Türk kızlarındaki bu ego ve kendini beğenmişlik nedir?

Arkadaş bu gün otelde çalışırken o kadar çok turistle konuştum hepsinin dilinde bu türk kızları egolu kendilerini bir şey zannetme ve cehalet ve saçma sapan konuşmaları a küçük dağları ben yarattım havalarına gelmiyorum bile birde sürekli aşağılık psikolojilerinden bahsediyorlardı almanı, rusu filan. Ben kendim de şahit oluyorum buna mesela bir içecek servis ederken alman ve rus kızları gayet güler yüzlü nezaketli ve teşekkür ediyor bizim kızlar ö*üzden hallice bir havalara girmeler surat asmalar terslemeler ha birde görgüsüzlük hat safhada gerçekten şu genç yaşımda öğrenmiş oldum bir komi veya garson olunca bu türk kızlarını alman kızları var ne kadar hoş ve güler yüzlü davranıyorlar teşekkür ediyorlar ve yaptığın hizmete saygı duyuyorlar ama bu türk kızında yok cidden sinir küpüne döndüm arkadaş bu ne gösteriş merakıdır ne egodur ne tavırlardır görende dünya lideri sanacak ya bu kadar görgüsüzlük görmedim ben daha. Bundan böyle hedefim eğitimimi tamamladıktan sonra yurt dışına türklerin az olduğu bir yere gidip yaşamak olacak ve oradan avrupa kültürü olan bir kadın ile evleneceğim.

Türk kızlarındaki bu ego ve kendini beğenmişlik nedir?