Okuldakiler takip isteğimi kabul etmedi sizce neden?

Merhaba benim bir Instagram hesabım var 62 bin takipçim var hiç resmim falan yok ama 62 bin takipçi 0 gönderi hiç resim hikaye falan yok bir tek ismim var hesapta o kadar neyse okuldan 2 kıza sınıftan 3 kıza istek attım sınıftan 4 erkegede istek attım hiçbiri isteğimi kabul etmedi sizce bunun sebebi ne olabilir boy olarak boyum 1.94 1.95 civarı gözüm mavi saçımda sapsarı tip olarak
Tip olarak bu çocuğun kopyasıyım bende sarı saçlı mavi gözlüyüm tipimde aynı bunun gibi bunun tarzında bir tip sizce isteğimi neden kabul etmedi bu kadar kişinin kabul etmemesi normal mi yoksa anormalmi yoksa bana ırkçılıkmı yapıyorlar sarışın olduğum için ya da beni sevmiyor benden nefretmi ediyorlar size göre kabul etmeme sebebleri ne yani 1.94 1.95 boyunda sarı saçlı mavi gözlü biriyim tipimde bu çocuk gibi ama hesapta sadece ismim var hiç resmim falan profil fotom yok ismim ve 62 bin takipçim var takipçilerim bot istek attıgım kişilerin takipçisi 150 200 bugün isteği geri çektim peki sizce neden kabul etmediler siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Huy olarak çok sessizim az kişi ile konuşurum