• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Türk kızlarının egolu olma sebebi nedir?

Pikauv
Pikauv Takip Et
FenomenGuru Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
71
Yapay Zekaya Sor

#Pikauv ☕️

Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eskiden olsa burada turk kizi olarak bizi cok iyi savunurdum ama bazi turk kızları bu direncimi kirdi. Yani erkeklerin bakis açısından durumu bilemem, baska millettende kiz tanimadim ama bir kiz olarak ve turk kizlarinin arkadaslik vs durumuna baktigimda gercekten cekilecek cile değiller.

Ego, trip, kendini yuksekten gorme, hele ki iyi bir bolum okuyorsa ve iyi bir meslegi varsa aman Allah'im kibirinden geçilmiyorlar. Koca sahibi olmakta bizim kizlar icin ego ve kibir sebebi. Buyuk başarı koca sahibi olmak bu ulkede. Hayir kocaya bakiyorsun, gobekli, kel bir adam. Ama bununla hava atıyor. Yakisikli olsa daha cok cekecegimiz cile var demek ki. Bir de kıskanıyorlar sanki senin o meymenetsiz kocanin ustune atlayacagim. Hadi ordan.

Diger milletlerde boyle midir bilmiyorum ama bizim kizlarda cok fazla kiskanclik, kincilik ve cekememezlik var. Ozellikle hemcinsine karşı. O yuzden son 2 yılda arkadas cevremi degistirdim. 1 yil hickimsem yoktu bildiginiz. Son bir yilda birkac erkek arkadas edindim. 3 tane de kiz var. Bakalim bu üçünün suyu ne zaman isinacak. Genel olarak kadin cinsi mi zor yoksa turk kizlari mi zor orayi anlayamadim ama turklugunde etkisi yok degil var.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.

#selamgençlik 🍀🍀

⭐ Maalesef temelde kız ve erkek evlada anne ve baba tarafından verilen duygusal zeka ve sosyal zeka eğitimi ne yazık ki sapıkça, travmatik ve habis kodlar içeriyor. Masum bi kız ve erkek çocuğa zaten en başta birbirinden hastalıklı mental ve duygusal kayıtlar yine bir kadın ve erkek tarafından yapılıyor. Herkes kendisine dönüp bakmalı domino taşı etkisi anneden kız çocuğuna babadan erkek çocuğuna aynı anda çapraz olarak da aktarılıyor hem iğrenç hem acı. ⭐😎😎

tubasueda 🍀🍀

0
    0 Yorumla
  • filinta1
    filinta1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Türk kızlarının egolu olma sebebi erkekler değildir. Arz talep meselesi biz yabancı kadınlara yürüdüğümüz zaman neden o yabancı olan kadınların ırkların da genelleme bir ego olmuyor da Türk kızların da oluyor?

Hemen açıklayalım genelleme yapmıyorum egolu olan ülkemiz kezbanlarından bahsedeceğim...

Hayatları boyunca hiç bir şeyi başaramayan ve maddi sıkıntılar içerisin de boğuşan ağzına kuş pisleyecek olan dişiler genel de düşündüğü şeyi söyleyeyim. Nasılsa ben kadınım illa ki bir erkek istediğim şekil de gelir ve parası da olur diye düşünüyor. Sonra bekliyor bekliyor bekliyor kart şekil de evde kalıyor.

0
    0 Yorumla
  • Cyclaxss
    Cyclaxss Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Türk erkeğinden kaynaklı, bir kadın cinsellik ve duygusal manipüle hariç bir erkeği hiçbir şekilde etkileyemez ya da bir erkek bu 2 şey dışında kadına bir ihtiyacı olamaz, ev temizlemesi o yu bu yu şu yu biz de yapıyoruz zaten para da kazanıyoruz bir cinsellik olarak ihtiyacımız var kadınlara bu duygu da çok yoğun olduğu için çoğu erkekte mantığını cinsel duygusunun önüne geçiremediği için böyle oluyor yoksa kadınlar da a*ptal değil onlarda biliyor ki tüm derdimiz onlar s*ikmek onlar da farkında zaten ama işlerine geliyor

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

45

Cevap

67

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.

Ego iyidir ama egoistlik ve narsist düzeyde kibir ve kendini dev aynasında gören cüce gibi tavırlar kişisel gelişimini tamamlamamış insanların büyük psikolojik sıkıntısıdır.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.

her kıza yazan erkeklerdir sebebi.

1
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.

Onları böyle şımartan erkeklerdir

0
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

Eğitimsiz olmalarından dolayıdır

0
    0 Yorumla
  • rumeysa_1
    rumeysa_1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Ama ben 13. Cuma izlerken acılı cipsimi yiyordum benim suçum ne şimdi burada? 😅

Sorunun cevabına gelecek olursak, bu özgüvensizliği bastırma amaçlı olabilir.
    Mesela bu egolu kız kendisini bir ortamdaki başka bir kızla karşılaştırıp çirkin bulduğu ve buna öfkelenip o kızı bi şekilde bastırmak için (ki bazen bu kız güzel olduğunun, bu kadar kıskanıldığının ve bu saçma rekabetin farkında bile olmayabilir) kendisini aşırı güzelmiş havasına sokup kibirlenebilir.

Bir kısmının da sosyal medyada önüne gelen kadına "Merhaba, çok güzelsiniz, tanışabilir miyiz?" yazan erkeklerin sadece kendisine özel olduğunu zannedip havaya binen kısım olduğuna inanıyorum. (Ki sosyal medyada bunu yapan erkeklere kanmayın arkadaşlar, yüzümün belli olmadığı bir profil fotoğrafı koymama rağmen buna benzer mesajlar almıştım, oradaki amaç kim denk gelirse yazıp tanışmak)

0
    1 Yorumla
    • rumeysa_1
      rumeysa_1
      +1 yıl

Ancak yukarıdaki yazdıklarıma ek olarak bunda Türk erkeklerinin sürekli Türk kızlarına hakaret edip yabancı kızları aşırı/gereksiz övmesinin de etkisi olduğuna inanıyorum. Tamam, yabancı kadınları seviyor olabilirsiniz, öyleyse gidin oradan evlenin ve benim gibi evinde abur cubur ve filmleriyle mutlu kızları üzmeyin beyler 😅

Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

İnan buraya tam 10 sayfa yazı dökebilirim ama bu yazdıklarımı bile okuyup egolarını kasmalarını istemem :D

Belli başlı şeyler var aslında onları dile getirsem kafidir.

• Hemcinslerim anlamsız bir şekilde elde etmek için savaşıyor.
    • Sosyal medyanın gücü.
    • Her kızın güzel veya çirkin olmaksızın DM kutusu hemen hemen +50 gibi ciddi ve saçma bir şekilde tanışma istekleri ile dolu.

Eeee hal böyle olunca ister istemez Egolu oluyor. seçenekleri bol. biri gider diğerine devam ederler. Tabii bu söylenen şeyler erkekleri masum yapmıyor. Konumuz Kadın egosu olduğu için böyle yazdım. Bir de Gerçekten çok ama çok kezban ve sanaldan ibaret kızlar var. onları ben yapay zekanın bi ürünü olarak görüyorum :D

0
    1 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Doğru düzgün ilişki yaşanabilecek Türk kızı sayısının az olması ve erkekler tarafında talebin fazla olması nedeniyle gereksiz yere Türk kızının etrafında pervane olunması ve gtünün kaldırılması. Temelde arz talep dengesinin bozuk olması. Bir erkek de bu kadar ilgi görse kendini bulunmaz Hint kumaşı zanneder. Aileleri tarafından prenses gibi yetiştirilmeleri, sürekli pohpohlanmaları, şımartılmaları. Erkeklere kendilerini "ağırdan satmaları" gerektiğinin öğretilmesi. Erkeklere fazla yüz verince basit, hafif kadın olacaklarını zannetmeleri.

0
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Sadece Kızlar Egolu Demek Çok Yanlış olur Ego Kadın Erkek Farketmeksizin her 2 cinste olur Nedeni Nefsinin İsteklerinin Nefsinin Arzularının doğrultusunda ilerleme Oni terbiye edememesi Nefis Öyle pislik varlık ki İnsana her rezilliği yaptırıyor zaten şeytani bile nefis yoldan çıkardı asıl büyük düşman içimiz de nefis yani oni terbiye edilirse kibir ego kalmaz bunun çözümü de Allah'ın Emirlerine uymak yapmayın dediklerini yapmamak yapın dediklerini yapmak ruh Allah'a bağlıdır nefis ise dünyalığa bağlıdır

0
    0 Yorumla
  • pltnm
    pltnm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

önce şu dili düzgün kullanın be kardeşim. söylemek istediğin şey nazlı, şımarık, huysuz vs. olabilir. ego dediğin benliğin mantıklı ve uzlaşmacı yönüne verilen isimdir.(psikanaliz bilen ve daha doğru tanımlayabilecek olan varsa yazsın lütfen.)

