28 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olayın aslı aslında şu, bir erkek kadını asla ezemez çünkü gerek duygusal gerek cinsel olmak üzere ona her yönden muhtaçtır ama kadınlar böyle değildir bu yüzden erkekten daha fazla kazanan bir kadın bir süre sonra özgüveni tavan yapıp erkeği ezmeye başlıyor hatta bu isin sonu ilerleyen zamanlarda başka bir zengin erkekle aldatmaya kadar gidiyor. Bu da erkeğin endişe duymasına ve aşağılık kompleksine girmesine yol açıyor. Kadınların çoğu tabi sadece kadın gözüyle baktıklarından bu geçekleri göremezler bazılari da görür ama kabul etmez. İşin aslı maalesef böyledir. Ancak gerçekten seven bir kadın böyle yapmaz ama bu devirde her iki cins için de seveni bulmak başlı başına mesele.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 27 gü
Ahlâk, erdem, ilim, fazilet ve güven konusunda peygamber efendimiz parmakla gösterilen biriydi ama mâli durumu Hz. Hatice gibi ileride değildi. Buna rağmen evlilikleri numune bir evlilik olmuştu. Oysa efendimiz 25 Hz Hatice annemiz 40 yaşında idi. Dolayısıyla maddiyata gelmeden önce ölçülecek çok şey var diye düşünüyorum
00 Yorumla
- 27 gü
Yok ya. Neden olsun.
Özgüvensizlik yaşarssm Allah bəlamı versin benim 😂
00 Yorumla
- 28 gü
Bu milletin genel kafası bence herkes keyfine bakmalı
11 Yorumla- 26 gü
Teşekkür ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
u
27 güNiye? Onun kolu, bacağı ve bir beyni yok mu? 😅 gitsin daha fazla kazansın problem yaşayacaksa
10 Yorumla- 27 gü
Evet verme ihtimali çok çok yüksek
00 Yorumla - 28 gü
Paranın gücünü arkasına alan çok kadın gördüm. Genelleme yapmak yanlış olur ama;
Bir çoğu ne oldum delisine döndü. Kadınların gerek sosyal gerekse ekonomik anlamda ötekileştirildiği bu toplumda tüm zorluklara rağmen sıyrılıp çıkan kadınlar özgüven zehirlenmesi yaşıyor.
Hal böyle olunca erkekte endişe yaratmaması mümkün değil.
10 Yorumla - 28 gü
Kadın egosuyla adamı eziyorsa zaten bir zahmet ayrılsın, çünkü o adamı haketmiyor demektir. İnsan kendisini gerçekten seven birini bulunca onun değerini bilmemeyi tercih ediyorsa, zaten o insanı haketmiyordur bu kadar net.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Verir kesinlikle. Erkek daha egemen olmalı. Bunu kadın erkeğe muhtaç olsun diye demiyorum. Ya da erkek kadını ezsin diye değil. Sadece öyle olmalı. Nasıl ki kadın küçük erkek büyük kadın kısa erkek uzun kadın narin erkek sert ise bu da böyle olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Yok öyle bir şey ya şehir efsanesi hepsi…. Nasıl kadınların çoğu zengin eş isterlerse (hepsi değil bak linçlemeyim boş boş) erkeklerde aynısını istiyor sadece belli etmiyorlar
00 YorumlaKadın tarafından bitirilmeye mahkumdur genelde bilinmez ancak kadın bunu mutlaka başa kakıp adamı aşağılar.
00 Yorumla- 27 gü
Erkek özgüvensizse yaşarsın bunun maaşınla alakası yok
00 Yorumla - 27 gü
Erkeklik gururuna yedirebiliyorsa sıkıntı yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. paraya bakarak özgüven düşecekse hiç özgüven gelmesin zaten :) kimse parasıyla bizi ezemez
00 Yorumla- 27 gü
Bende öyle şey yok. Zaten geliri yüksek olsun fakirle işim olmaz
00 Yorumla - 27 gü
Değil neden olsun, sonuçta maddiyata göre degil maneviyata göre sevmiyor muyuz
00 Yorumla - 28 gü
Her zaman olmasa da %98 ihtimalle bitmeye mahkumdur.
00 Yorumla - 28 gü
Biter denilmese de dediğiniz gibi bitmeye yakındır ve öyle de hissettirir erkeğe ister istemez...
00 Yorumla - 28 gü
Bence olabilir ama saçma bir düşünce kadin fazla kazanıyor olabilir ne var bunda 🤷♀️
10 Yorumla - 23 gü
Kesinlikle evet, defalarca yaşadım bu durumu
00 Yorumla - 26 gü
Bilmiom geliri yuksek gormedim hic
00 Yorumla - 27 gü
Ben umursazdım para bu sonuçta.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. erkeğin karakterine bağlı
00 Yorumla- 28 gü
O erkegin basiretsizligi
00 Yorumla - 28 gü
adam olana bağlı
beni bozmaz00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Bence alakası yok
00 Yorumla- 28 gü
Alakası yok.
00 Yorumla - 26 gü
İvit
00 Yorumla - 26 gü
Yapmaz
00 Yorumla Hayır ya
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Geliri yüksek olan bir kadın, Erkeğin özgüvensizlik yaşanmasına mı sebebiyet verir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?