İyi ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta sözünün arkasında durur musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İyi ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta sözünün arkasında durur musunuz?
Çok enteresan ama türümün son örneğiyim sanırım tutkalla bağlanıyorum bağlandım mı ondan başkası olmuyor sanki yeryüzünde. Tüm bunlar için belli bir zaman dilimi ve benimseme düzeyi gerekiyor benim için. O sınır aşıldıktan sonra belalısı oluyorum 😂
Kız bu takıntılı insan tanımına dönmüş 🙄
Yok bu onların terimi ya bela mısın falan diyorlar. Gidince de onlar bela oluyor 🤦🏻♀️ anlamadım bu işten bir şey 😂
Benim devran çok oynak sürekli dönüyor 💃💃😂
Öyleyse tamam kafada direkt büyü yapan her yerden darlayan bir şey çıkıyor öyle asjsj
Ben doğalını tercih ediyorum tatlım büyüyle yapayla işim yok 😂
Tipik erkek milleti n'aparsın sevişmede istedikleri raddeyi alamayınca vınnnn Şimdiki ilişkiler cinsellik boyutu varsa var yoksa yok pufff öldü gitti ilişki ruhuna fatiha 🤷🏻♀️
Ama bi'türlü kopamamak geri dönmek toxic ilişkiye bağlamak söz konusu oluyor o sıkıcı bir şey. Onun kurtuluşu da engel engelliyorsun ve kurtuluş
Öyle ilişki leş ilişki ya boşa vakit kaybı sanki tek o kalmış gibi döngüye giriyorsun
Engelledikten sonra bitiyor o döngü zaten. Her ne yüzden olursa olsun bir kere gittikten sonra sana geri dönse de bir anlamı kalmıyor ki amannn hayırlısı
Bir numarasını engelleyince beyfendi 2. Numarasından yazmıştı o numarasını da engelledim 3. Hattıyla gelse onu da engellerim 😂 akıllandık artık Hangi adamdan oluyor hangisinden olmuyor görebiliyoruz gayet net
Benim onu hak ettiğim kadar o da beni hak ediyorsa neden olmasın.
Kalbinizin tek bir kişi için atıyor olması neden kötü olsun ki.
Bir dakika düşünün lütfen.
İştesiniz ya da okulda bir an önce bitmesini istemezsiniz eve ya da dışarda buluşacağınız anı iple çektiğinizi.
Göz göze gelince kalbinizin yerinden çıkacasını attığını.
Bunları hayal etmek bile güzel.
Gözlerinin içinde tutsak kalmak.
Evet kalabilirim, zaten istediğim de bu. Hayatına sürekli farklı birinin girmesi, onu tanımak ilerletmek zor. Ayrıca güzel hisler, sevgi tek kişiye hissedilir. Hayatımda biri olsun, üzüleceksem onunla üzüleyim sevineceksem onunla sevineyim. Onun çocuk olayım, onunla ebeveyn olayım yeri geldiği zaman.
En iyi sana vereceğim 💫
Teşekkür ederim 😌💗🎀
Ricasss 🥰
Mesele şu ki uzun zamandır kimseyle duygusal bağlantıya geçemeyen tekil birine dönüştüm sadece kendime bağlıyım artık ve bu fazlasıyla güvenli ve huzurlu sdfxssf😅
Biyoya kendimle evliyim yazman yok mu asksks uzun süre geçince biriyle duygusal bir şey yaşamak istemiyorsun o rahatlık geliyor 😅
😂🤭
Cevap
43Cevap
Evet kalmıştım da.. sadakat önemli ama işte değen yok..
Kalırız tabi neden kalmayalım çok şükür bir karakterimiz var
Kimseye bağlı kalmamak lazım
Evlenince sadakat beklemeyecek misin ya da göstermeyecek misin?
O ayrı evlenmede aile babası olmak en güzeli her türlü evine adamali kadın erkek ama sence sevecek kadın erkek kaldimi hadi bakım
Kızçeler de bundan muzdarip onlar da adam gibi seven kaldı mı diyor herkes birbirinden şikayetçi orta yolu yok mu bu işin
Orta yolu yok dünya herkes şikayet için gelmiş birbirlerini anlasalar yapmicaklarini yapmasalar ikiside sıkıntı olmaz aşk sevgide tutkulu olur ama nerde kadınlar erkekler düşman diyor erkekler kadınlar döngüde böyle gidiyor
Kızlar şerro seviyor erkekler cilve adı altında yollu seviyor diğerleri birbirlerine giriyor bu yüzden halbuki evde televizyon izliyorlar dinlemek anlamak önemli
Doğru tespit etmişsin bak ama sonuçta ikiside bir sevgiyi bilmiyor bak kızlar tipede bakar bunuda ekle ve bunu çok iyi bilirim
İnsanlar dışını sevmediklerinin içini merak etmezler
Eee bazıları ama içini sevdim diyolar bak inanalimmi ozaman ben şahsi kendim olarak söylüyorum dışımi bakarak gelenleri anlıyorum ve ona göre muamele yapıyorum
Ya geneli böyle mesela kadına bakıyorsun pek erkeğe yakışmıyor ama kim bilir nasıl bir kadın o adam onunla bizim göremediğimizi o görmüş kadında
Kendine bakan her cins güzeldir erkek kadın ben çirkin kavramına inanmıyorum ama suda var yakışıklı güzel kadın yalnız olur hep bunu sende görmüşsundur birde tipine bakmayip cebine bakanlar onlar ayrı olay
Paran varsa o her kapıyı açıyor bakmaz denilen bile bakar tabi sürüngen cinsler için geçerli bir güzellik kriteri var farkındaysan herkes o kritere girmek için estetik yaptırıyor hepsi birbirine benziyor
Çok doğru estetikle hepsi birbirine benziyor ki ondan ciddi farklı görünüyorlar bak benim spor yaptırdım onca öğrencim var ve doğal örnek almaları lazım çoğu kadınların onları
Popüler kültürle alakalı arz talep mevzusu
Talepleri azalıyor ama artık dikkat etmeleri lazım herkes olmasınlar kendi olsunlar
Evet zaten bunun doğrusu budur.. insan aşık olduğu kişiye bağlı kalır. ama karakteri olmayansa aldatır direk..
Olması gereken bu değil mi? Bağlı kalabilir misiniz ne demek🙄 Kalamayanlar aldatıyor ya zaten karakter fakirleri
O aldatanlara sor diyecek ki ben sadakatli biriyim hatta karşı tarafı suçlar 😒
En iyisi bunları insan yerine koyup muhatap olmamak
Eğer o kişide bana gerçekten çok bağlı ise ve sevgisini hissedebiliyorsam tabiiki kalırım
Evet kalabilirim.. Olması gereken de bu zaten..
Sevgisine inanacağım sadık biri yoksa hiç gerek yok kuru kalabalığa
Soruyu yanlış okumuşum beyin gitti iyice kalırım netim bu konuda
Geçenki yorumundan sonra seni ne zaman görsem krize giriyiorum😄
@Mantısever2023 niyekine 😃
Hatırlar mısın bilmiyorum brni burada gören bu çingene yaklaşmayalım diyip uzwk duruyor demiştin 😂 şimdi burada ciddi bir aşk sevda sorusu görünce gülüyorum hahaha özür dilerim 😄😄😄
@Mantısever2023 hee 😂 sitede çingeneyim çünkü 😂
Demek burada öyle olmak gerekiyorsa çünkü sen nerde ne yapması gerektiğini bilen biri gibisin 😂😂😂😂
@Mantısever2023 eyvallah 😂 burada kimseye yüz vermeye gelmez😂
Senin çingeneliğin bize sökmez eyvallah bizden 😄😄😄😄 asdfgh iyi kızsın iyi
@Mantısever2023 ulan mantı 1,8B kişi takip etmek nedir takip etmediğin 3-5 kişi kalmışız
Burası sosyal medya takip etmeyip ne yapayım pardon
@Mantısever2023 et ama kriterli et bütün siteyi takip etmişsin
Neyse ya söylemek istediğim çok şey var da söylemiyorum iyi günler
@Mantısever2023 söyle söyle içinde kalmasın
Bıktım bu ön yargılardan ederim etmem sana ne zararim varda gelip buraya yorum atiyorsun ya neyse cidden iyi günler
Yorumlarimi kaldır yaklaşimin çok rahatsız etti
@Mantısever2023 eyvallah 😂
Evet, bağlı kalırım. Sadece o insanın benimle ilgili ne hissettiği önemli. Sıradan biri gibiymişim gibi davrandığında aldatmam, hayatımdan çıkartırım ve samimiyeti azaltırım. Hassas konu bu.
Şu ana kadar yaşadığım ilişkilerde hep sadık kaldım. İleride bir gün yapacağım evlilikte de böyle sadık kalacağımdan şüphem yok. Kalırım diyorum o yüzden.
Her zaman ciddi düşünen biri oldum onun için sevgilim bile olmadı henüz, hayırlısını bekliyorum ama ne zaman gelir Allah bilir.
Bunu bir kıza söylesen hadi be hepiniz yalancısınız der senden uzaklaşır. Günde üç tane kız kızla takılan Çocuklu birlikte olur sonra erkekler kötü
Eğer gerçekten olacaksa o kişi hayatımda evlenirsem hayatımın sonuna kadar onun için ailem için onun mutluluğu için her şey yaparım
Çünkü aşk bunu gerektiriyor
Kalirdim ama onunda bana karsi duygulari baskın olmalı
Ben kalırım. Sevdiğim adama hep sadık olurum ve asla gözüm başkasını görmez.
Tek bir kişiye bağlı kalmak istemem
Ama tek bir kişi ile her şeye bağlanmayı isterim
Ben insanlardan çabuk sıkılırım he hayatımdaki kişiyi asla aldatmam ama ondan sıkılırım
Şahsen ben bağlı kalırımda, karşımdaki insana güven sıfır 😏
Bağlı kalınacak biri yok maalesef o yüzden özgür olmak şu zamanda daha iyi
Evet hayatımın sonuna kadar tek birine bağlı kalabilirim
1000 ömrüm 1000 canım olsa yine senle geçiririm @yumebapecigecgolasgu @karanliginperisi
Bende
Hak eden biriyse hayatım boyunca sadık kalabilirim okadar net söylüyorum
Ya tek kişiye bağlı kalırım ya da hiç kimseye bağlı kalmam
Karşımdaki kişi buna uygun davranırsa evet. Kalırım, sadık biriyimdir.
Zaten sadakat bu degilmi seven sevdiğini aldatiyorsa sevmiyor demektir.
Evet.. wifi gibi herkese bağlanmam zaten..
Kadınların çok eşli ve istekli olduklarını bildiğimden yalnızlıktan şaşmam.
Kalabilirim. oraya buraya koşmayan bir insanı bulursak.
Kalırım. Nafaka mağduru olmaya niyetim yok.
Sesli güldüm Allah affetsin ona bir düzenleme getirilmesi gerekiyor bence
Olması gereken de bu değil mi?
Bazılarına göre değişir.
Biri varken evet Giderse
Yeniden başlarım
Yani Hayır doğama ters ben bir Erkeğim
O beni sevdin ben ömrüm boyunca onu severim arkasında da dururum her zaman🌈
Evet seviyor isem kalırım
Olmayan birine bağlıyım daha da olmazsa çözücem
olmaaaaz kalamamm ruhumda var orspluk ldkxkskznzn
Puahhaha az nazik şekilde adlandırsaydın kendini bilmen iyi bir şey diyeceğim yanlış olacak asksksk
smzkslzmzmbshzhshs
Değecek adam için mezara kadar gider..
Evet ama yok öyle biri..
Evet
Tek eşliliği benimserim. Hayırlısı
Kalabilirim.
Sadakat =ben
Kırmızı çizgim
Bu olması gereken bir şey
Başaklara zor olmayan bişey
İlişkimiz güzelse eğer kalabilirim belkiiiiiii
Değecek biriyse eğer, Evet kalabilirim
Çıktıysak bir yola he bağlı kalırım lo
Tabii ki. Olması gereken de budur zaten.
Kalabilirim 🙂😃😃
Beni her konuda tamamlayabiliyorsa kalabilirim
Bu konuda kendim güveniyorum
Tek eşlılık iyidir
Doğru istediğim gibi birini bulsam kalırım
Temennimiz o yönde bebekam
zor olsada kalabiliirim
Benim bir tane siteden giden gizo vardı onu hatırlattın 🥲
her şey karşılıklı olmalı , işte o zaman hakeder
Kalirizda saf kızlar aldatana gider
Hayır
Evet