Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. evdiğiniz insan için dünyayı yıkmanıza gerek yok, Onun dünyasını başına yıkmayın yeter.. Sevdiğiniz insana umut vermenize gerek yok, Sizinle kurduğu hayallerini boşa çıkarmayın yeter.. Sevdiğiniz insana kendinizi ispatlamanıza gerek yok, Size olan sonsuz güvenini suistimal etmeyin yeter..
Sevdiğiniz insanı göklere çıkarmanıza gerek yok, Ona sımsıkı sarılıp ayaklarını yerden kesin yeter..
Sevdiğiniz insanı illa güldürmenize gerek yok, Yalanlarınızla onu ağlatmayın yeter.. Sevdiğiniz insana cenneti vaat etmenize gerek yok, Ona ihanet edip hayatını cehenneme çevirmeyin yeter...
Gözüyle Değil Yüreğiyle Sevenlere00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Değer verdiğim duruma göre değişiyor, bana saygısı, sadakatine göre bende ona aynı ölçüyle yaklaşıyorum ve bundan ötürü onu unutmam zaman alabiliyor, onun dışında istenmediğim durumlarda veya birisi tarafından istenmediğim durudma ise direkt o kişiyi tamamen unutuyorum. Bu soruyu görünce hatırladım şimdi, pek fazla şey de düşünmedim.
02 Yorumla
Soran1 yılKişi istemiyorsa zaten insan hemen soğuyor haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılKolay kolay sevemediğim gibi kolay kolay unutamıyorum da. Gerçi benim ilişkilerim genel olarak kötü bitmediği için ve çoğunlukla düzgün karakterli insanlara denk geldiğim için de böyle olabilir... Bİraz da ayrılma sebepleri etkili olabiliyor bu durum için...
011 Yorumla- 1 yıl
Çocukluk travması bu kolay unutamayan , bilimsel olarak kadınlar için acı yarı yarıya iner 6 ayda eskisi kadar üzülmez, üzülüyorsa çocukluk travmasıdır.
- 1 yıl
@bellablade ben 2 yıldır unutamıyorum vide nisanli şu an
- 1 yıl
Eğer sürekli stolkladıysan unutamazsın. 5 ay bakma kendine söz ver bak nasıl unutuyorsun 5 ay sonra bakasın bile gelmez. Ama bakarsan tekrar en başa sarman gerekir üzülürsün tekrar yaşarsın aynı şeyleri. Nişanlandığını bile bilmemen gerekiyordu. Bunları yaparkende sosyalleş yeni insanlarla tanış datee çık o zaman karşına doğru insan çıkacak hiç hatırlamayacaksın bile gideni …
- 1 yıl
5 ay bakmasan dediklerimi yapsan. Sonra bakayım ne yapıyor şu desen nişanlı görsen inan dokunmazdı bile aaa nişanlanmış der geçerdin o kadar unuturdun
Soran1 yılDediklerini yapamaz çünkü engelledim onu dkjgjdjg
- 1 yıl
Engellediysen eğer seni fake hesaptan takip etmiyorsa unutur. Beni engelleyeni unutuyorum. Ama açıyor şerefsizler
Soran1 yılYok serbanuyu engelledim her yorumun altına yazıyor 😀
- 1 yıl
Olsun be yazık kıza unutamamış :/
- 1 yıl
Ahahahahahah :D:D:D İdolumsin simli...
Soran1 yılEhehe😂 teşekkürler sjsj
- 1 yıl
eic için teşekkür ederim davşan hanım efendi :D
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılHerhangi biriyse çabuk unutulur aklına bile gelmez örneğin sevgilimden geçen hafta ayrıldım bu haftaya kadar hiçbir şey kalmadı mesela iki gün öyle üzüldüm bitti ama ilk aşkımı hala unutmadım ksjsjj
16 Yorumla
Soran1 yılAa herkes mi böyle acaba sjshdj
- 1 yıl
Tabii ki herkes öyle genelde aşk bir kere olur çok aşırı hoşlanma duygusunu da böyle bir kere hadi en fazla şanslı isen iki kere filan yaşarsın diğerleri çok kolay bir şekilde gelir geçer djdjdj
- 1 yıl
Aşk
- 1 yıl
Vay be ne kolaymış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu süre değişkenlik gösterir. Değişkenlik göstermesine sebep olan şeyler ise o kişiye verdiğim değer vs.. En erken 1 saniyede unuturum, en geç 4-5 yıl sürüyor sdfhgds
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Ne kadar sevmeme bağlı kısada sürebilir uzun bir zamanda
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBenim için çok kolay unutmak
09 Yorumla
Soran1 yılBence öyle değilsin 😀
- 1 yıl
Neden kimi unutamamisim kimse umrumda olmaz
Soran1 yılÖyle değil shdjfj nedense kolay kolay unutamazsın gibime geliyor
- 1 yıl
Benmi valla seversem unuturum işte bende sevme olmuyor seveyim unutmmayim 😂
Soran1 yılNiye sevme olmuyo chfjgj
- 1 yıl
İşte seversem o kadın değerli olur demekki nasirlasmis kalbim benim 😂
Soran1 yılKalpsizim demiyoda😂
- 1 yıl
Olabilir inkar edemem oda var 😂
Soran1 yılAhaha😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
1 yılBiraz zaman alabilir gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğişir belli bir süresi yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılSevgin ne kadar büyükse o kadar vaktini alır vazgeçmen bir şeyleri koparmak kurduğun hayaller , aradaki bağlar gibi.. Ne kadar günümüzde sevmek basitleşsede hâlâ bazı kalpler varki sevmeyi gerçekten bilen ve derinden hisseden hassas kalpler..
