Hepsi için geçerli değil fakat bir çoğu baya egolu bunun sebepleri tabi erkeklerin onları böyle yüceltmesi, yabancı bir kız buldum benden yana sorun yokta kalan erkek kardeşlerim yabancı dillerini öğrenip başka kızların peşinden gitseler daha az yorulurlar diye düşünüyorum yanlış mıyım?
1 ay
Türk kızlarındaki ego?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
O konuda haklısın ben de bazı kadınlardan son derece nefret ediyorum bi otelde guvenlik olarak çalışıyorum Türk kızları geliyor kapıdan bi girişleri var ben allahim dünyayı ben yarattım modunda giriyor birde yabancılar giriyor kolay gelsin diye ağızlarından bal damlıyor
Kesinlikle öyle abi bu eğitimden, yetiştirilme tarzından bide etraftan kaynaklanıyor. bu kafayla giderlerse zaten hiçbir şey olmaz onlardan
Sadece erkeklerden de kaynaklanmıyor. Bazı kızlar beyinsizliklerini saçları ya da örtüleriyle kapatmaya, yüzsüzlüklerini de ucuza ya da pahalıya aldıkları makyaj malzemeleriyle kapatmaya çalışıyorlar. Ellerindeki telefonlar kullandıkları sosyal medya hesapları yüzünden bu haldeler. Sürekli bir kıyas halindeler. Ne kendilerine ne de başkalarına faydaları var. Çoğu Türk kızı böyle. Ha arada kendini geliştiren eğitimli entelektüel kızlar da çıkıyor egolu duran ama bulamazsın onları yani egolusu egosuzu dahi bakmaz size
Yazdıklarında sonuna kadar haklısın ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi, ne yalan söyleyeyim ben ergenlik döneminde tipsiz biriydim zayıftım sivilceler filan vardı bi kızı sevdim tiksinerek reddetti sonra babaya bi ilham geldi 😃 çalıştım vücut yaptım sivilceler geçti dil öğrendim şimdi manken gibi kızla birlikteyim bazen de işe yarıyorlar böyle, kendilerini belli ediyorlar
Yani belli ediyorlar işte. Kızlar saIaklar genel olarak.
Ne olacak kanka. En vasatına bile dm atan yürüyen bir sürü çomar var. Kızımız da sosyal medyadaki bu suni ilgiyi gerçek sanıp kendini prenses falan sanıyor. Herkes onu istiyor herkes onun için deliriyor sanıyor. Halbuki her gece yatağına yalnız girip, yatağından yine aynı yalnızlıkla çıkıyor. Zedelenen egosunu insanlara saçma sapan davranarak tamir etmeye çalışıyor. Terbiye etmek yüz vermemek ve ilgilenmemek gerek.
Kesinlikle öyle senin gibi düşünenler artsa düzelir durumları ama ben bekleyemem düzelene kadar, daha küçük bir yaşta 15 yaşında kafamda bitirdim onları yabancılar en iyisi
Irka göre ayırmak saçmalık
dogru aynen