Ömür boyu tek kişiye sadık kalmak karakter, adamlık dediğimiz ender özellikler arasında olduğunu düşünüyorum. Normal olan da bu zaten bunu monoton, sıkıcı gibi göstermeye çalışanlar yüzünden ihanet eden edene cidden çok yazık, üzülüyorum.
22 Yorumla- 1 yıl
Evet çok doğru Liloş🌺
Aslında anlamlandıracak, o monotonluktan sıyıracak yine kişilerin kendisi olmalı👍🏻🌸
En İyi Cevaplar
1 yılBeklentiler karşılıklı olarak sağlanıyor, kalp birbiri için atmaya devam ediyor ve saygı kavramı hala zirvede ise bir ömrü beraber geçirmekten daha güzel bir şey olamaz.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
1 yılÖmür boyu süren hiçbir şey görmedim Aşklar monotonluk yüzünden bitmiyor ayrıca yapılan hatalar yüzünden soğuyor insan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılAşık olsam her günüm şen olur monotonluk bir kenara
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılTam tersi böyle monotonluklar hayata güzellik katar...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBöyle monotonluğa can kurban 😅
21 Yorumla- 1 yıl
😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. İki tarafta ilişkiyi canlı tutmalı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de zaten aşkı bilen insan hayatında sadece bir kişiye sadık kalır ve sadece bir kişiyi sever aşık olur. geri kalanı aşkı bilmez ve karakterle ilgili sıkıntıları olduğunu düşünüyorum aynı zamanda.. günümüz de çok eşliliği normalleştirmeye çalışıyorlar maalesef.. ya da aynı eşten sıkılanlar oluyor bu tür kişiler hiç evlenmemeli ya da aşka yanaşmaması gerekiyor bence.
10 Yorumla
1 yılYok hiç sanmıyorum bence öyle olmaz ama yaşlanınca bilemem eski heyecan olur mu. Ama bence karakterle alakalı ben mesela eğlenmeyi sevmem ama eşim olsa onunla eğlenirdirdim. Şaka seven biriyim, sürekli komiklik yaparım, sıradan şeylerden sıkılırım ama yerine göre davranırım. Düz bir şekilde de yaşamak istemem imkan buldukça farklı şeyler yapmaya özen gösteririm. Tek eşli olmak bana göre dünyanın en güzel yaşamıdır ve ama böyle düşünmeyen insanlar ne yazık ki sürekli ayrılıp evleniyorlar her insanda kusur vardır önemli olan onu kusurlarıyla sevmek bunu başarabilseler zaten her şey çok güzel olucak ama maalesef kimse kimsenin en ufak sıkıntısını çekmeye gelemiyor.
20 Yorumla
1 yılNapalim kanka ondan ona sek sek mi oynayalim hayvanlar bile tek eşli olarak ölüyorlar siz daha tek esli olmak monotonlastirirmi diyorsunuz biseyler bulcaksin surekli canli tutacaksin özleteceksin bazsn sıkacak bazende umursamayacaksın. ama birden fazla kisiyle olmak sacmaligin daniskasidir.
12 Yorumla- 1 yıl
Soru bu görüş paylaşmamışım yalnız😅
Senin deyiminle "kanka"😁 - 1 yıl
Neyse ne ondan
1 yılO kişiyle farklı deneyimler yaşanırsa monotonlaştırmaz. Önemli olan her iki tarafında ilişkiyi canlı tutmak için çaba göstermesi.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet karşılıklı👍🏻🧚🏻♀️
- 1 yıl
😌🌺
1 yılBundan çok korkuyorum çünkü çok çabuk sıkılabilen bir insanım. Ama karmaşık, derin ve maceraperest bir insanla evlenirsem ondaki gizem ve bu derinliği anlamak için bir ömür bile yetmez ve bu da onu daha değerli, eğlenceli kılar. Hayatımıza renk katacak olan insanlar değil, onlara bakış açımız aslında
10 YorumlaBence monotonlaştırmaz. Yani dünyanın kuralı her erkek varlık dişisine kur yapar. Evlilikten sonrada küçük sürprizler devam ettikçe bu taze kalır. Arada bir çiçek, uzun ayrılıklardan sonra (kişisine göre değişir) güzel bir sürpriz ile karşılama, konuşmadan anlayabilme ve anlaşabilme, elbette her şeyi erkek olarak ger zaman yapamayız. Ama yaratılış itibari ile kadın ile erkeğin yapacakları ve fıtratı farklıdır. Bence buna uyulur ise bu aşk evrilir ve farklı şekillerde devam eder
10 YorumlaHayır, kişiler sürekli kendilerini geliştirirlerse, yeni eğlenceler, aktiviteler falan düşünürlerse ve birbirlerini de bu konuda düşünüp empati yaparlarsa olabileceğini sanmıyorum.
