Çocuk için mutsuz evliliği sürdürmek.. ?

nereden başlasam bilmiyorum anlatacak çok şey var ama siz olsanız çocuk için sürdürür müsünüz? mutsuz bir evliliği.

Kocamla 8 yıl beraber olduk evlendik önceden her şey çok güzeldi evlenince çocuğumuz çabuk oldu planlı bişey değildi canı sag olsun oğlumuzu çok seviyorum ama normalde erken düşünmüyordum çocuk şimdi 10 aylık akşamları baba baba diyor içim gidiyor ama maalesef eşim bana karşı sadece cinsel anlamda ilgili ve yakın onun dışında evin içinde hep telefonla uğraşıyor tuvalette bile ben açıkçası beni aldattığını hissediyorum şifresini bile bilmiyorum hep bı gizli saklı sorunca da inkar ediyor bağırıp kendini üste çıkarıyor beni bunaltma diyor.

Maddi olarak bı sıkıntı yok ne istesek alıyor eksik etmiyor ama her şey maddiyat değil benim için o eski heves enerji aşk şimdiden bitti daha bir buçuk yıllık evliyiz canım çok yanıyor ne yapacağım bilmiyorum çünkü aileme karşı çıkarak evlendim zamanında istemedi babam demek ki geleceği görmüş geri dönsem biz demiştik dicekler bide küçücük çocukla o eve nasıl sigicam yüzüm yok. Büyüyene kadar biraz sabredip çalışsam en azından sizce o zaman ayrılsam nasıl olur?

Çocuk için mutsuz evliliği sürdürmek.. ?