bu konuya farklı açılardan bakmak gerek diye düşünüyorum. çoğumuzun malumudurki toplumumuzda amiyane tabirle "çabuk veren" kızlar kendileri ile ileriye dönük ilişki kurulamayacak kızlar şeklinde algılanıyorlar ayrıca genel olarak kızlardan, kadınlardan ağır başlılık ve vakar bekleniyor. öte yandan biz erkekler olarak da kızların gönlüne girebilmek için türlü türlü şebeklikler yapıyor ve hatta karakterlerimizden tavizler veriyoruz. işte kızlarında bu bahsedilen etkenlerden dolayı kafaları karışıyor ve yelkenleri ne zaman suya indireceklerine sağlıklı karar veremiyorlar. bu yüzden de ego ları yüksekmiş gibi bir görüntü ortaya çıkıyor gibime geliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü Türkiye diğer ülkeler ile kıyaslandığında diğer ülkelere göre biraz ters bizim ülkemzide kızların erkeklere çıkma teklifi etmesi doğrumudur diye tartışılıyor sanki kızların duygusu yok ama diğer ülkelerde öyle değil eee böyle olunca haliyle erkeklerde daha ısrarcı ve ilginç yöntemlere başvurunca buda diğer ülkelerin kadınlarının çok hoşuna gidiyor.00 Yorumla
21. yüzyıl TÜRKİYESİ nde hala kadına şiddet tavan yapmışken ve hala erkekler tarafından kadınlarımız ve kızlarımız sokak ortasında acımadan öldürülürken... sanırım bu noktalarda bir eşitsizlik var... ( yanılıyormuyum arkadaşlar)...
Çok komik ama ... hangi dünya nın hangi ülkesinde türk erkeğine hayran olan bayanlar... sanırım ben orayı kaçırdım yada anlayamadım...
değerli arkadaşlar; BU BİR EZİKLİĞİN, KENDİNE GÜVENSİZLİĞİN VE İKİNCİ SINIF OLMANIN PORTRESİDİR...güzel ülkemin güzel bayanlarını candan kutluyorum...54 Yorumla- +1 yıl
Doyumsuzluğunuzdan olmasın...
- +1 yıl
Size bir soru sormak istiyorum bir erkek kadınına neden kötü davranır?
Bir çok neden sayabiliriz fakat asıl sebebi nedir?
Bizi diğer ülkelerden ayıran sebep?
Kadınlara yapılan bu suçların sebebi (sadece bir fikir) "Türk Kızlarının Egosu neden yüksek?" ile bu başlıkta yer almaktadır.
Size küçük bir trajedi döngüsünden bahsetmek istiyorum (Doğanın döngüsü)
>Erkek kadınını sever ve ailesine öcü olur
>Kadın erkeğini sever ve erkeğine (ailesine) destek olur
(Bunlar tabi ki de iç güdüsel duyular ne de olsa bizlerin de içgüdüleri var (aynı hayvanlar gibi))
peki genel anlamda olması gereken bu ama trajedi şimdi başlıyor.
>Erkek sözel olarak kadınını yüceltiyor
>Kadın iç güdüsel olarak erkek rolüne bürünüyor
>Kadın erkeğin otoritesine bürünerek karsı çıkıyor (öncü olabilmek için)
>Erkek de bu döngünün dengesizliğinden rahatsız olup kadınını dize getiriyor
>>Erkeğin yaptığı bu davranış çoğu kadını etkiliyor ve toplumsal bir yanılgı olan "Erkeklerin kaba davranışları"denilen yanılgı oluşuyor.
kadınlar komplike yaratıklardır genellenemezler ;)) bazı insanlar başı dik gözü fıldır fıldır olmayan kızlara egosu yüksek diyo bu da gözümden kaçmadı değil ne bu arkadaş öyle yapsa da kaşar dersiniz . bu işin sonu yok yani anlıycağın o yüzden çoğu kız benim gibi yaapar kim ne düşünmüş umrunda olmaz başı dik yoluna devm eder eğer ego dediğin buysa öyle napalım ;)
21 Yorumla- 2 ay
kriterleriniz yüksek ve dünya kendi etrafınızda döndüğünü sanıyorsunuz erkekten beklentileriniz yüksek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Öncelikle evet gerçekten 1.75 boy ortalamasına sahip, 'türk kası'diye bi tanımlaması olan bol kıllı, romantiklikten bi haber türk erkeğini çok seviyormuş diğer kadınlar evet (!)
diğer konuya gelince Ego tavan yapar tabi, sanal ortamlarda nicklerle türk kızı şöyle türk kızı böyle diye yardırıyorsunuz, facede yapışanlar, sokakta görünce mal mal bakanlar başka bi memleketin erkekleri değil.
