Hayatınızın sonuna kadar tek bir kişiye bağlı kalabilir misiniz?
Kalabilirim
Kalamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayatınızın sonuna kadar tek bir kişiye bağlı kalabilir misiniz?
Evet ben kalırım İnsanların, hayatlarının önemli bir parçası olduğunu düşündükleri insanlarla uzun süreli ilişkiler kurma eğiliminde olmaları doğaldır. Bu, yakınlık, sevgi ve destek duyguları sağlayabilir. Ancak, tüm ilişkilerin zamanla değiştiği ve gelişmesi gerektiği de önemlidir. Bazen, bir ilişki artık işlevsel veya tatmin edici olmadığında, ayrılmak en iyisidir. Bir ilişkiyi sürdürmeye veya sonlandırmaya karar verirken, dikkate alınması gereken birçok faktör vardır. Bu faktörler arasında ilişkinin kalitesi, her iki tarafın da ihtiyaçları ve beklentileri ve ilişkinin geleceği hakkındaki beklentileri yer alır. Bir ilişkiyi sürdürmeye karar verirseniz, onu sağlıklı ve tatmin edici tutmak için çaba göstermeniz önemlidir. Bu, açık iletişim, güven ve karşılıklı saygıyı içerir. Bir ilişkiyi sonlandırmaya karar verirseniz, bunu saygılı ve nazik bir şekilde yapmanız önemlidir. Bu, her iki tarafın da duygularını anlamaya ve desteklemeye istekli olmayı içerir.
Cevap
22Cevap
Bilemiyorum bu bir söz vermek gibi. Sonu olmayan bir aşk yaşamadım ama çok isterdim hem karşımdaki insandan emin olmak hem de kendimden
Evlilik bunun için var zaten
Ömrünün sonuna kadar ayni kişiyle aynı yastığa baş koymak için atıyor çiftler o imzayı nikah masasında
Aynen öyle katılıyorum. Ama maalesef evlenen her insan sevdiği kadına ya da erkeğe sadık falan kalamıyor. Yani bazı insanlar için evlenmiş olması bile farketmez.
Güvenirsem evet kalırım. Güvenmezsem bay bay ona.
Aynen zaten insan güvenmediği bir insana ne bağlı kalabilir ne de ona aşık olabilir. Güvendiğin ve sevdiğin biri ise hayatının sonuna kadar sadık kalabilirsin.
Ömrümün sonuna kadar tek bir kişiye bağlı kalırım tabi. Kalbte 1 kişilik yer olur ve oda ömürlük olur
Eveeeeetttt ♥️ Onunla yaşamak yaşlanmak isterim
Ne kadar güzel. Oda eğer size karşı sadık biri ise ömür boyu çok mutlu olursunuz. Gerçek aşkınızı bulduysanız onu sakın kaybetmeyin.
Duygusal olarak kalırım da fiziksel bilemiyorum pek aklım almıyor sürekli aynı kadınlar fiziksel temas kurmayı
Bu yaslarda kimseye bagli kalmak istemem anca 28 den sonra evlenilcek yasa geldigikde evlendigimde bagli kalirim
Evet kalabilirim..
Evet bende kalabilirim. Bende oldukça sadık biriyim. Hayatımın sonuna kadar sevdiğim adama sadık kalabilirim. Ona tek bir yanlışım dahi olmaz olamaz.
Ankete katılmadan cevap vereceğim @SilverBlooming yani duygusal olarak değilde.
Güvenirsem bir ömür kalırım.
Kalırım da kalmamam gerektiğini düşünmeye başladım.
Zaten öyleyim bundan sonra da rabbim bizleri korusun
Ben bağlı kalabilirim de bana bağlı kalabilecek kadın hiç görmedim hayatımda.
Kalabilirim, kalacaktım da ama işte o kişi buna izin vermedi. Yıktı geçti.
Kalmam. Sevgimden ölsemde mutlu olmayı hakediyorum. İnsan bu yaşa kadar kolay gelmiyor. Mutlu olmak, sevmek sevilmek her insanın hakkı. Ömrümü bir insan uğruna ya da bir sevgi uğruna heba edemem
aynı fikirdeyim ama biz aştık bu işi
Seversen kalırsın
Aynen öyle seven insan sadık kalmalı sevdiği kişiye. Ama sevipte sadık kalamayan o kadar çok insan var ki.
Zamanında sevdiğini alacaksın ki aç kalmayasın 😁 bence her şeyi özetliyor
Bu bağlı kalma olayının hangi yaşta başlayacağı önemli yalnız. Ben şu an kimseye bağlı kalmayı istemem.
Öyle bir şey yok insan sadece menfaat lerine aşık olur oda karşılık buldukca
Kalırım ki bunu yaşadım sevdiğim insandan ayrılsam bile senelerce onu bekledim…
Kalamam
Evet kalırım guzel severim
Evet benim için zor bir şey değil
Kalabilirim yeteri çıksın karşıma
Beni sevsin evimin kadini olsun ben bakarim ona
kalirim ama deger mi ona sanmam
Doğru kişiyse tabiki
Doğru insansa evet.
Ypk ya düşündün de sonradan ne bilim
kalabiliyorum kalırım eminim
Tabii ki de olması gereken o zaten.
Seveceksen ömürlük sev bir günlük seve