedıgın bırı sana yalan soylemıs bırı va dövmussun de. neden hala onunla olmak ıstıyorsun? dur ben diyim, eziksin cunkı. ego sorunun var.
kendime çok güveniyorum yüreği yeten çıksın karşıma...geçenlerde biri aşkıma cins cins bakıyodu ağzını burnunu darmaduman ettim bıraktım çocuk pert :D aşkıma kimse dokunamaz bebeğim o benim
Çok zeki olduğunu söyleyen olmuşmuydu bilmiyorum. Ama seni taktir ediyorum, küçük bir senaryo, kısa ve dikkat çekici güncellemeler ve sonuç. Tebrik ediyorum zekandan dolayı.
ya sen nasıl bi insansın kız dövmekde ne demek nerde kaldın sen ya ? sana hiç bi yorum yapmıycam dövmüşmüş allahım yarabbim ya
bi okusana ya
Yuz karasisin, bir de utanmadan gelip burada ne yapar diye soruyorsun. Umarim kizin kendine saygisi vardir da seninle bir daha hic konusmaz.
seni öyle dövmemek lazım adam tutup gin havana purosu eşliğinde ıslak kızılcık sopasıyla dövdürmek lazım.
küfür etme adama yaa :S p.ç o onun ne suçu var :(((
bim poşeti kurbanı laa o :((
Kimseyi yargılamak bana düşmez.Kız mantıklı biriyse sana dönmez,sen de daha uğraşma bence.
Biz sana yapıcı yorum yapsak bile sen bu zihniyetle anlar mısın ki?
Gerizekalı kız seni aldatmış olsa da dövmeye vurmaya hakkın yok medeni ol biraz, iyi bi dövdüm yazmışsın bide utan kendinden. aklı varsa geri dönmez.
aldatamaz.. ne sanıyo o kendini be..hiçbir kadın beni aldatamaz
aldatmayı geç teşebüste bile dayağı yer yiyosa tekrar denesin hahahaha :D
ben mükemmel biriyim sadece sinirlerimi kontrol edemiyorum.. çok yakışıklıyım
Sen kimsin ki birini dövebiliyorsun. Acaba o kızın babası ona vurmaya kıyabildimide sen kıyıyorsun. Yemin ediyorum beni kızıma yapsan seni sokak ortasında öyle bir döverim ki bir daha o elin havaya kalkmaz.
dönerse aklına tukürim onun.senin gibi hayvanlar oldukça biz erkekler hep kötüleniyoruz.
neden dövüyosun oğlum!sen kimsin ki.!bunu yapan eşin olsa şiddet uygulamaya hakkın yok.sen önce insan olmasını öğren!ya sabır ya selamet ya!sizin gibi insanlar olmaz olsun!
saöma sapan konuşma be..ne alakası var !
bi de utanmadan böyle diyosun!
dövdüysen o defter kapanmıştır bitti o iş.. düşme kızın peşine..
ne demek el kaldırmak yaa...
fazla vurmadım
ne yapıcı yorumu ?
Beynin donmuş senin, kıza el kaldırmakla erkek olduğunu sanıyorsun. rahat bırak kızı. konuyu da güncelleme.
şimdi mesaj attım..sonra konuşalım aşkım diyo
nasıl erkeksin sen birde utanmadan bunları anlatıyorsun...
kötü bir şey yapmadım :D
yapamazsın gücün yetmez
Abicim sen nasıl bir kırosun ya
onu da hastanelik ederim rahat ol :D
Harbi peçeteden kendi imkanlarınla doğmuşsun sen
ben kıro değilim ki
Kapa çeneni lan malın tekisin işte uzatma.
deyus musun nesin deminden beri görüyorum yazdıklarını ve sesimi çıkarmıyorum kaybol gözüm görmesin , fazla şansını zorlama işim başımdan aşkın..hadi uza, roket
aferim dövdüm dio bide ben olsam gebertirdim az yapmışsın ayıp yaaaa sana
keşke ıslatıp ıslatıp dövseydin
dayağın tadını alınca dayanamaz geri döner
tey allam ya
Dönmez aga :D Keşke bir tokat atıp dursaydın ama ortada dayak var :D
snn gibiler yüzünden erkeklere güvenimiz kalmadı yazık kıza da
yapıcı yorumuna başlatma ya ne dingilsin daha bik bik bik
Suç sende değil sana o eli kaldırtan kızda ne sanıyorsunuz siz kendinizi ya erkeğim diye ortada dolaşıyorsunuz birde
"iyi bi dövdüm. Ama inkar etti."
Suçlu sorguluyor lavuk sanki..
lavuk demeseydik iyidi :S:S
it herif uygundur +1
Dövdüysen kendisi geri gelecektir var öyle mal kızlar..
Güvenmedin dövdün de KIZ SENİ TERKEDİNCE NE DEĞİŞTİ? Güveniyor musun ki şimdi? Dengesiz.
kızlara gücün yeter senin ancak ezik.
gel kime yetip yetmediğini gör..klavye erkekliğini bir kenara bırakıp saydırmayı kes ! işine bak
iyi bir de açıklama yapmış sana.
çok yakışıklıyım, çok çekiciyim vazgeçemez benden
öss türkiye derecesi yaptım çok zekiyim ?
kime yazdın bunu kıza mı :D:D
evet
hadi bakalım hayırlısı maço bey
Dokunmaya kıyamıyoruz
Dövmüş
Hayvan Herif.
:)
Teşekkür
erkeğim diye dolaşıyomusun sen birde?
soruyu okusana
BELKİDE İLİŞKİNİZ TENCERE KAPAK OLAYI GİBİDİR:)
tencerede kapak da benim :)
kontrol bende sözümden çıkamaz benim kadınım o .
Kadına el kaldıran erkek güçsüz erkektir.
iyi bi dövmüş. hayvan
açıklamayı oku dostum
kızı dövdün mü :// bravo
Ayı senin gibiler yalnız kalmaya mahkumsunuz
bütün kızlar bana pervane la..daha ömrümde 1 gün yalnız kalmadım dalga mı geçiyosun benimle şimdi çıksam dakkasında alırım 1 tane
Aman aman havaya bak cinsel partnerini her zaman bulursun ama bu davranışlarında kalbine dokunacak kisiyi bulamazsin
böle öküz olduğunu bilmedikleri için pervane oluyolardır
o da bana aşık biliyorum kız ölüyo benim için zamana bırkıcam...eşşek gibi kendi gelecek
seni gidi beyinsiz
bir şekilde ikna et, bu sefer topluca girelim
geri donerse aptalın daniskasıdır o kız
O kız benim gibi biri ise gelmez bekleme.
inşallah bi salaklık yapıp affetmez.
bir daha dövmem ki ama..güncellemeyi okudun mu ?
bi kere döven ardını da getirir bi kere tamam mı :S siz erkekleri hiç anlamıyorum.kendinizden güçsüz bi varlığa şiddet uygulamaktan ne anlarsınız bilmem ki!
kızımı dövdün la :) sen ne ayaksın öyle :D
se dövmedin mi hiç ? töbee
caba sarfetsen belkı gerı dönebılır
işte böylece yapıcı yorumlar...adın ne senin ?
kızı nasıl dövüyosun sen.Kıza el kalkar mı!
psikolojik vakasın. :/
saçma
iyi sen bilirsin, ama her önüne gelen kadını döversen aile-akraba gazabına uğraman olası. ağız burun çarşamba pazarına dönünce anlarsın.
sfdghjkhjlklsdrfhgjkhlkretyuyıuıop
ezdirtmezmiş kendini,la bi*ya
bide geri istiyorum diyo yaaa... aklı varsa dönmez
Senin gibileri iyi bi dövmek lazım bence.
güncelleme için; senin gibi peçeteden kendi imkanlarıyla büyüyen bir piç için yapıcı yorum yapamayız
Küfür etttim hee cok piss hemdee uuuuuvvv
umarım dönmez. ben olsam polise şikayet ederdim
abartma be
İnşallah dönmez.
vallaha billaha
aşkım yaa inan çok mutluyum şu an, çocuklarımın annesi :))
hiçkimse benim kadınıma veya kızıma el uzatamaz.. hiçkimse !
ben de yapmayacam bir daha
eklesem arkadaşım olur musun ?
neden kızdın bana ?
"İYİ Bİ" dövdün?
hem suclu hem güçlü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar