AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Sevdiğim biriyse 2 ayımı alır benim için herhangi biriyse unutmak kolay olur
Bilmiyorum kimseyi unutmak icin ugraşmadım hiç
Çok sevdiysem 3 sene, az sevdiysem 1 sene, sadece hoşlandıysam 6 ay, arkadaş olarak gorduysem 1 gün.
Unutmak diye bir şey yoktur alışmak vardır zaman unutturmaz alıştırır kimse bize burada yok 1 dakka yok 1 saat geçin bunları
Aa seen sizz sjfjjdf
6 ay diyen var sanki hapis cezası gibi skjgjd
Aa ben siz.. yokluğumuz belli oluyor mu o kadar
İyi Allahtan müebbet yiyen yok
Üç Dört yıl sürüyor kesin unutmak için kimseye sormamak hesaplarina bakmamak lazım
Valla ben kafamda birden bitiriyorum şahane bişey
Birilerini unutmak belki kolay belki zor olur ama onu unutmak benim için imkansızdan da öte.
1 saniyede ipini çekerim, 1 dakikada gömerim, tüm hayatım boyunca intikam alırım sdfsdfdf 😃
5 yıl acı çekersin , sonra nasırlaşır
Ben kendi üzerimde örnek verirsem bir kaç dakikada unuturum bu huyumu çok seviyorum 😄
Ona olan sevgime bağlı. Aslinda unutmak pek olmaz sadece zamanla ilişki soğur..
Yıllar geçmesi lazım kolay kolay unutan biri değilim
bazen uc sanıye bazen uc sene, tamamen unutma sebebıme baglı
Biraz zaman alır birini unutmak ama unutursun.
ya da süngerçekersin
Unutturacak kadar kötüyse kalbi unutamayacak yürekte yok bende dnsmwmw
Değer verdiğim biriyse çok zor, diğerlerini iki saniye de unuturum
Yazılı olan gerçekse, senin yaşındayken 2 yıl sürmüştü. 💔
Bazılarını kafaya takmıyorum da bende yeri ayrıysa uzun sürebilir ama geçiyor.
Bir anda oluyor kuzum derler ya cidden. Ben aylarca depresyona girdim birgün kapıyı açarken onu düşünmediği mi içimde bişey hissetmediğimi farkettim birden olucak
2 günde unuttuğumda oldu 2 yılda unutamadığımda kişinin bıraktığı etkiye göre değişir
Göreceli bi şeydir ama hayat devam ediyor unuturum hemen
Kişiden kişiye göre değişir kimisi uzun sürer kimisi kısa sürer.
Unutacağım kişiye bağlı bu bazısını giderken bile hatırlamam 😂
Hiç unutamam sanıyordum. Artık hissizlestim, hatırlamıyorum. Bi 3 senemi aldı.
Ben 2 yıldır jnutamiyiyorum ve o nisanlandi
O kişiyi ne kadar içselleştirdiğimize göre değişkenlik gösterebilir bu durum 😅
Sevgini ne kadar derinleştirdiğinle alakalı birsey bu
Kalıci unutmak diye birsey yoktur sadece hissizlesme vardır zamanla sadece anı olarak kalıyor
Aylar yıllar geçer mevsimler eskir bir sen ekimesin bir sen Keriman
Sevmişsem zaman alır yıllar felan VS.
Ama kötü bir ayrılık ise anında
3-6 ay. Biraz uzun bur süre fakat bünye işte başka hayata adapte olmak zor hemen.
Ben çok bağlanmam onun için üç günü geçmez ondada yataklık falan olmam
ona verdigim degere bagli olan bisey bu belki aylarca surebilir
Yaptığına göre değişir, bazı kişiler var ki bir salise de unutur, bir daha asla affedilmeksizin
Düşünmeyi bıraktığın an düşünmemen gerekli onceliğini ondan başka bişiya kaydır
Ben aşkın ızdırabını ilişkide çekiyorum:d sonlanınca ferahlıyorum ve hemen unutuyorum
Kalpsiz değilsen biraz uzun sürer ama kalpsizsen hemen unutursun
Ben unutamadım ve evlendim ama pişmanım çünkü o hayalimdeki kadın değil fizik olarak boyu kısa kalça yok saçı kötü.
Unutursun sen güçlüsün o kadar önemsediğini değmediğindede kahkahayı atıp geçersin. Konuşma artık onun hakkında düşünme çünkü değmez abazanlara korkaklara ilişki ne demek onu bilmeyen aşıktan sevgiden ne anlar ✨
Unutmak diye bisi yok bence yokluğuna alışırsın ama radyodan çalan şarkı yediğin bı çikolata gezdiginis bı yer onu hatirlatir hafıza silmez yillar gecsede...
Kimse kimseyi unutamaz. Yalnızca yokluğuna alışır, o da kişiden kişiye göre ve durumdan duruma göre değişir (fikrim)
Unutmam hiç sadece ona hissettiklerim azalır ve biter.
Sevgi biter yani
E yani 1 yıl da sürebilir 1 ay da ama biter
1.5 yılımı aldı neredeyse anlamadım ki normalde bu kadar sürmezdi taş çatlasa altı ay sonra etkisi azalmaya başlar maksimum bir senede biterdi gerçi ilk sevgilimde de aynısı olmuştu
Zamandan zamana göre değişir. Vede insandan insana göre. Eğer bu kişiyle 1 ayda belli bir bağa ulastiysam 1 ay sürer 7 8 aylık sürede 5 6 ay sürer. 1 yıl üstünde ise daha uzun olabilr
Bilemem ki. kimini bir günde , kimini bir ömür unutamayız.
Çok sürmez maks 1 hafta benim canım kıymetli kimse için kendini yıpratamam
Hiç sevmedinmi
Sevdimde unutmak maks 1hafta sürdü 2 gün ağladım sonrada ne gerek var dedim arkasından sövdüm sonrada yoluma baktım
Bekarmisin pekiyi yaş kac
@borluO neden soruyosn
Sordum iste ya
Yıl maalesef... Sevdiğim insan olursa oda sevmezsem ertesi gün unutuyorum
bence herkes uzun süre birlikte olduğu bir insanı unutamaz unuturum diyen varsada yalan söyler herhangi bir anda bir anda akla gelir ya sanmıyorum unutulcağını.
Birisini 7 yıl da zor unuttum , birisini ay çıkmadan unutuverdim. Ne kadar değer verdiğime bağlı
2 yıl oldu unutamıyor insan gerçekten sevmişse ve şu an sağlığımla sınanıyorum çok çabuk unutmamanın bedeli de var o yüzden siz siz olun ve unutun herkes herkessiz yaşayabilir
ben direkt hayatımı senaryo gibi yaşıyorum. yani ben oyuncuyum. ve para alıyorum sanki yaşamak için. bu yüzden de hiçbir s, ke üzülmüyorum. öneririm. insan bir süre sonra alışıyor
Karşı tarafın bana verdiği değere göre ama genelde 24 saat
kimini 1 günde unutursun kimini bi ömür unutamazsın
Beni unutanı anında silerim.
1 gün sürer çünkü hayat benim hayatım başkası için üzülmem ağlamam çünkü benim hayatım beni ilgilendiriyor başkası için zırlayamam Diyecektim ama velakin 1 yıl unutamam 🙂
Yavaş yavaş her gün azalır aklına gelmesi birden olmaz
Ya her gün biraz daha üstüne eklenirse:(
İlk zamanlar öyle oluyor ama emin ol hepsi geçiyor insanlar neler neler yaşıyor ben mesela bi sürü şey yaşadım tecavuze uğradım kandırıldım birini çok sevdim hayatımı mahvettim vs ama Emib ol her şey geçiyor bu hayatta ölüm diye bir şey var bunu her zaman düşün aklına getir bunu düşündüğün zaman bu dünya da kafaya taktgımız şeylerin ne kadar boş olduğunu anlayacaksın aşk acısı ise bir gün diyeceksin ki Allah şu şu yüzden ayırdı benden belki senin iyiliğin içindir unutma her şeyin bir sebebi vardır gelecek olan ilişkilerin için tecrübe bir çok şey Bizim görmediğimiz duymadığımız her şeyi Allah görüyor biliyor o yüzden aşk acısı çektiğin veyahut unutmaya çalıştığın kişi içinde öyle
Senin durum daha kötü ya:( haklısın evet ölümlü dünya sonuçta🥲
Olum 3 yıllık bi ilişkim vardı bitti 6 7 aya kendime geldim yeniden aşık oldum 10 sürdü bitti 4 ay geçti hala unutamadım dmdmdmmd
10 gün sürdü 10 sürdü ne dmdmdmmdmd kafayı yemiş durumdayım
Kişiden kişiye değişiklik gösteren bir durum ben 4yil oldu hala unutamadım tam
Unutmazsın sadece yokluğuna alışırsın alışmakta sana bağlı
Ben asla unutamıyorum 2 yıl oldu nisanlandi
Duruma göre değişir ama sevsem cabalasam karşilik almasam daha cabuk unuturum cunku en azindan içimde bişey kalmaz