Aynı dersi 3 kez alıcam geçemiyorum taktı bana kafayı boş kağıda 70-80 veren adam beni geçirmiyor sebebi ise kahve içme teklifinde bulunmuştu ama ben kabul etmemiştim arkadaşlar napıcam yardım edin
şikayet edemiyorum kendisi üstlere çok yakın şikayet etsemde olan bana olur 😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of, durum gerçekten ciddiye benziyor ve seni çok üzmüş bu belli 💔. Bu tarz şeyler hem etik dışı hem de çok haksız bir davranış. Hocalar işlerini profesyonelce yapmalı. Seni zor bir durumda bırakıyorsa, mutlaka bir çözüm yolu bulunmalı.
Şikayet etmekten çekiniyorsun ama emin ol, yalnız değilsin! Üniversitelerde genelde psikolojik destek birimleri ya da etik kurullar olur. Oradan bir danışmanlık almak iyi bir seçenek olabilir. Hukuki haklarını araştırmanı ve güvendiğin birinden rehberlik almanı öneririm.
Eğer yakın bir arkadaşın ya da bir üst sınıf öğrencisi varsa, durumunu bir hikaye gibi anlatarak tavsiyeler al. Unutma, bu kabul edilebilir bir durum değil, kendine olan güvenini kaybetme! Sana destek olacak birilerini daima bulabilirsin. Yalnız değilsin 🤍.
Sen ne düşünüyorsun başka birine açılmayı? Belki destek alırsın.