0
    0 Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Sadece bu siteden örnek vereyim. Yavşamak için sadece pembe profil olması yeter diyen abazalar olduğu sürece bu kızların gereksiz egosu çok normal. Çünkü çok fazla gelen var. En çirkin kıza bile birileri illa ki yazıyor. G. tlerinin kalkması çok normal

0
    0 Yorumla
  • Irresistibleart
    Irresistibleart Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Hemcinsleri ve karşı cins birbirini öteleyip iteleştirdiği için arpasiz kalmış yarış atı gibi rekabete tutuşturduğu için türk kizi+erkeginde toplumda kabul görme yer edinme duygusu bu kişi kendisine yoğunlaşsa orjinalliğini bozmadan kuşansa sorun kalmazda ego herkeste olmali kendi aleyhine devamlı kullanmadığı sürece nasıl olsa komplekslerini yenmiş bireyler tm canım diyip geçer

0
    0 Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Bizim erkek milletinin kadınları fazla şişirmesinden kaynaklanıyor bir kadın ilgi gösterdiği zaman kendimizden geçiyoruz sanki hayatımızın tek odak noktası o gibi davranıyoruz.

Bu da onların kendini bir şey sanmasına neden oluyor daha sonra da sizin değeriniz kalmadığı zaman acımadan çekip gidiyor.

Bak Memati abi ne güzel anlatmış

0
    0 Yorumla
  • KayıpÇağınKontesi
    KayıpÇağınKontesi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Türk kızları egolu diye bir şey yoktur, bu saçma bir söylenti. Ülke cinsel açlığın afrikası halinde olduğu için kızlar kendini korumaya çalışırken egolu gibi gözüküyor

3
    0 Yorumla
  • Helsing_Elite
    Helsing_Elite Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerin fazla değer vermeleri bu yüzden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar prenses olmadıklarını anlayınca da depresyona girip kafayı sıyırıyorlar en sonunda ya erkek düşmanı kanser feminist oluyorlar ya da deli

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kendilerini bir şey sandıkları için bir tek kendilerinde vajina göğüs var zannediyorlar bir tek erkeklere karşı değil kendi cinslerine de öyleler kendi kendilerinin g.. tlerinii kaldırıyorlar karakter kisilik yok

0
    0 Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Türk kızlarını bu hale getirmekte bazı erkeklerinde payı büyük orası ayrı konu. Egolu olmalarının sebebi her erkek peşimden koşar algılarını kafaya kazımışlar ve kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları

0
    1 Yorumla
    • ButcherBlaviken
      ButcherBlaviken
      +1 yıl

Hatta bir fenomen var burada adını hatırlamıyorum ondaki ego en üst seviyede örnek olarak onu verebiliriz bir de

Yorumla
  • _captain
    _captain Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kısaca abazalar yüzünden. Yüzüne bakılmayacak kızlar bile yürüdüklerinden böyle oluyor. Arz talep dengesi çünkü bozuk. O yüzden böyle olması normal. Ayrıca kızlar da bununda farkında olup nasıl davranacakları çok iyi biliyorlar…

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Bu soruyu sanki bir erkek sormuş gibi geldi şuanda bana.

Çok genellemeli bir soru ayrıca. Egolu olan Türk kızlarının egosunun sebebi de, her önüne gelen kıza yürüyen Türk erkekleridir.

1
    3 Yorumla
    • Profesyonelşerefsiz
      Profesyonelşerefsiz
      +1 yıl

Yürürüz amaç ciddi değil zaten

Yorumla
    • Meraklıbirisi2727
      Meraklıbirisi2727
      +1 yıl

bence de

Yorumla
    • Vartolueren
      Vartolueren
      +1 yıl

Valla kurunun yanında yaşta yanıyor bak ben 34 yaşındayım ister inan ister inanma orası sana kalmış hayatım boyunca hiç kimseye yurumedim ayrıca bekarimda bu tamamen zihniyet meselesi hem cinsim erkekler gerçekten çok abaza kabul ediyorum ama kızlarda bütün erkekleri sapik abaza gözüyle bakmasınlar bence biraz mantığını kullansınlar

Yorumla
  • universtyofTurkyeMe
    universtyofTurkyeMe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Ölmeyeceğim fikri. Halbuki o akşam deprem oldu. Bina yıkılsa tamamdı. Bazıları kendisini tanrı zannetmesi. Ulaşılmaz zannetmesi. Icimse öyle hasret var ki... kadinsizlik başıma vuruyor. Diyorum Allah size de evlat versin ne yaparsanız milyon katını yaşatsın. En güzel dua

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Çok fazla abaza erkek olduğu için kızların bir tarafı kalkıyor. Sevilseler gam yemeyeceğim, amacı yatağa atmak olan adamlara bakıp "ben neymişim" demek bana saçma geliyor.

0
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Çünkü ülkemizde erkekler karşısındaki kişilere gereğinden fazla değer veriyor ve bu da karşıdakinin kendisini dev aynasında görmesine neden oluyor.

0
    0 Yorumla
  • alfonsaberg
    alfonsaberg Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 68%
    +1 yıl

Bence en büyük sebebi erkek milletinin abaza olmasından dolayı. Her kıza aç köpek gibi saldırdıkları için afedersiniz en b*ktanı bile kendini bişey zannediyor.

0
    0 Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Ne ekonomi var, ne aile genişliği, ne istediğini yapabilme mk erkekler istediğini s! kip, gezip tozarken bırakın da kızlar bari egosunu yaşasın.

0
    0 Yorumla
  • bireylulmeselesi_
    bireylulmeselesi_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Bunun cinsiyetle mi alakası var gerçekten? Kızlar şöyle, erkekler böyle muhabbetleri bana aşırı boş geliyor. Kız erkek fark etmiyo, boş ve yüksek ego her iki cinste de çok itici duruyor

0
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Hemcinslerim sağ olsun önüne gelene uçan kuşa bile yürüdüğü için artık karşı cinste bir ego patlaması yaşanıyor. Karşı cins bu sefer kendini ulaşılamaz gibi görüyor Kaf dağında görüyor

0
    0 Yorumla
  • Fadik2122
    Fadik2122 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

İçi boş egonun kime ne yararı olmuş da bizimkilere olacak. Anlamıyorum ki ben egolu insanları sadece Türk kızları olarak bakılmamalı. Genel olarak insanın egoist olması başlı başına itici.

0
    0 Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Örf adetler gereği eskiden ilişkiye ayıp gözüyle bakılırmış. Bu yüzden sürekli reddedilen erkekler, her kıza hak ettiğinden fazla ilgi gösteriyor. Kızların da havalanmış.

0
    0 Yorumla
  • Ausrine
    Ausrine Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Cidden he siz türk kızları niye bu kadar egolu? Hani altını dolduracak bişeyleri olsa neyse de, bakıyosun tipine faso fiso hep jdj

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Tabiki bizim kadın görmemiş gibi her kadını coşkuyla karşılayan taklalar atan erkeklerimiz yüzünden

0
    0 Yorumla
  • Pseudanor
    Pseudanor Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Egolu kisilerin sebebi fazla ilgi kesinlikle veya yaptığı bir şeyde kendilerini üstün görmeleri. Bu tarz kişiler mutlu olamazlar asla 🖤

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çirkin erkekler kaldırıyor bi yerlerini yok kolen olurum yok bana tasma tak osurugunda beni bog falan gibi şeyler söyledikleri zaman tc kızıda normal bi tip den bahsediyorum götü değil herşeyi kalkıyor bu kadar dusmeyin beyler

0
    0 Yorumla
  • Teo6099
    Teo6099 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hep erkeklerden iltifat aldiklari icin veya tüm erkekler onlarin peşinden koşdu icin kanka havaya kalkiyor. Bu aslinda bizim sucumuz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

egolu tc erkeği yüzündendir
    böylelikle ülkede denge kurulmuş olur
    ego = ego
    olurda az egolu biri az egolu birine denk gelirse zaten evleniyorlar

sonra neden herkes yanlız

1
    0 Yorumla
  • Laqwze
    Laqwze Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Bazi O rpspu corabi erkekler yuzunden allah belalarini versinde gebersin itler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kimsede durup egolu ne demek a... Dememiş egosuz insan yoktur yani herkes egoludur ve bu güzel bi şeydir. egoizm ise başka birseydir falandır filandır gidin öğrenin ak.