Dönmüşsün bu arada, hoş geldin
11 Yorumla- 1 yıl
Evet aynı fikirdeyim.
Teşekkürler:)
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılTekli ve uzun vade ilişki insanıyım monotonlasmasi insanın kendi elinde olan bir şey ama daha saglikli sakin bir yaşantın olur , o daldan o dala konmaktan iyidir 👍 çünkü belirsizlik ve düzensizlik insanı ruhen yıpratır
12 Yorumla- 1 yıl
Evet belirsizlik ve düzensizlik yıpratıcı. Kesinlikle kişilerin kendi elinde mavişim🩵
- 1 yıl
Aynen öyle gülüm 👍🌺❤️
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. İki kişi arasındaki dinamikle sabittir. İlişkinin başlarında bir şeyleri hızlı tüketmenin getirileriyle kendini düzlüğe bırakabiliyor. Birbirleriyle gerçekleştirdikleri aktivitelerin azalması veya aynılarının tekrarı da buna sebebiyet verir. Sorun tek kişiye sadık kalmak değilde, eylemlerinin tekdüzeliğe sabit kalmasıyla alakalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bence en iyisi sadık kalmak çünkü en azından hiç hayal kırıklığı yaşamamış olunur tabi bir ömür tek bir kişiyle olabilmek çok zor ama imkansız değil 😊
11 Yorumla- 1 yıl
Evet imkansız değil:)
Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Hayatını birleştirdiğin kişi zaten kafa dengi aynı şeylerden zevk aldığın kişidir. Aramiz bozulmadığı sürece mükemmel olur aksi bir durumda zaten bitmiştir iş
17 Yorumla- 1 yıl
❌
- 1 yıl
Sıkıntı yok. Mutlu olursun hayatında seni hak eden biriyle umarım.
- 1 yıl
Genel yorum zaten benimki de anladım seni ben🙂
Burada şahsi şeyleri profilde bile artık paylaşmıyorum çok suistimal öğrenirsin zamanla iyi günler👋🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılTek kişi olsun hep olsun, insanı daha çok bağlar. O kisiyi ailem gibi gorecegim icin sıkılmam söz konusu olamaz. Eğer bir insan hayatındaki kisiden sıkılıyorsa zaten onu sevmiyordur.
13 Yorumla- 1 yıl
Evet ve zaten keyif almıyordur o insandan doğru dedin.🌸
- 1 yıl
🥰💛
- 1 yıl
💜🍫
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılO tek kişi ile sınırlı şeyler yaşamak hayatı monotonlastirir , renk katılması gerek ki farklı etkinlik ve geziler olmadığı sürece çabuk sıkılan ve ayrılan bir neslin dönemindeyiz
11 Yorumla- 1 yıl
👍🏻
Gizli Üye(25-29)1 yılHayir tek bir kisiye sadik kalmak hayati monotonlastirmaz , şöyle bir örnek vereyim çok samimi bir arkadasiniz var diyelim , onu yoldan geçen birine değişir misiniz? değismezsiniz ya da insan evladini sevmekten sıkılır mi? Gidip bir baskasinin cocuğunu kendi cocuguna tercih eder mi? Hayir etmez. Şimdi diyeceksiniz ki o çocuk o kişinin kendi kanından kendi canindan. Peki çocugu kendi basina mi yapti? Hayir. o sadık kalmasi gereken kişiyle yaptı. yani artik partneride onun bir parçası...
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Jakabo01 çocuk ve arkadaş ı örnek vermek icin yazmistim , ben daha genel anlamada "tek bir kisiyle vakit gecirmek"i aciklamaya calistim.
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Benim için her güne ayrı bir güzellik katar, çünkü her gün onun başka bir özelliğini keşfederim, ki doğru olanı da budur.
12 Yorumla- 1 yıl
"Her gün başka özellik keşfetmek.."
Bunu yapabilene mutluluk hak🙂🪩
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır, ne yapmam lazım 10 15 kişiyle birlikte renkli hayat yaşamak mı? İğrençlik, bu tarz insanların olduğunu bilmek bile midemi bulandırıyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet tiksinç. Zaten monotonluktan kurtarmak ilişkiyi sürdüren 2 kişiye bağlı ve çözülebilir durum😌
- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
1 yılRuh eşin olsun, ortak ilgi alanlar çıksın; bir de sohbetinden keyif aldın mı nereye monotonlaşıyor bea.
11 Yorumla- 1 yıl
Monotonlaşmışsın bea zaten😀
Beraber yapılacak çok güzel şeyler varken iki tarafta eğlenmeyi biterse çok güzel olur monotonluksa güzel Bi monotonluk olur. Heryerde eğlenebilen çiftler vardr eminim
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
m 1 yılTek kişiyle bir ömür boyu geçse monotonlaşmaz.
İlişki yarım kalır. 💕🥰
12 Yorumla- 1 yıl
Evet ona önemli olan kişilerin dinamik katabilmesi🌺
- 1 yıl
Kesinlikle bebek. 💕
1 yılEn sevdiğim en sevdiğim jdjfjd
https//youtube. com/shorts/kCRNlrdnLb4? si=fUwNjlOKCoHYVJtA12 Yorumla- 1 yıl
☺️☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılEkşın olsun diye arada aldatın ya boynuz törpüleme seansı falan düzenlensin hatta😂
12 Yorumla- 1 yıl
Uzak olsun öyle aksiyonlar, maceralar😅
- 1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılDaldan dala atlamaktan iyi oda kaşar etkisi böyle iyidir bence tek kişi ve monotonluk 🤗☺
13 Yorumla- 1 yıl
Kaşar etkisi kelimelerine sağlık🌸😅😅
- 1 yıl
Rica ederim bitanem ama gerçek bu☺🤗
- 1 yıl
Evet evet haklısınn☺️☺️
Gizli Üye(25-29)1 yılZaten sadakat diye bir şey yok amaç paralı zengin bir koca bulup kapağı atmak
12 Yorumla- 1 yıl
Kişiye göre değişir.
Cevap sahibi1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz.
Gizli Üye(30-35)1 yılÇiftlerde heyecan arayan taraf için monotonlaşır bence doktor ☺️
17 Yorumla- 1 yıl
Doktor mu?😅😅
Cevap sahibi1 yılEvet her zamanki gibi mütevazı olacaksın biliyom ☺️ hayat nasıl gidiya
- 1 yıl
İyilik güzel şükür yoğun günler geçiriyorum şu sıralar:)) Sende.
Cevap sahibi1 yılÇok danışan hastan varsa tabi ☺️ Sabır ve kolaylıklar dilerim. Ben de iyiyim, askerden geldim. Sivil hayata alışıyorum 😌
- 1 yıl
Hayır hasta değil ben kurumsal bir alanda çalışıyorum bireysel değil ki:)
Anlıyorum. Kolaylıklar dilerim sana☺️
Cevap sahibi1 yılÇok teşekkür ederim ♥️
Bireysel kendi işinin patronu olursun inşallah ☺️ Emrin altında çalışanlar bayram eder 🥳- 1 yıl
☺️☺️
1 yılMonoton kelimesi her zaman olumsuz anlamlar taşımaz.. Bazı şeylerin monoton olması gerekiyor hatta.. İşte sadakat gibi, aşk gibi, huzur gibi..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Herkes olur mu öyle sey sadik kalmak şöyle böyle der. Bu memlekette bu kadar aldatmayı tek ben yapıyorum 😁😁😁
Cehennemde bir ben yanacam10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bin kişi ile de olsa hayatı bok eder. Bok olmasındansa monoton stabil sakin bir hayatı tercih ederim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın için güzel ama erkekler çok sevmediği bir kadınla ömür gecirmekten hoşlanmazlar. İlla çok sevecek başka türlü bir kadınla ömür geçirmeyi bence istemezler.
