- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHere we go again diyorum başka bir şey demiyorum :).Bu siteye üye olduğum günden beri 3 tane konu aralıklı davamlı soruluyor .Birincisi bekaret konuları diğeri exler ve en sonuncsu ve top 10 sorularıların arasına giren sorulardan biri olan ...Ruslar versus Türkler :)..Artık hudutlar açıldı ve Rusaya artık vise istenmeden giriliyor.Sizi tutan kim? Açılın gidin gezin.Sizi tutan kim?Sizi doğuran kim?Ben kendim türk kökenli değilim.Benim abim 3 tane üniveriste bitirmiş ve kendi uzmanlık alanında Dr olmuş bir insandır.Abim bu kadar modern , uygar, mesleği çok yüksek sevyede olmasına rağmen ilk evliliğini yapancı bir kadınla yaptı.Yıllarca onla yaşadıktan sonra ondan ayrıldı ve türk bir bayanla evlendi.Yapamadı.Okadar uygar, okadar ileri görüşlü ; Ph .Dr olan abim yapamadı.Sizi türk kadınında başka hiç kimse çekemez.Bunuda unutmayın.İllaki yapan mutlu olan vardır allah onları mesiut estsin ama sizi türkden başka hiç kimse kusura bakmayın çekmez.Ne kadınını ne erkeğini onun için birbirinizle mutlu mesut olmayı öğrenin :).
Hakkında hayırlısı...27 Yorumla
Soran+1 yıl15 gün sonra saint petersburg'a gidiyorum zaten,kurtluyorum türk kızlarından.
- +1 yıl
Bence oraya yerleşşmelisin :).Bende Saint petersburg tam 6 kere gittim ve oralar çok güzel.Saraylar , şehir düzeni, kanallar ve kadınlar.İyi eğlenceler
Soran+1 yılHem çalışıcam hemde istediğim şekilde hayatımı yaşıyıcam.
- +1 yıl
Keşke kendi halkını bu kadar nefret etmeden oraya yerleşseydin.Sana türkler hakkında sorular soracaklar.Ne diyeceksin? Kızlar bizim kızlar sizin gibi değilmi diyeceksin.Haklısın bence orada yaşamalısın ve geri geldikten sonra tecrübelerini paylaşamalısın.Yolun açık olsun :)
Soran+1 yılKendi milletimi asla ve asla kötülemem...
- +1 yıl
Iyi yolculuklar
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Bir yabancı kız geliyor manken gibi buna ancak manken gibi bir adam yakışır diyorsun.Sonra dönüp bir bakıyorsun bodur çoğu zaman kara ne yakışıklı ne karizmatik tip yok adam da bazıları var ki göbekli bazen de kıza göre yaşlı gibi bu Türk erkeği bu kız bu adam da ne bulmuş diye soruyorsun yanıtı bulamasan da senin gibi düşünen bir kaç Türk erkeğinin de aynı soruları sorduğunu görüyorsun
Neden güzel kızlar hep maymunlarla gezer?
link
Neden güzel kızlar yakışıklı erkeklerle değil de eh denilebilecek erkeklerle çıkar?
link
Sizce neden güzel kızların yanında çok alakasız tipler görüyorsunuz..? Nedeni ne sizce bu eşleşmelerin..
link
Güzel kız çirkin erkek problemi nedir sizce?
link
Güzel kızların yanında neden yakışıklı erkek olmaz?
link
Evet çirkin diye beğenilmeyen Türk kızları her zaman yakışıklı erkekleri kapıyor ki yabancı gariban kızların yanında hep çirkin Türk erkeklerini görüyoruz.Ben sorumun cevabını buldum sayende.20 Yorumla
türk erkeklerini ya da kadınlarını türklerden başka kimse çekemez diye bir lafa katılmıyorum öncelikle bunun milletle alakası yok. her milletde egosu yüksek kendini beğenmiş kız vardır objektif olmak gerekirse türk kızlarında bu oransal olarak daha fazla ne yazıkki. ben 6 ay kanadada yaşadım orda her milletden insan var. ordaki gözlemlerimden yola çıkarak bunu söylüyorum. kendini beğenmişlik asgari safhada orda. ayrıca belirtmek isterim ruslar da çok soğuk insanlar kızları da tabiki. Fizikleri güzel olabilir ama bu herşey demek değil.
10 Yorumla
+1 yılKardeş sen bakma bunların lafına sonuna kadar haklısın türk kızlarının hepsi böyle degil ama %95 oranında egoları tavan yapmış selam versen 50 tane triplere giriyorlar bitmeyen tükenmeyen istekleri var tüm evde otursunlar vıdı vıdı konuşsunlar 2 fotoğraf çekilip paylaşsınlar dünya onların etrafında dönüyor zannediyorlar doğru yoldasın dostum ruslar iyidir yani herseyi icat ettiler türk kızlarının açma kapama düğmesini yapamadılar sesleri kısılsın :)))
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılSen türk kızları hariç hangi kızlarlan beraber oldun ki?
Sanki her devletten bir tapu almış gibi konuşuyorsun.
Sana sorum niye Türk erkekleri böyle bencil ve doyumsuz?
bir sözüm vardır benim türk kızları hakkında:
Bu devirde kız olmak zor, sevsen o*sun, sövsen o*, versen o*, vermesen yine o*, öpsen de o* öpmesen de o* o da doğru pezevenge herkes o*...
Sen bir hafta on tanenin üstünden inmeyen rusla çıkmışında ne olmuş?915 Yorumla
Soran+1 yılBir kız rus kızla 1 hafta kaldım diyorki? bizim erkekleriniz vodkakolik tatmin edemiyolar bizi Türk erkekleri daha iyiler bu konuda! ama Türk kızlarına göre abazanız kızın dinleyince şok olmuştum.
- +1 yıl
helan olsun tester sana...
- +1 yıl
artı 1
- +1 yıl
işte sen yataklık arıyorsun tatminden bahsediyorsun al bakalım onuda sana Türk kadını gibi hizmet edecekmi gezmezi parayı eğlenceyi adamı seven rus kızı gibi? senin gibi erkekler boynuzlu gezmeyi hak ediyor bence. gururla çarpalara devam. böyleleri öylelerine layık. Sen git rus al zaten, Allah öyle kızda versin sana ohhh bak istediğin gibi kızlar yetişir.
Soran+1 yılAynı cevaplar biliyodum hepinizin aynı şekilde cevap verceğinizi çünkü Türk erkekleri bu konuda sonuna kadar haklı! Çok konuşmakta üstünüze,para harcamakta üstünüze yok(nerden geliyor para umrunuzda değil) Sizin yüzünüzden biz erkekler 35'te saçları bembeyaz yapıyoruz! evlendikten sonra bile Türk kızıyla seks yapmak deveye hendek atlatmak gibi bişi bunları bildiğinden adım gibi eminim!.
- +1 yıl
bravo sana annen çok ahlaklı yetiştirmiş seni... 45inden sonra bilmemnesi zor kalkan türk erkeğini napalım biz? gencliğinizde inmedik pis kuyu kalmıyor sizin sonra yaşlanınca tatminden seksden bahsediyorsunuz. insan bi boy aynasına bakar. sanki karı tatmin ediyorsunuzda laflara bak peh peh... aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış
Soran+1 yılTürk erkekleri sekse çok düşkündür yani dediklerin yanlış,ayrıca Türk kadını şöyledir çabuk işini hallet canım acıyor! Muhabbete bak eşin senin onunla herşeyi yapmıcan da kiminle yapıcan? Türk kızları dediğim gibi çok ama çok yetersizler! Sizin yüzünden saint petersburg'a gidiyorum 15 gün sonra.
- +1 yıl
sen eşden falan bahsetmiyorsun sokak şırfıntısından bahsediyorsun. sende denge bozukluğu var galiba? bir dediğini bir dediğini tutmuyor. aman git türk kızlarından uzak cehenneme direk ol. sanki senin pipin bize çokta tındı.
Soran+1 yılYine demogoji yapmaya çalışmıssın normal ama! Saten Erkeklerin pipisine ihtiyac duymuyosunz seks kötü şey zaten öyle düşünün hep! Rusya'da pipimi çok sevicekler sizin gibi kezbanlar yerine taş gibi rus kızları hemde.
- +1 yıl
senin kezban ananı severim ben senin gibisini çıkarmış :D
Soran+1 yılAnneyi filan karıştırmasan olmaz mı ? başka türlü agır hakaretler etsen olmazmı ? anlıyorum kezbansınızda aşırıya kaçmayın bari.
- +1 yıl
kız haklı !