0
    0 Yorumla
  • WaRʓLL
    WaRʓLL Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı.

Ellerini sallasa ellisi düşünceleri beyinlerini yemiş durumda.

0
    0 Yorumla
  • champliver
    champliver Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Türk erkeklerinin Abazanligi yüzünden maalesef en çirkin kız bile aşırı derecede talep görüyor

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.

Güzel olmak hep duymak herkes den kendini birsey sanması bulunmaz biri sanması

0
    0 Yorumla
  • Lotus____
    Lotus____ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.

Abazan çok olunca herkes kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor 🙄🙄🙄

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

KS de sapma sapan dayıların msjlarına cevap vermedikleri için tc kızı egolu diyorlar mdmskdd

erkek milleti hayır dan anlasaydı türk kızına egolu demezdi istemiyorsa istemiyo sg

0
    0 Yorumla
  • Rich_Sanchezs
    Rich_Sanchezs Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.

Afganlar ve ülkemizde ki bazı abazanlar yüzünden yoksa türk kızlarının ego yapıcak bir özelliği yok

0
    0 Yorumla
  • Trilogy588
    Trilogy588 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Egolu insanı çevresi yapar veya bir erkek simartir.

0
    0 Yorumla
  • Amanoof
    Amanoof Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kız tarafından böyle görülmek, ne enteresan.

0
    0 Yorumla
  • varrohincco
    varrohincco Takip Et
    Guru Yaş: 87 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Egoda neymiş hiç egolu değiller sadece Kapadokyada balondan bakiyorlar 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Mustzy
    Mustzy Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 774 cevap paylaştı.

Onların egolarını yükseltecek erkeklerin olmasıdır iyki öyle biri degilim

0
    0 Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Kadınlar bile kendi arasında havalı burnu havada oluyor çekememezlik ruhunda nefret olan insan çok

0
    0 Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerin çok değer vermesinden kaynaklanıyor

0
    0 Yorumla
  • Meryyc
    Meryyc Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

egolu olmak ile türk olmanın alakasını çözmeye çalışıyorum mantığa gel

0
    0 Yorumla
  • İbrahimbrnn
    İbrahimbrnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 69%
    +1 yıl

Abaza erkeklerin onlara yalvarmadiylw göç kalkması oluşuyor ondan

0
    0 Yorumla
  • frenchgirl16
    frenchgirl16 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

O kadar çok sebebi var ki nerden başlayacağımı şaşırdım

0
    0 Yorumla
  • challt
    challt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Benim hiçbir alakam yok onlarla kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😃

0
    1 Yorumla
    • challt
      challt
      +1 yıl

En iyisi yabancı kızlar 🙌🏻

Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Güzellik algıları ve tercih edilme oranlarını yüksek görmeleri

0
    0 Yorumla
  • ichwillsieg
    ichwillsieg Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

Talep fazla olur olmadık herkese yazdığı için bizim cinsler yani

0
    0 Yorumla
  • Kalbıkırıkbırı1
    Kalbıkırıkbırı1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Taha_0
    Taha_0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Ülkemizde çokça abazanin bulunması ve sürekli bunların peşinde olması, kızların bütün erkeklerin böyle olduğu düşüncesine itiyor. Bu yüzden bütün erkekler sanki onlara yürüyor havasındalar. Buda ister istemez egolarını şişiriyor. (Kendi görüşüm)

0
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

Aile şımarık yetiştirmiştir çevresi de kendisi gibi şımarıksa olabilir mutlak son.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tc erkekleri cirkin guzel demeden her kıza yavsadigi icin o kızın da egosu buyuyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Türk erkeklerinin baskılanmış cinsel açlığının sonucunda kızlara gelen talep patlaması

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bilmiyorum tanışmaya korkuyoruz, cevapsız kalıyoruz güzel yaklaşmak bile onları sinirlendiriyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

:D egolu değil aslında çoğu öyle görünme çabasında

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Türk kızlarının egolu olma sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk kızlarının egolu olma sebepleri nedir? 12 cevap verildi
Türk kızları neden egolu oluyor? 10 cevap verildi
Türk kızları neden egolu oluyor? 6 cevap verildi
Türk kızlarının egolu olma sebepleri nedir sizce? 14 cevap verildi
Türk kızları neden çok egolu? 11 cevap verildi
Türk kızları neden çok egolu? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