10 Yorumla
1 yılKarşilikli Sevgi varsa bir sekilde olur monotonlaşmazz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı kişiyle bir çok yeni yer gezebilir, yeni kitaplar okuyabilir, yeni dizi film ileyebiliriz. Hayat monotonlaşmaktan ziyade farklı yönlere evrilir bence. Gençken farklı, orta yaştaylen farklı ve yaşlılıkta farklı olacak şekilde hayatımız değişir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olması gereken bu zaten, aşk hayatım monotonlaşsada olur.😃
10 Yorumla
1 yılHayır ömür boyu tek bir kişiyle olmak bence güzel bişey daldan dala atlamayı sevmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Belki olabilirde ne biliyim hayat genelde öyle işliyor
10 Yorumla
1 yılÖyle olması gerekiyor flörtöz çapkın biriyle zaman geçmez
10 Yorumlaİnsan birbiriyle eylenmeyi bildikten sonra o motonlugu kırar ama karşılıklı olursa tabiki bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabiki ama olsa bile monotonluk şükür sebebidir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılGaliba evet, Ama hayat çok eşlilikle de tükenir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı bağlılık varsa hiç de monotonlaşmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Arada farklı kişilerle hayat daha mı hareketli oluyor. O zaman herkes herkesle yatsın
02 Yorumla- 1 yıl
Görüş değil yalnız soru sordum.🙂
İki insana bağlı zaten monoton yaşamamak😌
Gizli Üye(25-29)1 yılkarsimdaki kisiyle bagli eger beni sevgisiyle kendine her gün asik ediyorsa hayir
10 Yorumla
1 yılHayır olmasi vereken bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMonotonlaştırsa da önemli değil sadakat her şeyden daha kıymetli olay benim için
10 YorumlaKişiye göre değişir abla
11 Yorumla- 1 yıl
Evet abi.
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. yok yahu tek kişiylede eğlenceli olur o hayat
15 Yorumla- 1 yıl
Evet tamamen iki kişi arasında durum.
- 1 yıl
Vaayy sen de fark ettin☺️ demek işlerim seyahatlerim yoğun günlerim oldu diğer mecralarda da aktif olamıyordum. Teşekkürler fark etmişsin🙂
- 1 yıl
🙏🏻🙏🏻🪩✨
Hayır, doyumsuzluğu aşilamayin..
117 Yorumla- 1 yıl
Aşılama gibi bir soru girişimi yok ve soruda " mı" var👍🏻
- 1 yıl
👍🏻
- 1 yıl
Hayır değil. Cevaba göre değişebilir. Genelde cevap veririm hiç cevap vermeyenler de var mesela:)
Biraz daha olumlu yönlerden bakılsa keşke.🙏🏻 - 1 yıl
Bilemiyorum mod değilken de karşılaşmadım bununla.
- 1 yıl
Ben çoğu zaman açıklayıcı yazdığımdan belki de denk gelmedim😌
- 1 yıl
👃
- 1 yıl
Gönderiliyomuş
- 1 yıl
Büyük dert
- 1 yıl
Anladım seni bende diyorum ki denk gelmedim..
Arkadaş anlatmış altta.
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılbenim icin hayir. nolur bulalim artik birbirimizi.
13 Yorumla- 1 yıl
Umarım bulursun @ebraristeben🌸☺️
- 1 yıl
tesekkur ederim
- 1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır tabiki birlikte nice güzel anılar biriktirirsin doğru kişiyle 🥹
12 Yorumla- 1 yıl
🌸🪩
Cevap sahibi1 yıl🌸💌
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır ama zor.
Nasılsın dün çok şikayet ettin beni 🙂00 Yorumla Öyle birini sevceksin ki hergün bir şey keşfetceksin.
10 Yorumla
1 yılO yüzden karar alırken ve verirken dikkatlı olmak lazım. Bazı kararların, geriye dönüşü yoktur.
10 YorumlaEğer öyleyse ben monoton bir yaşam sürüyorum.😃Tek eşlilik başım üstüne her zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
m 1 yılÖzel bir duygu bu herkese yakışmaz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin gorusu farkli benim icin bu ozel bir sey
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Hayır aksine hayatı güzelleştirir
10 Yorumla
1 yılAşırı sıkıcı olur
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler