Kızı dövdüm, şimdi ayrılmak istiyorum dedi gitti. Zaman az. Bir başkasının olmadan sorunu çözelim yardım lütfen!

2,3 haftadır birlikte olduğum kız haftasonları arasıra memleketine giderdi. Ama bu kez gittiğinde; bir çok kez aradığımda açmadı. mesajlarıma geç yanıt verdi. hatta bazen telini kapadı.Ve bildiğim daha yalanlarıda oldu. kuşkum beni kandırıp bir başkasıyla birlikte olmasıydı, memlekete diye başkasının yanınami gidiyordu? Geldiğinde iyi bi dövdüm. Ama inkar etti. memlekete gittiğini söyledi. Sonra dövdüğüm için artık bana güvenemeyeceğini, çok kırıldığını, bida birlikte olmak istemmediğini söyledi.Şimdi zaten ben kesinlikle o dönmeden dönmem ve yalvarmam kendimi ezdirmem bunu biliyorum. Zaten bir işede yaramaz bunlar. Sizce bu kız benim hakkımda ne düşünecek? Bana geri dönermi? Ve EN önemliside şuanda yapmam gereken bişey varmı? Gerçekten geri istiyorum onu. ve yardımlarınızı acil bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
daha yapıcı yorumlar yapar mıyız lütfen !
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl böyle bişey oldu bende anlamadım. Ben bayanlara dayak atma olayına en çok karşı çıkan biri olarak nasıl böyle bişey yaparım..Çok özür dilerim gerçekten üzgünüm. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle bişey yapacağım. Heralde seni çok sahiplenip kıyamamamdan kaynaklanmıştır. Sen bir iki gün dinlen ve sakinleş sonra konuşalım.

bunu yazdım
Kızı dövdüm, şimdi ayrılmak istiyorum dedi gitti. Zaman az. Bir başkasının olmadan sorunu çözelim yardım lütfen!