Kendinizi bir kişiye adar mısınız? Tek insanla bir ömür geçer mi? Hiç acaba bunun yerine onla olsam dediğiniz oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
zorlama olmaması lazım olmuyorsa olmuyordur. ama geçişler çok hızlı olmamalı bence ben ilişki yaşarken başka biriyle ilişkisi olanları bile normal karşılayabilirim ama çok önemli bir konu var karşıdaki ilişki yaşadığın insanda öyle olmalı. yani aynı zihniyete sahip iki kişi bunu yapabilir swing böyle bir şey mesela bana göre. diyelim sen kadınsın karşındaki erkek çok sadık ve seni çok seven birisi sen yetinmiyosun ve başka bir erkekle de ilişki yaşıyosun bu olmamalı ve tersi de olmamalı yani bütün sorun insana psikolojik zarar vermek üzmek, canını sıkmak vs herkes memnunsa çoğu durumda bir sorun olmaz tabi bilmesi lazım bilmiyorsa buda büyük problem mesela bir erkek vardı aynı işyerinde eşide çalışıyorda ve başka erkekler eşiyle seks yapıyordu adama "güzel kardeşim" diyorlar kahkalar bir süre sonra öğrendi ve eşinden ayrıldı. aslında adamın canını sıkan eşinin başka erkeklerle seks yapması bile olmayabilir başka insanların onunla alay etmesi vs yani ilişki yaşadığın kişi herşeyini bilmeli bu önemli nokta.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılİlk başlarda öyleydi, ama verilen sözler tutulmayinca sende bir yere kadar beklersin. konu sadece fizik değil yıllardır çalışıyorum hanım efendi son 1 yıldır çalışmaya başladı ve benim param banane sen git al diyor? Başka birini arzuladigim çok oldu bu arada.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten istediğim sevdiğim bir adam olursa hiç zor değil her günümü onunla geçirmek için her şeyimi verirdim ama işte zaman geçirmek için biriyle birlikte oluyorsam ilişki benim kontrolüm dışında gelişti ve artık ciddi bir duruma geldiyse bilmiyorum aldatabilirim gerçekten istemem lazım gerçekten istemiyorsam aldatırım
00 Yorumla
Evet, kendimi bir kişiye adarım. Tek eşlilikten yanayım. Amma velakin uyuşmazlık olursa ve çözümlemeyecek raddeye geldiyse ayrılma kararı alırım, ortaklaşa. Ama eşim olacak insan bir ömür boyu olmalı elbette.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet tek insan ile ömür geçer zaten doğrusu budur. yani insan kalbi bir kişiliktir
00 Yorumla Evlilik neden var? Helal olan bu değil mi? Bizim iki tane yüreğimiz yok. Kalp 1 kişiyi sever , Akıl sadece onu düşünür , büyün ilgimizi sevgimizi o kadına harcarız biz. Şimdi herkes gözünün gördüğüne ilgi duyar olmuş. Biz gönlümüzün sevdiğini sever ve ondan başka her kadına kör kalırız. Duygu beslemeyiz. İlgi göstermeyiz. Ama sevdiğimizi yerince kıskanır, ona ilgi duyar , sadâkatla bağlı kalırız. Diğer türlü sizin dediğiniz adamlık değil , şerefsizliktir. Aldatmak aciz insan işi. Bize gelmez.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen anne babandan sıkılır mısın? İnsan sevdiğinden sıkılır mı hiç. Tabiki sıkılmam. Beni bilem beni anlayan dinleyen düşünceme fikrime saygı duyan Kısacası beni benden iyi tanıyandır sevdiğim kişi. İsterse bir ömür geçsin. Eğer ki o ciddi dediğimiz yola girdiysek ben asla ondan sıkılmam. Ama önemli olan kısım şudur. Hayatımıza birini alırken aceleci olmamak gerek. İyice tanımalıyız. İnsanlar neden aldatıyor bilşyor musun. Hem tam tanımadan ilişki kurdukları için , kimisi arz- talep ilişkisi. Aslında insanlar önce arkadaş olmalı iyice tanımalı ve gerçekten Akıl kalp düşünce uyumu olursa birliktelik olmalı. Şimdi günümüze bakarsanız hemen sevgili olan çok. Bu yüzden aldatma da çok. Oysa bir insanı Zamanla tanırsın. Benim de hayatımda tek bir kadın oldu. 8 ay arkadaş olduk konuştuk gezdik dolaştık sonra sevgili olduk. Şimdi var öı öyle 8 ay arkadaş olup sonra sevgili olacak. 2 gün konuşup sevgili olurlarsa aldatma da olur ayrılıkta.
+1 yılTabii ki geçer niye geçmesin sevdiğin zaman Hastalıkta Sağlıkta söz veriyorsun karşılıklı iyisiyle kötüsüyle bu hayatı paylaşmak için bir yola giriyorsun Elbette kolay değil ama Evliliğin de sınavı budur sabretmek
12 Yorumla- +1 yıl
Sikilmam ama bu biraz karşı tarafa da bağlı
+1 yılGeçer öyle güzel geçer ki. her gün yanımda olduğu için şükürler ederim. Sadece onu sevmek onu önemsemek ondan bşka bir şey düşünmemek ona ait olmak sadık kalmak her gün daha da çok aşık olmak harika bir şey
00 YorumlaGünümüzde kadınlara tek seçenek olmadığını erkekler göstermeli ve gösteriyor da...
Çünkü tek eşli olma zorunluluk olmalı denilen ilişkilerde şirazeyi kaçırdı kadınlar.
04 Yorumla
+1 yılHiç ilişkim olmadı. Ama ben tek insanlar bir ömür geçirebilirim. Bir insan nasıl tek bir anne babayı yeterli görüyorsa tek bir eşi de yeterli görmeli bence
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır çok sevdiğim biriyse sıkılmam. Daha doğrusu bir ilişkiden sıkıldıysam başka biriyle ilişki yaşamayı düşünmem. Başka yollarla kafamı dağıtmak isterim. Sadakat var bende. Ayrıca şimdiye kadar hiç ilişkim olmadığı için düşüncelerim bu yönde. Ama bundan farklı şeyler sergilemem
ben arkadaşımı bile hayatımdan çıkaramazken sevdiğim bir şeyler paylaştığım 'duygularimi, evimi vs. paylaşıp sana karşı yanlış yapmadığı sürece onunla nasıl ömür geçmez ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Sohbet ve muhabbet duyduğum birisiyse evlilik devam eder. Anlayışsız birisiyse boşanmak gerekir. Bunun dışında yasak ilişki haramına bulaşmamak daha iyidir.
00 YorumlaTek insanla bir ömür geçer önemli olan eğlenmek anlaşmak, zaten aldatan kadın veya erkek kendi eşinden sevgilisinden görmediği şefkati mutluluğu başkasında görünce başkasına gidiyor bu yüzden genelle tek kişi ile ömür geçirmiyor, ama tam tersi olursa geçiyor
00 YorumlaTek bir insan ile tabi ömür geçer ancak önemli olan ikinizin de birbiriniz için doğru kişi olduğuna inanmaniz. Eğer ki beklentiler ortak ise kafa yapısı uyuyor ise insan bir insana sadık kalabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 10 yıldır hiç öyle düşünmedim. Bir gününde bile keşke demedim başkası için. Eşim benim hep iyi ki oldu. ♥️
11 YorumlaHayır niye zor olsun ki🙄 zaten doğru olan da bu değil mi, sadece birini sevmek ona ait olmak, hayatın boyunca ona yaren olmak, sadık olmak..
00 YorumlaAşıksanız geçer ama değilseniz asla hayatınızda ki insana sadık kalamazsınız ve eninde sonunda ' tek insanla hayat mı geçer gülbeğğn' moduna girersiniz
00 Yorumla
+1 yılAksine Sadik kalmak.. sadakati yasayip herseyini paylasmak ve o güvende yasamak insana en güzel doyumu verir 🥰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılEvet geçer sevgininde anlamı bu değilmi zaten? Bir kalbe bir ömrü adayamadıktan sonra bu sorumluluğu taşıyamadıktan sonra ne anlamı var sevmenin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı bulup hayatına aldığın zaman o bir ömür öyle güzel geçer ki filmler diziler yanında hal eder.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapım uyuyorsa ne âlâ uymuyorsa o andan itibaren zaten ister istemez anlıyorsun tek insan ile ömür geçmedigini o yüzden bu devirde çok zor
00 Yorumla Zor değil sadık kalmayı beceremiyorlar ya da ilk ilişkiye başladıkları önemi sonrasında vermiyorlarve bitiyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gereken bu değil mi zaten ama önemli olan o kişiyi bulmak değecek kişiyi bulduğun an zaten dünyan cennete dönüşür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Ömrümü yek insana feda ederim yeterki güveneyim yeterki seviyim
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çoğu konuda anlaşıp kafanın uyuştuğu sevdiğin biriyle ömür geçirmek daha mantıklı değil mi
01 YorumlaSen pek birine sadık kalamazsın gibi duruyor ama tek kişide karar kılmak en iyisi
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tek bir insanla hayat gerçekten çok güzel ve anlamlı geçer. Seni senden daha iyi bilen bir kişi ile hayatı paylasmak daha mantıklı ve hoş.
