Aşık olduğum, karşılıklı sevip sevildiğim sonrasında fazla toksiğe dönüşen ilişkimdeki eski sevfilim 2 yıl sonra mesaj attı?

Çok derindi hislerimiz karşılıklı, benilk kez aşık olduğumu hissettim ve olmuştum. Her şey çok güzeldi, peri masalı gibi. Zamaniçinde kıskançlıklar kavgalar derken ilişkimiz toksikleşti. Sonrao ayrılmak istediğini söyledi ve gitti. Hayatında biri var sanıyordum birkaç aydır. Dün bana bi numara mesaj attı. Numarasını bile tanıyamadım. Kimsindiyorum tahmin et, ni düşün falan diyor. Dedim söylemeyeceksen rahatsız etme beni. Tamam tamam kızma falan dedi, neyse tanıttı kendini, aradı konuşmak istediğini söyledi. Defalarca aradı. Arama rahatsız oluyorum dedim. Ne konuşacaksın diyorum. Sohbet etmek istedim seninle o an dedi. Halini hatrını sormak istedim dedi. 2 yıl sonra ben ne alaka diyorum? Ne alaka mı diyor? Sonra konuşmak istemiyorum ne diceksen yaz dedim. Napıyorshn nasıl gidiyor falan dedi. Her şey yolunda mı falan dedi. Ben de ona sordum öyle bir sohbet oldu. Arayınca açsam bunları mı söylerdi bilmiyorum aniden 2 yılın arsından arayınca gerildim açamadım. Napmaya çalışıyor?

Aşık olduğum, karşılıklı sevip sevildiğim sonrasında fazla toksiğe dönüşen ilişkimdeki eski sevfilim 2 yıl sonra mesaj attı?