Şöyle söyleyeyim sana;
şimdi her kızda biraz 'babasınin prensesi' sendromu vardır, ama anneler de sizi pohpohluyor bu yüzden eşit sayıdayız,
ama türkiye cinselliğin bastırıldığı bir ülke olduğu için sokakta kadın görünce dibin düşmüş gibi bakmayı kendinizde hak görüyorsunuz.veya online ortamlarda kız düşürmeye çalışıyorsunuz, ee ne yapsın dişi kişisi dışarıda bi ilgi, sanalda bi ilgi, evde aynı şekilde, kendini prenses sanmasında ne yapsın?
Egoyu sisiren sizsiniz yani..42 Yorumla- +1 yıl
çok güzelsin benimle çıkarmısın?
egon inmesin diye şeeddim
+1 yılYahu nedir alıp veremediğiniz şu Türk kızlarıyla bilmem ki, hani kedi de ulaşamadığı ete mındar dermiş ya :)) Siz de deli gibi Türk kızlarına hastasınız ama ulaşmakta zorluk çektiğinizden fesata vuruyorsun mındar diyorsun yani. Naz yapıyoruz ki Türk kızıyız işte, biz buyuz, beğenmeyen Alman ya da Rus kızı alır hıh ! :P Bizim de değerimizi bilen harrbi Türk delikanlıları var elbet ;)
22 Yorumla- +1 yıl
Mevzu orada zaten değer verildiği halde bile bi arayış içinde birçoğunuz :)
- +1 yıl
Aynından siz erkeklerde de yok mu yani? sürüsüne bereket... ;) Sadece benim şahit olduklarım bana yeter de artar bile :D
Sebebi Türk Kızlarının Ecnebi o.r.s.lar gibi
Kendilerini Pice Puşta Peşkeş çekmemesi az biraz namus kavarmı
Egosu düşük kız arıyorsan git rusyaya iste veririler...
Bi rahat bırakın Türk kızlarını Namuslu olsalar egosu Yüksek
Namussuz Olsalar önce Yararlanmaya kalkar Sonra kahpe ilan edersiniz.41 Yorumlayurtdısında bi türk arkadasım vardı cocuk kız tribini özlemişti artık burdaki kızlar erkekler laf atınca mutlu oluyo gozunu seveyim türk kızlarının diyodu cocuk :) ayrıca su an senin sorundan türk erkekelrinin egolarının da pek fena olmadıgı anlasılıyo :D
33 Yorumla- +1 yıl
arkadasın hangi ülkede?
Bu kadar *msalak adam piyasada varken, hangi milletten olursa olsun o kadının egosu tabi tavan yapar. Ayrıca hayattaki tek başarısı, ona çıkma teklif eden erkeklerin sayısı olmaktan öteye gitmeyen kızlarımızında bol olduğunu düşünürsek, o ego tavan yapmayı bırak o tavanı deler geçer. Ama temelde o egoyu şişiren Türk erkekleri. Neticede herşey sebep sonuç ilişkisi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünyanın hangi yerindeki kadın türk erkeklerine hayranmış ben onu merak ettim de.
ego yüksekliğinin sebebi de yine sizlerden kaynaklanıyor eli yüzü düzgün bir kızın peşinden hiç koşmasa 5 tane erkek koşar, arar sorar. ama kız gider en olmayacak insana aşık olur işte o onun burnunu sürter. sonra ağlaya ağlaya 5 kişiden biriyle yine egosunu tatmin eder.22 Yorumla- +1 yıl
Valla Avrupa ülkeleri Rusya :)
- +1 yıl
italyan erkeğiyle türk erkeği arasındaki farkı göstersene bana
inanki aradaki terk fark vücut yani kilo göbek artı italyanında %92 si adonisli vücut çalısan adamlar değil
yolda yürürken bak sağına soluna bi kiz gördün.. arkasından kaç erkek bakiyo kaçi laf ediyo.. sonra kizin tipe bak birden kendini bulutlarda uçuyormus gibi.. facebook'a bak en iğrenc itici kizin bile fotoğraflarin beğenilelerine... doğal değil mi ? (: yabancı erkekler böyle değiş işte... adamlar siklemez kizlar onlari sikler.. o yüzdende hertürlü kizi her türlü erkek bal gibi götürür (;
10 YorumlaTürk kızı kendini bilen, her önüne gelenle muhatap olmayan, iki boş söze kanıp mal mal bakmayan, erkeklerin işine gelmeyen, elde demeyince de sonunda da b.k attıkları bana göre dünyadaki en güzel tiplemedir.
23 Yorumla- +1 yıl
vaav senden iyi senarist olur :)
- +1 yıl
Salla babam sallaaaa klavyede yazması kolay :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünyanın her yerinde kadınlar Türk erkeklerine hayrankenden sonrasını okuyamadım gözlerim yaşardı gülmekten
64 Yorumla- +1 yıl
Neden acaba
Hangi kadınlarmış onlar:)) Ben İtalyanlara hayranım onu napıcaz. Sendeki egoyu konuşmalıyız önce:) Tüm dünyanın hayranlığını kazanmanın yollarını bize de anlat.
02 Yorumla- +1 yıl
Şefkat sadakat sahiplenme eğer kanı bozuk değilse :)
+1 yılGüzelliğinin verdiği özgüvenle bir gülüşüyle her kapıyı açabileceğini düşünen boş insan... İnsan aklından çok dış görünüşüne güveniyorsa bence sıradan biridir... Egosunu yenemediği sürece güzellik ve çekicilik benim için sıfırdır...
00 Yorumla
+1 yıletki tepki meselesi bebeğim. türk erkekleri maymundan bozma döşükılına bamyadan dönme çüküne aldırmadan bu kadar egoist olunca anca böyle. hepinize lololo.
13 Yorumla- +1 yıl
@vbVolkan Bravo
cünkü türk kizlari öyle önüne gelen her dingile güvenmez cünkü onlar namusludur (hepsi degil tabi istisnalar kaideyi bozmaz), bence ego degil onlarinki, türk kizi öyle koluna istedigini takip rahat rahat gezemez adim cikar diye korkan cok mesela, ama bir alman kizi bu gün stefan la yarin da sebastian la sen öylesini mi istiyon yoksa böylesini mi
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları diye ayırmamak gerek ego meselesini. Egosu olan insanla arkadaş olmam sevgili olmam hiç bişey olmaz ondan arkadaş ! :D
Karakter meselesi topluma mal etmeyin lütfen.10 Yorumlatürk kızlarının değil dünyadaki tüm insanların egosu yüksek bence, insan olmanın doğasında var bu ! ama senin sadece kızlarda olduğunu düşünmen, sadece kızları düşünmenden veya kızların sana fazlaca trip yapıyor olmasından kaynaklanıyor olabilir. bizde trip yok pek
00 Yorumlaçünkü tr de bir kızın bir erkeğe yaklaşırken kaybedeceği çok şey var da ondan
51 Yorumla- +1 yıl
doğrudur.
Turk erkeklerıkızlara az deger verdıklerındendır...
24 Yorumla- +1 yıl
Ya bu erkeklere de naz yapsan bi dert hemen atlasan bi dert :D Acayiplik diz boyu, bir de kadınlara ne istediğini bilmez derler ;)
- +1 yıl
Suçlu hep erkek zaten...
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. genelleme yapmayalım ama türk kızları biraz daha nazlı olurlar türk erkekleri de genelleme yapmıyım ama biraz nazlamayı severler ee hal böyle olunce...
04 Yorumla- +1 yıl
cevap belli türk erkeklerinin libidosu yüksek bununla bağıntılı olarak kızların egoları yüksek. artık kökenden bu şeklde gele gele huy olmuş toplumda. kur bağlantıyı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyabancı ülkelerin kızları ileriki yaşlarda ego sahibi olurlar.türk kızları genç yaşlarında ego sahibi olurlar.ama bizim kızlar hayatın sillesini genç yemekten bıkmadı. :D iyi oluyor bizim kızlara.ileriki yaşlarda süt dökmüş kediye dönüyorlar. :DDD ve ben de içlerimin yağları eriye eriye onları seyrediyorum. :D
00 Yorumlanefes alsa yeter zihniyetinin bi yansıması olabilir mi acaba?
20 Yorumla
Nefes alsin yeter.
Olmadi kese kagidi vs ile
aldiklari tepkiler sonucunda,kendilerine standardimiz bu demeyi ogreten sizlersiniz.
Haliyle ego Nirvana'da.30 Yorumlatürk erkeklerine mi hayranlarmış? benim konuştuğum yabancı arkadaşlar var hiç de öyle demiyor türk erkeklerine abazan diyorlar
31 Yorumla- +1 yıl
bunun sebebi sizlersiniz :)
Gidiyor 17 yaşındaki kız 25 22 yaşlarındaki adamı seviyor. Sonra bak ben bunu elde ettim diyor. Sonra kalkıyor oraları buraları.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. O hayran olan kadınlar keşke Türk erkeklerini kapıp götürseler hiç göremedik ki
01 Yorumla18 yasındaki kız 25 30 yasındaki adamdan hoslanırsa onlarda G,tlerini kaldırırsa bu kaşarlarn o yuzden ego oluyo.. tüm kızlar için geçerli değil tabikide
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme kadar tehlikeli bir şey varsa onu 'bilgisiz' birinin kullanmasıdır...