- +1 yıl
sen temin demedin tüm türk kızları için söylüyorum diye öyle bir yorum okudun o zaman benim gibi annende kezban bu bir hakaret değil sen dünyaya gelmiş bir hakaretsin annen için bence ona acıyorum sadece
- +1 yıl
testerparfüm testerparfüm mal aeri erkeyine kurban ol
+1 yıl:) Kezbannnn. Aslında sorun erkeklerin tutumu sanırım. Eğer toplum farkettirmeden bir baskı uyguluyorsa emin olun altından böyle bir öz güven çıkıyor. Öncelikle bizim toplumumuzda kızların ağır olması gerektiği gizliden gizliye empoze ediliyor, ilk teklifi kız yapmaz, yaparsa erkek onun hafif meşrep olduğunu düşünür. İlk mesajı kızlar atmaz, çünkü atınca erkekler zaten hazır olduğunu düşünür kızın. Bu tarz örnekler çok. Evet çok güzel olmayabiliriz ancak unutmayın erkekler, kızların attığı her adımı sizler belirliyorsunuz, şikayet yok. 1.90 boyunda birini istemeside tercih meselesi:) yapacak birşey yok.
11 Yorumla- +1 yıl
aslında temelde haklısınız ülkemizde malesef tonla abaza erkek sayısı onlara göre daha olgun olan erkek sayısından daha az olduğu için kızlarımızda özgüven patlaması oluşuyor ve ben bir kızla ciddi birşey konuşmaya başladığım zaman birden bire aleyna tilkiye dönüşüyorlar 20 yaşındak, bir kızın dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanması biraz komik
Gizli Üye(36-45)+1 yılrus kızları gibi her önüne gelenle yatınca mı iyi olacak yani? böyle mi olmalı? annenin, kızkardeşlerinin, yengenin vb. de Türk kadını olduğunu unutma...ayrıca Türk yazarken de T harfi büyük olsun lütfen... sen o derece küçük görüyorsun demek ki Türkleri...
42 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi!
Cevap sahibi+1 yılbelli belli...
+1 yılTürk kızlarına gelince hepiniz namus bekçisi kesiliyosunuz ama,yok önceki ilişkilerinde ne yaşamış yok gece çıkıyo mu alkol alıyo mu sonra hemen kaşar damgası! rus kızlarına gelince kim geçmişini arıyo pardon?Türk kızlarını beğenmiyosunuz sözde! ama Türk erkekleri çok yakışıklı ve kibar dimi? çok centilmensiniz beylerrr :))))
01 YorumlaTürk kızları derken yaklaşık olarak 37 milyon 191 bin 315 kişiden bahsediyorsun hatta daha fazla..vay be çok sosyalmişsin sen.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet hepsinden bahsediyorum.
- +1 yıl
Anan dahil mi bu sayıaya @soran :D
- +1 yıl
Dünyadaki bütün konuşmalar genellemeler üzerinden yapılır yani aslan turuncudur demek geneli öyle demektir beyaz ve siyah aslanda vardır evet türk kızlarının birçoğunun havalanmış ve 2 abaza yazdı diye kendini bir bok sanan tiplerdir benim anam bacım öyle insanlar değiller ama geneli böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi düşünenler çok eziksiniz.
Rusyayla bura arasında dağlar kadar fark var. Sosyo-ekonomik durumu yetersiz olan, kızlarını okula göndermeyen babaların olduğu ülkede konuşulan konuya bak ! Cinsellik Ne bekliyorsun ki?61 Yorumla- +1 yıl
sana da helal!
+1 yılTürk kızıyla bu kadar dalga geçmek de ilginç aslında.
Ana Türk, sevgili Türk, Çıktığı yeri de beğenmiyor artık p**evenkler.32 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var?
- +1 yıl
tabi canım alakasız haklısın sen..
Hafiften baktıgın zaman,abazan,sapık damgası vururlar! Bence Türkiye'de cinsel olarak rahat bir ülke olmadıgı için...
Temam gayet iyi anladım seni.17 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaya bak bravo..
Soran+1 yılhe he..
Soran+1 yılİşine gelmediği için böyle diyosun.
+1 yılSadece Türk kızlarını gördüğün tanıdığın için olmasın.
Yoksa alman,ispanyol,ingiliz,rus arkadaşların vardı da mukayese mi ettin?14 Yorumla
Soran+1 yılBir rus kızıyla 1 hafta birlikte kaldım..
- +1 yıl
kaça patladı merak ettim :D belki siz her boku seksle gördüğünüzdendir...
- +1 yıl
cevap olağan üstü
Soran+1 yılyoooo sadece yemek yerken,cafe'de veya kulupte bişiler içerken cebimden para çıktı oda normal bişi yani anladınmı şimdi?
Turk kizlarindan bir cacik olmaz haci sen bakma burada milletin verdigi cevaplara... benimde 1 senedir rus kiz arkadasim var turklerden 1000 kat daha sadiklar... sen sen ol sakin ruslardan sasma ;)
20 Yorumla
+1 yılkızlara böle soru sorulmuyo işte bak cevap vermek yerine yine erkeklere ateş püskürüyolar
yani kabullenmiyorlar.22 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyım pampa çünkü..
- +1 yıl
aynen moruk
yaptığın en büyük hata gördüğün birkaç kişiden yola çıkarak bütün Türk kızları ile ilgili genelleme yapman.
24 Yorumla
Soran+1 yılValla dogrularım sölüyorum ben madam
- +1 yıl
bizim bir toplum yapımız var.evlenen kadar elletme aman iyi yemek yap iyi ev hanımı nasıl olur yok şudur yok budur bu şekilde yetiştiriliyoruz. diğer yandan ruslara bakarsan eğer orada nasıl erkekler tahrik edilir nasıl iyi seks yapılır diye serbest olarak yetiştiriliyorlar. sonra da sen bu iki toplumun kadınlarını karşılaştırıyorsun. orada da aileler gelen misafirlerine kızlarını sunuyorlar seks yapmaları için.bu kızları kalkıp savunuyorsan birşey demiyorum
- +1 yıl
Dünyadaki bütün konuşmalar genellemeler üzerinden yapılır yani aslan turuncudur demek geneli öyle demektir beyaz ve siyah aslanda vardır evet türk kızlarının birçoğunun havalanmış ve 2 abaza yazdı diye kendini bir bok sanan tiplerdir benim anam bacım öyle insanlar değiller ama geneli böyle
sizin gibi dusunenler kız cocuklarını rus kadınları gibi yetistirsin olsun bitsin.bu kadar sıkıntı yapmanıza gerek yok yani
66 Yorumla
Soran+1 yılHemen aynı muhabbete dönmeler şaşırmadım.
- +1 yıl
artı 1
- +1 yıl
hosuna gitmedi mi ? sevisecegin kadının rus gibi olmasını istiyorsun, buna kıyaslarsak kızınla-kız kardesinle sevisecek olan erkekler de bunu ister, haksız da sayılmazlar hani bu bakıs acılarına gore..desen ki, rus kadınları guzel, guzellik goreceli der bir nevi zevkini anlarım fakat buradaki durum bu degil.Siz ustunde baskı kurdugunuz kızlarınızın kız kardeslerinizin de rus kadınları gibi huyları olmasını istiyorsunuz.Madem oyle iste boyle.Alınma gucenme olmasın.
türk kızları rus kızlarından güzel,yani böyle olmalrı çok normal :)
44 Yorumla
Soran+1 yılİroni mi yaptın?
Soran+1 yılRus kızlarını tanımadıgın için böyle konuşuyosun.
1. entry oku dostum..
link00 Yorumla
+1 yılYo benim gayet mantıklı kafası çalışan kız arkadaşlarım var sen egosunu yenemeyen insanlara denk gelmişsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. napalım abı bızdede boyle. onlarda erkeklere neler dıorlar . herkes bırbırını kabullenecek
02 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkeklerine kurban olsunlar rus kızları türk erkeklerine hasta birisiyle 1 hafta kaldım diyorki bizim erkeklerimiz vodkakolik tatmin edemiyolar bizi Türk erkekleri yatakta daha iyi,ama türk kızlarına göre tam tersi abazanız şaşırdım kızı dinlerken!.
- +1 yıl
ya işin aslı ben rus kızlarını sevmıyorum. benımde kısa surelı onlarla ılıskılerım oldu konusacak hıc bırsey bulamadım ne onunla ne cevresıyel cok odun geldıler. fızıklerı guzel. ama turk kızlarının muhabbetlerı cok iyi . ama iş namus kabılıyet ego ya gelırse her toplumda cesıtlıklık gosterır
Gizli Üye(36-45)+1 yılne bu türk kızlarını çekememe kompleksi ya herkesin bu durumdan şikayetçi olması nedir böyle, abi bırakın allah aşkına madem çok havalılar sizde türk kızlarına bakmayın bulun bi arap kızı gününüz gün edin
10 Yorumla
+1 yılBence de öyle hepsinin derdi ya tip ya para. Ölürüm de türk kızıyla evlenmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam kamil sakin ol bebeyim, ayarlıcam ben sana bi rus.
417 Yorumla
Soran+1 yılTanımadıgın insan hakkında teoriler üretmeseniz iyi olur! Bi günde ayrı ayrı aynı cafe'ye 3 kızla girmiş biriyim,bu okuduklarından sonra şaşırıcaksın ama cafe sahibide çok şaşırmıştı..
Cevap sahibi+1 yılniye şaşıriyim kamil?
Soran+1 yılHakkımda saçma sapan teoriler üretiyosun onun için şaşırma dedim,ayrıca neden normal konuşmuyorsunuz da hakaret ediyorsunuz onuda anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılkamil hakaret mi bebeyim? o zaman sen hakaretin allahını yapmışsın soruda? ben sana bişi diyo muyum?
Soran+1 yılyok ben dogru olanları yazdm soruda ;)..
Cevap sahibi+1 yılgenellemeler hep yanlıştır kamil. istisnalar da o genellemeyi döver, ben sana söyliyim.
Soran+1 yılAçın bakalım Türk kızları nasıldır diye bir soru bakalım erkekler ne cevap vericekler ;)..
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin cevabı beni bağlamaz. ben kendimi bilirim. şu halimle de senin genellemeni döverim. nokta.
Soran+1 yılNe o hemen geri vites yaptın ? bana genelleme yapma diyorsun ama şöyle bir soru sor dediğimde erkeklerin beni baglamaz diyorsun! Kimden öğrenicen peki Türk kızlarının nasıl yapıya sahip olduklarını? Türk kızlarından mı :)?.
Cevap sahibi+1 yılyorum yapacak bütün erkekler beni tanıyor mu kamilcim? kafanın içinde beynin var kamil, az bi düşünsene annem ya.
Soran+1 yılSen demogoji yapmaktan başka hiçbirşey bilmiyorsun! Aç bakalım Türk kızları nasıldır sizce erkekler diye bir soru bakalım bana yine genelleme yapma diyicekmisin? Umarım bu sefer demogoji yapmazsın düzlük.
Cevap sahibi+1 yılgenelleme yapma derken ben niye genelleme yapayım kamil allasen? ayh öf sıkıldım senden, anlamıyosun hiç bişi.
Soran+1 yılAyyy allahım kafayı yiyicem yaaa dediklerimden gram bişi anlamamışsın yada anlamak istemiyorsun neyse..
Cevap sahibi+1 yılkamil git başımdan ben sana göre değilim:(
Soran+1 yılDoru diyosun.
+1 yılTürk kızı mi ben 80 kiloyum kasliyim yapılıyor kız 40 kilo oropsu çocuğuna vursam ölucek * zarganasi ama ego tavan got kalkik amnakoyim
00 Yorumla
+1 yılsoruyu okurken bile egom tavan yaptı
31 Yorumla
Soran+1 yılNormal...
rus kizlarinin pipisi var diolar dooru mu?
416 Yorumla
Soran+1 yılcevap vermediğin için böyle konuşuyorsun hak verdim.
- +1 yıl
he var :)
Soran+1 yılBakire olmayan kızların kendini avuttugu söz..
Soran+1 yılHayır değilsen değilsin bu sözü söyleme gereği neden duyuyosunki?
Soran+1 yılTürk kızları evlenirkende aynıdır! Türk kızını evliyken bile seks yapmaya ikna etmek deveye hendek atlatmak gibidir,verceği cevapta genelde aynı olur çabuk işini hallet canım acıyor! Ya senin eşin onunla herşeyini paylaşmıcan kiminle paylaşıcan? Ama siz seks tu kaka,pis demeye devam edin nede olsa 15 sonra saint petersburg'a gidiyor sizden kurtuluyorum.
Soran+1 yılCevabına açıklamalı bir cevap istiyorum! çok üzerime gelin yani siz öyle düşünüyorsunuz ya?
Soran+1 yılYaptıgın sadece demogoji..
+1 yılbencede aynen katılıyorum kardeş
21 Yorumla
Soran+1 yılver şukumu ozaman..
+1 yılçıktığın kabuğumu beğenmiyorsun len sen
23 Yorumla
Soran+1 yılHaksızmıyım?
- +1 yıl
bütün türk kızlarını aynı kefeye koymuşsun kardeş katılmıyorum sana kusura bakmıcan :)
- +1 yıl
artı 1
+1 yılklepatrayn gibiyim
12 Yorumla
Soran+1 yılYersen.
- +1 yıl
yeme ben açım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026