Ömür boyu aynı insanla olmak?

Evli olan insanlarla yaptigim bir cok konusmada evet sıkılıyoruz. Diyorlar ben onlarin yalancisiyim. Hatta bazen sevgi bitiyor saygi basliyor diyenler de oluyor. Hergun ayni yemegi yersen sıkılırsın diyenler de oluyor. Burada sadakat devreye giriyor evet sıkılıyor ama bagli olduklari icin aldatmayanlar da var Sıkılıp sadakat gostermeyip aldatanlar da var. Bu kisiye bagli ama sıkıldıklari kesin gibi bir sey. İnsanin gozu sahip olamadiklarinra hep zaten sahip oldugu seyin kiymetini bilmiyor
Kesinlikle haklısın. Aşk denen heyecan fırtınası bitiyor. Sevgi geçerse yerine devam ediyor, geçmeyenler için ayrılık oluyor. Ama sevgi de geçse yerine insan o çılgın jeyecanlara ara ara arzu duyuyor.
Sevgi aşk vs bir süre sonra biter , saygı ve güven kaldığında bir ömür mutlu bir birliktelik yaşanır ama bunlar yoksa sıkılma kavga aldatma vs her şey yaşanabilir
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Selamlar,
Bu birlikte olacağın insana bağlı. Bütün olarak bakmak gerekiyor resmen. Aynı zevklere sahip olmak, aynı şeylere gülebilmek ve bazı zamanlar konuşmadan anlaşabilmek çok önemli. O zaman hayatının kalan kısmını çok rahat geçirebilirsin. Burada sihirli kelime bana göre eğlenmekten geçiyor.
Gerçekten seven insan sıkılmaz. Ama sen zaten sıkılan bir insan isen eninde sonunda sıkılırsın. He burada karşı tarafında biraz parmağı var. Sen seversin ama sürekli senin sınırlarını ihlal ederse bu durumdan bile sıkılabilir insan.
Onu ne kadar çok sevdiğine bağlı.
Öylesine evlendiysen sırf evlilik olsun diye bir süre sonra ayrılma olur
Internete girmeyi seviyorsun demi ama internete hergün bisey keşfediyorsun onuda hergun keşfediceksin şoyle duşun hiç anan senden sıkıliyormu veya baban sıkılmiyor hanimdan veya kocadan da böyle sıkılmasin tabi evlilige bağli
Olsun hayatının sonuna kadar onunlasın evlendigin kisi iyi ise hayatın boyunca seversin muhabet olursa 1000 yıl geçse bile sıkılmazsın her gün aynı seyi konuşup sıkmayan insanlar taniyorum
Sıkılmam aynı insana her gün daha fazla aşık olurdum
Monoton oluyor ve iki tarafın da gözü dışarı kayıyor. İki taraf da bunu görmezden geliyor bizde
Ben tekeşlilikten yanayım kimin naptığı umrumda değil sevdiğim kişiyle ömür boyu yaşarım
beni kısıtlamadığı , darlamadığı sürece sıkılmam , tabi sohbetimizin ve espiri anlayışımızın da uyması lazım.
Bunlar tamamsa bir ömür geçer bu hatunla
Çok doğru bir şey söyledin tebrik ediyorum
Yeni evlendik simdilik sikinti yok bakalim😅
İnsan sıkılacak olduğu insanla evlenirmi
çok gördüm seviyorum ölüyorum bitiyorum deyip evlendikten 3 gün sonra dünyanın kaç bucak olduğunu görenleri, o yüzden üzgünüm bu dediğine katılamayacağım.
ben yaşamadım da yakınçevremde var örnekleri. çok seviyorum deyip erkenden evlendiler ama aralarında saygı yoktu çocuk ne derse kız tamam diyodu kaybetmemek için sonra evlendiler ve kız mecburen katlanmmaya çalışıyo ben sevgilerine inanmıyorum
Demekki onun sevgisi sana yetmiyor tatmin etmiyor ki sen sevemiyorsun.
Bir insan tüm hayatı boyunca sadece tek bir kişiyi sevebilir hatun.
Gerisi alışkanlık.
O yüzdendir sevmemiş olman
Mecbur degilsin
Evlimsn
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş