Merhaba benim bir Instagram hesabım var 62 bin takipçim var hiç resmim falan yok ama 62 bin takipçi 0 gönderi hiç resim hikaye falan yok bir tek ismim var hesapta o kadar neyse okuldan 2 kıza sınıftan 3 kıza istek attım sınıftan 4 erkegede istek attım hiçbiri isteğimi kabul etmedi sizce bunun sebebi ne olabilir boy olarak boyum 1.94 1.95 civarı gözüm mavi saçımda sapsarı tip olarakTip olarak bu çocuğun kopyasıyım bende sarı saçlı mavi gözlüyüm tipimde aynı bunun gibi bunun tarzında bir tip sizce isteğimi neden kabul etmedi bu kadar kişinin kabul etmemesi normal mi yoksa anormalmi yoksa bana ırkçılıkmı yapıyorlar sarışın olduğum için ya da beni sevmiyor benden nefretmi ediyorlar size göre kabul etmeme sebebleri ne yani 1.94 1.95 boyunda sarı saçlı mavi gözlü biriyim tipimde bu çocuk gibi ama hesapta sadece ismim var hiç resmim falan profil fotom yok ismim ve 62 bin takipçim var takipçilerim bot istek attıgım kişilerin takipçisi 150 200 bugün isteği geri çektim peki sizce neden kabul etmediler siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Huy olarak çok sessizim az kişi ile konuşurum
Okuldakiler takip isteğimi kabul etmedi sizce neden?
Knk şimdi aran nasıl arkadaşlarınla eğer öyle samimi değilsen belki ondan kabul etmemiş olabilirler, takılma bu konuya zamanla elbet isteğini kabul edeceklerdir bu arada yaşlar kaç sizin
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Samimi değilimde okulda görüyorum istekleri geri çektim ben şimdi
Kanka anladımda 1.94 1.95 boyum var sarı saçlı mavi gözlüyüm yüzümde fotosunu paylaştıgım çocuğa benziyor onun ikizi gibiyim samimi değilimde okuldanım diye kabul edebilirlerdi hesapta hiç resmim falan yok ama isteği bekletmeleri neden olabilir baya düşünüyorum birde bu kadar kişinin 7 8 kişi isteğimi bekletti yani
Kanka ama takipleştigi kişiler okuldan 200 300 kişi ile takipleşiyor hepsi 300 ünüde tanıdıklarını sanmıyorum yani her biri okuldaki herkesle takipleşiyor benim isteği kabul etmeme sebebleri sizce ne olabilir açık konuşun
ya da ben sarı saçlı mavi gözlü olduğum için bana ırkçılıkmı yapıyorlar ya da kıskanıyorlarmı ergen kız ve erkekler hatta büyük insanlar bile sarışın mavi gözlü erkekleri genelde kıskanırmı ben isteklerin hepsini zaten geri çektim amaç kıskanmammı yoksa sarışın olduğum için ırkçılıkmı yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz saçım bu arada baya sarı altın sarısı açık sarı bir saç rengim ve doğal çevremde benim kadar sarışın hiç görmüyorum beni kıskanıyorlarmı sizce yoksa alakası yok ırkçılık falanmı yaptıkları size göre ne olabilir
İsttek attıklarımda pek konuşmuyoyumda yani okuldanım okuldan herkes herkesi takip ediyor bende okuldan olduğum için bence beni takip etmeleri ve isteği kabul etmeleri gerekti niye etmediler sizce? İsteği silmedilerde kabulde etmediler beklettiler sizce neden?
Kanka anladımda 1.94 1.95 boyum var sarı saçlı mavi gözlüyüm yüzümde fotosunu paylaştıgım çocuğa benziyor onun ikizi gibiyim samimi değilimde okuldanım diye kabul edebilirlerdi hesapta hiç resmim falan yok ama isteği bekletmeleri neden olabilir baya düşünüyorum birde bu kadar kişinin 7 8 kişi isteğimi bekletti yani
Biri arkadaşlarına laf veriyor derken istek attıklarım okuldan kişiler arkadaşlarım değil sadece istek attım ve beklettiler sizce neden isteği kabul etmediler sebeb size göre ne olabilir neden beklettiler?
Abla ya da ben sarı saçlı mavi gözlü olduğum için bana ırkçılıkmı yapıyorlar ya da kıskanıyorlarmı ergen kız ve erkekler hatta büyük insanlar bile sarışın mavi gözlü erkekleri genelde kıskanırmı ben isteklerin hepsini zaten geri çektim amaç kıskanmammı yoksa sarışın olduğum için ırkçılıkmı yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz saçım bu arada baya sarı altın sarısı açık sarı bir saç rengim ve doğal çevremde benim kadar sarışın hiç görmüyorum beni kıskanıyorlarmı sizce yoksa alakası yok ırkçılık falanmı yaptıkları size göre ne olabilir
Bu çocuk benim demedim tipim bu çocuğa benziyor dedim ilk yazıyı okurmusunuz cidden üzülüyorum sizce neden takip istegini reddetmediler ya da kabul etmediler sizce neden beklettiler?
Neden hiçbiri kabulde etmedi redde etmedi sizce neden hepsi isteği bekletti sizce bunun sebebi ne olabilir? Okuldan biriyim yani kabul etseler ne olucak sizce neden etmediler?