04 Yorumla
+1 yıltek insanla ömür geçer. Bu tamamen 2 insanın uyumuyla alakalıdır
04 Yorumla- +1 yıl
sıkılacağımı düşünmüyorum çünkü eşim olacak olan kadını ölene kadar seveceğime eminim
- +1 yıl
aynı anda 2 kişiyi sevemez kimse illa birisine karşı duyulan hisler gerçek değildir
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir fakat ömürlük olsun istiyorum. Yalnız uzak mesafe ilişkisi olmama kaydıyla.
02 Yorumla- +1 yıl
Yalan yok. Daha önce deneyimledim ve olmuyor işte.
+1 yıl4 senedir gayet iyi geciyor molotonlasmadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçmez evet, sen sevgilim diye yanından gezdiğini kişinin de eşimin diye koynuna aldığın kişinin de 3. sü 5. si ol sen bi tat deneyimle nasıl bir his onu anlat...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı bulursan bir ömür değil bir asır geçer
00 Yorumla
+1 yılAklıma niye "bir adamla bir ömür mü geçer gülben" repliği geldi😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. doğru insanı bulamamışsan 10 kişiyle de konuşsan sıkılırsın
00 Yorumla
+1 yılSenin kadar güzelse neden geçmesin çok güzel geçerdi :)
00 Yorumla
+1 yılBu devirde zor olmuş artık millet daldan dala atlıyor
00 Yorumla
+1 yılTabiikisi de evet. Tam tersine bir sürüyle nasıl ömür geçer?
00 Yorumla
+1 yılNeden geçmesin? Olması gereken de budur zaten. Hayatımda biri olursa sadık kalırım elbet.
00 Yorumla
+1 yılKendimi tek bir kişiye adayamam ve tek bir insanla da ömür geçmez.
00 Yorumla
+1 yılGeçer elbette ama bazı insanlara sıkıcı geliyor nedenini anlamak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok soyunan olduda tek kişiye sadık kalmak en iyisi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladiniz galiba. tek kişiye kendimi adadım soyunup yoldan çıkarmak isteyenler oldu. onlara uysaydım sadık kalmamış olacaktım onu anlatmak istedim
+1 yılÇok rahat geçer, sadece karakter meselesi
10 Yorumla
+1 yılNiye geçmesin benim gibi biriyle alırım orman bağ bahçeden tut tiyatro sınama Türkiye de dünyada gezilmedik yer bırakmam yani sadakat varsa her şey Okey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik karsitiyim evlilik yapamam bi insanin himayesi kolesi olamam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Geçer niye geçmesin yeter ki doğru kişiyi bulun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek insanla yapamıyorum olmuyor bir yerde sıkılıyorum
00 Yorumla
+1 yılSanırım tek eşli değilim denedim olmuyor. Bir sğre sonra gözüm dışarı kayıyor ve sonrasında aldatmış olarak buluyorum.
00 Yorumla
+1 yılİki insan bir birini karşılıklı saygı içersinde sevdiği sürece geçer hemde çok güzel geçer
00 Yorumla
+1 yılBir aşk sadakat ister sadakat sa güven. guvense bir yere gittiğinde lazım olur
00 Yorumla
+1 yılevet bir kişiye adarım diğer türlüsünü düşünmek midemni bulandırıyor
00 YorumlaBen herkesten cok cabuk sikilan biriyim sadik kalmam
00 Yorumla
+1 yılZor değil karşı tarafda sıkıntı yoksa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılZor değil insan bir yaştan sonra düzen istiyor hayat arkadaşı istiyor
00 YorumlaÇok sevmem lazım
02 YorumlaKimine göre geçer kimine göre geçmez
02 Yorumla
+1 yılBen adamak istesem adarım da, peki ya sen?
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten seni isteyen kim? 😂 çocuklarla işim olmaz
Geçmez diye düşünüyorum
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkizler burcu isen çol zor
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç inanmazdım ama gerçekten burcumun özelliklerini taşıyorum
Aşık olduğun biri olmalı.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seversem olurum muhtemelen
02 Yorumla- +1 yıl
Bir gün sıkılırsan?
- +1 yıl
İlişkiyi canlı tutarım. Bu konuda tecrübeli yim
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Niye zor olsun tek eşlilik
04 YorumlaEvet geçinir ilerde ki eşim hayat arkadaşım olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılProfildeki sen isen geçer
00 Yorumla
+1 yılAdam olana tek insan yeter
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tek insanla ömür geçer mi? Hayatınıza başka birini almadan birine sadık kalmak zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne