Lisedeydik. 1 ay kadar ciktik. Ve beni kardesim dedigim en yakin arkadasimla boynuzladi (hala nefret ediyorum ikisindende. Adlari batsin inş. amin.) sonra aradan 2 sene gecti belki daha fazla. Facede hesabinin ismini degistirip bana mesaj atti. Yaziklarida şöyle;
Ve en sonunda seni cok seviyorum, seni cok ozledim son bir kez goreyim seni nolur gibi seyler dedi. Siz olsaniz boyle bir olayin icinde, inanirmiydiniz? ya cok sacma degilmi? Aradan koskoca 2yi aşkın sene geçmiş. Dogru soyluyor olabilir mi, inanmali miyim inanmamalimiyim? Lutfen rica ediyorum yardim edin bir akil verin ablalarim abilerim kardeslerim😖
Beni boynuzlayan eski sevgilim iki sene sonra mesaj atti?
Valla ilginç ve kararsız bir durum. ben de şu konuşmadan sonra kararsız kalabilirdim. Aldatılmak tarifsiz kötü birşey, ihanet. tekrar seni görmeyi hakediyor mu bunu iyi ölçüp biçmeni tavsiye edebilirim sadece.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok abi ya haketmedigini dusunuyorum simdilik. Zamaninda ben o kadar uzdu.1 ay icin ben 5 ay agladim. Surunsun pismanligiyla insallah gebersin oh.
Ne kadar salak bir kizmissin sen ya bidr direk engeli bascana cevap yazmışım kalkmış bide şüphe yr düşmud inanmalimiyim diye sormuş sun kendine yuh artık ya mustehak sizin gibiler e inan inan da gör ebenin nikahini salak
Kizim inanma be valla bak bu vicdanini rahtalaticak senin duygularinla oynuyo yine birak cekiyosa ceksin aci birak vicdansa vicdan duysun yapmadan önce dusunecekti
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende oyle soyledim son pismaslik iste hic bir ise yaramiyor
oooo salla caniim ya eski adamdan bide terkeden aldatandan 2 senede bir cacik olmaz saf olma ona mi kaldin ya ben eskileri gordukçe midem bulanyor birak barişmayi
Tabiki haketmiyor ama karşısına güçlü bir şekilde çık herşeyi atlattıgını gözlerine bakarak inandır ona. İyice pişman olur. Ondan sonrası senin tercihin artık :)
En İyi Cevaplar