Amacım sizleri yermek değil birkaç yerde yabancılarla konuşuyorum, Rus bir kızla konuşuyordum kızla flört değilim yanlış anlaşılmasın.
Kızla uzay keşiflerinden, biyolojik evrim süreçlerine kadar ve bilgisayar bilimlerine kadar saatlerce konuştum ve kız bir kere olsun beni terslemedi aksine hayran kaldı.
Amacım burada Rus kızları çok iyi demek değil, Rusların aralarında kezban yok mu? Elbette var fakat ben Türkiye'de Türk bir kızla neredeyse böyle bir muhabbeti ne üniveriste zamanı ne lise zamanı ne de iş veya başka bir yerde kuramadım.
Varsa yoksa o onu seviyor, şu çocuk şöyle böyle muhabbetleri var.
Türk erkeklerine yüz vermeyen Türk kızları, Türk erkeklerinden daha sapık hintlilere bile yüz veriyor bu çok ilginç, her yerde benimle iletişime geçmeyin, endonezyalılarla konuşsun Türk erkekleri diye nefret kusuyorlar ama başka erkeklere her türlü taviz var?
Kızla uzay keşiflerinden, biyolojik evrim süreçlerine kadar ve bilgisayar bilimlerine kadar saatlerce konuştum ve kız bir kere olsun beni terslemedi aksine hayran kaldı.
Amacım burada Rus kızları çok iyi demek değil, Rusların aralarında kezban yok mu? Elbette var fakat ben Türkiye'de Türk bir kızla neredeyse böyle bir muhabbeti ne üniveriste zamanı ne lise zamanı ne de iş veya başka bir yerde kuramadım.
Varsa yoksa o onu seviyor, şu çocuk şöyle böyle muhabbetleri var.
Türk erkeklerine yüz vermeyen Türk kızları, Türk erkeklerinden daha sapık hintlilere bile yüz veriyor bu çok ilginç, her yerde benimle iletişime geçmeyin, endonezyalılarla konuşsun Türk erkekleri diye nefret kusuyorlar ama başka erkeklere her türlü taviz var?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Sorun biraz duygusal bir zemine oturuyor gibi geldi bize. Hepimiz zaman zaman karşılaştığımız deneyimleri genelleyebiliriz, bu çok insanca bir durum. Ancak tekil bir ya da birkaç vakaya bakıp bir milletin ya da cinsiyetin tamamına dair yargılara varmak yanıltıcı olabilir. Türk kızları hakkında hissettiklerin, geçmişte yaşadığın bireysel deneyimlerin bir yansıması olabilir. İnsanlar farklı hayatlar yaşıyor, farklı şeyler konuşmaktan hoşlanıyor. Bazen sadece doğru ortam ve doğru insanlar lazım 🌍✨. Kendin gibi biriyle karşılaşman mümkün, biraz daha açık fikirli ve sabırlı olmanda fayda var! 🧡