Hoşlandığım çocuğun ayrılmak üzere olduğu bir sevgilisi varmış. Ne yapmalıyım?

Birkaç hafta önce internetten birisiyle tanıştım. İlk kez birisi bana bu kadar iyi davranmıştı. Benden hem bir insan olarak, hem de bir karşı cins olarak etkilendiğini söyledi. Elimi tuttu dakikalarca. Kötü hissettiğim zaman ona yazdım, buluşmayı kabul etti, derdimi dinledi anlamaya çalıştı. Hatta çözüm bulmak istedi. Bana "sana sevgililik gibi bir teklifle gelsem ne tepki verirsin" gibi bir soru sordu. Ben de mutlu olacağımı söyledim. Ondan ve onun bu tavırlarından hoşlandım. Ondan önceki günlerde ise "bir sevgilim olduğunu öğrensen ne tepki verirdin" gibi bir soru sormuştu. Ben de "şaşırırdım" demiştim. "Yoksa öyle bir şey mi var" diye sormuştum gülerek. Ama o "yok" demişti. Yalanmış tabiki. Peşini bırakmayan, onu intiharla tehdit eden bir kızın var olduğunu biliyordum. Bana ilişkisinin tamamen bittiğini ama kızın, kendisini intiharla tehdit ettiğini söylemişti. Eski sevgilisi sanıyordum. Hatta bu tehdidinden dolayı onun bulunduğu şehre bile gitmişti. Üstelik önceden özel bir şeyler de yaşamışlar ama bana hislerinin falan tamamen bittiğini söyledi. Bugün ise arkadaşı sohbet ederken bana, onun bir ilişkisinin olduğunu söyledi. Ayrılmak üzereymiş. Bana yalan söylemiş yani. "Ben yalan söylerim ama sana hiç yalan söylemedim, söylememeye de çalışıyorum" demişti. İyi birisi olmadığını söylüyordu sürekli. Doğruymuş. Yine bir insana güvenerek hata yaptım. Neden bana böyle bir yalan söylediğini de bilmiyorum. O kız umrumda falan değil, başkalarını düşünecek hâlde de değilim artık ama bu tür şeyler çok gururuma dokunuyor. Bıktım. Sizce neden bana bu yalanı söyledi? Ve ne yapmalıyım böyle bir durumda?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Hoşlandığım çocuğun ayrılmak üzere olduğu bir sevgilisi varmış. Ne yapmalıyım?