00 Yorumla Bu devirde erkeklerin daha çok trip yaptığını düşünüyorum. Illahlah dedim artık.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. abaza erkekler yüzünden. neyse inş AB'ye giremez Türkiye yoksa burdaki kızlara da yazık olacak.
00 Yorumlaegomuz yüksek olmasa sizin egonuz artık bulutlarla dolaşır
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Böle böle sorarak yükseltiyorsunuz işte cık cık cık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav kardeşim hata erkeklerde şu dünyaya 1 kez geliyosunuz onuda kezbanların peşinde koşarak geçiriyorsunuz ben yurt dışında yükseklisans yapıyorum uğraşamam bu egodan götü arşa ermiş kezbanlarla vaktim değerli türk kızından uzak durun
01 Yorumla- +1 yıl
aynen kanka ikinci defa haklısın bende öyle yapmayı planlıyorum
+1 yıltürk kızları öyle değilki egosu yüksek değil yani.sorun yavşak erkeklerden hoşlanmamaları
15 Yorumla- +1 yıl
Özeleştiri 0 :)
- +1 yıl
sevgilisinden ağır darbe almış arkadas...
- +1 yıl
Boynuz spor :D
- +1 yıl
kendime yakıstırmadıgım karaktersiz insnlarla cıkmam ki yani boynuzlanma oranım çok düşük:)
+1 yılTürk kızları her ne kadar nazlı olsada,Türk erkekleri olarak naz almasını çok iyi biliriz =)
00 Yorumla
+1 yılkoyunun olmadıgı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler diyen kişi ne de guzel demiş.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbizim beynimizin çük eksenli düşündüğümüzden bize öyle geliyorda olabilirmi acaba
00 Yorumla
+1 yılBütün genellemeler gibi bu da yanlış. Ben egosu yüksek olanların azınlık olduklarını düşünüyorum.
00 YorumlaTüü kaka bize, gene ne yaptık..Bir yaranamıyoruz şu adamlara.
00 Yorumlasen nasıl bir Peygamberi ve validemize o igrenç sohbetinin içinde söylersin. Terbiyesiz herif
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan kim kandırdıysa bunları çıksın ortaya. Hangi kadın hayran size yahu?
00 Yorumla
+1 yılBen mutluyum , şikayetim yok hiçbirisinden hepsi dünya ahiret kardeşimdir hiç o gözle bakmadım ; )
00 YorumlaBiz böyleyiz gardaş :O
33 Yorumla- +1 yıl
Memlekette erkek sayısı yarı yarıya düşerde adam bulamazsanız bu sözünü hatırlatırım :)
- +1 yıl
+1 ...Siz erkekler zoru görünce hemen kaçacağınıza sevdanıza sahip çıkıp bu memlekette kalırsanız sorun çıkmaz ustaa, bizi mi tehdit ediyorsun :D
Bizim yüzümüzden niye olcak ?
10 Yorumla
+1 yılbize nazlı olmak öğretildi azizim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü biz olmasak sen olmasın..
35 Yorumla- +1 yıl
harcı biz koyuyoruz ama
Cevap sahibi+1 yılbilimsel araştırmalar sonucu labaratuar ortamında yumurtadan zigot yapılmış ama sadece dişi olabiliyormuş bu zigot işte hiç erkek olmasa dişi dişi yaşamımızı sürdürürüz biz.
- +1 yıl
Sen kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ya :D bu kadar gerilik olmaz ya :D kendi kendilerine üreyip yaşayabiliyorlarmış :D tövbe yarabbim ya :D
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle canım tamam mı ? profil resminden ne mal olduğunu anlaşılan biriyle tartışmıcam.
belkide sorun sendedir..
00 Yorumla
+1 yılCunku turk erkekleri kizlara duskun
21 Yorumla- +1 yıl
ee nereye düşkün olcaktıkki saçma
Ego mego yok yerlerde sürünüyor :D
10 Yorumlaözenti oldukları için.
00 YorumlaEgom olmadan asla ve asla !
10 YorumlaBenden egomu alın, geriye ne kalır ki? :(
15 Yorumla- +1 yıl
oha bi insan kendini bu kadar küçültebilir tebrikler
yani egondan baska kayda değer hiç bişeyin yok
biz erkeklerin fazla önemsediğimizden
00 Yorumlakisiden kisiye degisir..
00 YorumlaGüzel oldukları için
30 Yorumlatatmin olmadıkları için
00 Yorumlacefa çekmeden sefa sürmek olmazda ondan...
00 Yorumla
+1 yıl5 points
00 Yorumlacünkü.
00 Yorumla
+1 yılBilmeicem :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem