Kız arkadasım benı terk ettı ne yapmalıyım

2 Aylık bir ilişki vardı kız arkasımla ancak 1 ay once felan ayrıldık kız arkadasımı cok sevıyorum ama elımde bısey gelmıyor. ayrılık sebebımız ben bır gun bunun kagıda yazdıgı bazı seyler buldum hal ve hareketlerıde bu kagıdı onaylıyordu kendımı öldürcem vs vs bunun gıbı seyler bende en ıyı yapabılecegım seyı yanı ablasına olayları anlatmaktı ve bende oldugu gıbı olayları anlattım ablasıda kardesıyle konusmus ve ona cok kızmıs banada ertesı gun okulda kız arkadasım geldı sınırlı bır sekılde agzına ne gelıyorsa soyledı ve ayrıldık pekı dedım neden oyle seyler yazdın bana ılgı gostermenı ıstedım dedı ben dusunuyorum kı ona geregınden fazla ilgi gosterdım. Ertesı gun erkek kuzenlerıne benı dovdurdu :(... Bana telefondan mesaj attı 1-2 hafta sonra ölümüm çok yakında ve sana asla hakkımı helal etmıyorum dedı. arkadaslar yasım 17 kız arkadasımla aynı yastayım ve kuzenlerı benden yasca buyuk arkadaslar benım kız arkadasıma yakınlasmak ımkansız konusmak ımkansız okuldakı arkadaslarına soyluyor ve benı uzaklastırıyorlar arkadaslar lutfen yardım edın ne yapacagım off :(( :( (:( :(
Kız arkadasım benı terk ettı ne yapmalıyım