Kolay değil emek verdiğin suladığın çiçekten vazgeçmek emek vermesen bile bağ kurduysan açmasını görmek en büyük hakkın olur. O yüzden unutmak için acele etme zamanı gelince bir sabah kalktığında unuttuğunu bile fark etmeyeceksin aradan kaç zaman geçtikten sonra anlıyacaksın ki iyileşmişsin artık 🙂10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBeyin hiçbir insanı, hiçbir anıyı unutmaz. Zamanla o yaşantıları tekrar etmedikçe arka plana atar. Hayatta önceliğe koyup değer verdiğimiz şeyler son aşamaya atılır. Kısa lafın özü unutmak diye bir şey yok. Onsuzluğa alışırız ama bellekte bir yerde halen duruyor
20 Yorumla
Kaç ihanet soğutur yüreği
Kaç ağlamadan sonra azalır öfkesi.
Kaç kere sever bir insan
Kaç terkedilişten sonra korkar başlangıçlardan
Kaç bahara aldanır..
Kaç tenden geçipte ulaşır aşka
Kaç uzak kalmaya dayanır bir sevda
Kaç geceye sığınır ve kaç şarkıya
Kaç yıl sevilir bir insan10 YorumlaValla sevdiğim hiç kimseyi unutmadım. Seven unutmaz sevgi biten bir şey değildir sadece alışırsın. Her biri bir konuda diğerinden her zaman daha iyidir. Her birinin kendini anımsattığı kendisine özel bir huyu vardır. Kiminin cilvesini kimisinin bakışını kimisinin sesini özlersin. Daha sonrasında gelecek olan en iyisi bile sana en kötüsünün konuşurken bağrına basıp kurduğu en samimi cümleyi kuramaz bile. Aşk kelimesini de sana açıklayayım. Aşk aşeka kelimesinden gelir Arapça kökenlidir. Manası sarmaşıktır. Aşeka bağlandığı ağacı günden güne çürütüp öldürür.
Acını sev kendini sev dünyayı sev. Sevgilerimle..10 YorumlaGerçekten unutmak istiyorsan 6 ay süresi var. Eğer ondan vazgeçmeyi başarırsan bundan sonra da artık insanları kolaylıkla silebilecek ve seni değersiz gören kimseyi hayatından nasıl kolaylıkla çıkarabileceğini keşfedeceksin ve kafanda eskisi gibi takılmayacak rahat olacaksın. O kafaya ulaşmaya çalış
10 Yorumla
1 yıl
Arkadaşlar birini ne kadar çok seviyor olursanız olun eğer kendisini size unutturmak gibi bir hareket yaptıysa ve siz onu unutamadığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Unutamamak gibi bir kavram yok, sadece siz unutmak istemediğinizden dolayı unutamıyorsunuzdur. İkinci olarak, bende birisini çok seviyordum. Canımı bile verebilirdim onun için ama beni hor gördü onu unutmam için bir hareket yaptı ve bende kendi öz saygımı zedelememek için ne kadar ağlasam da unutturdum kendime. 1 ay sürdü. Şimdi demeyin bana 1 ay sürdü unutman gerçekten sevmemişsin falan filan. Kimse sevgimi sorgulayacak bir hadde sahip değil ve sevgi benim sevgimdi. Birisi size yazık ettiyse sizde ona yazık edin. Sonra geri gelmek gibi bir hataya girdi ama izin vermedim.
Kısaca unutmak istiyorsanız unutursunuz ve karmaya inanın ki karşınızdaki kişi karma yaşasın.00 YorumlaSevilen, deger veren yd verdiğin unutulmaz. Ama istemiyeni de 1 dk tutmam. Kişinin tercihi. Alışkanlıklarını değiştirmen gerekecek unutmak için. Yoksa normalde unutamazsın zaten ama acı çekmemek için alışkanlıkları değiştirir isen karşındaki önemini yitirecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatın anlamı nedir demek için öğrenmek ve tecrübe etmek ile cevaplana bilir bir durum haline geldiği için. Unutmak öğrendiklerimizi ve tecrübelerimizden vaz geçmek anlamına gelse de bu pek mümkün olmayacaktır dolayısı ile unutmak da mümkün sayılmaz. Elde edilen hayat hakkında ki tecrübeler ile daha bilgili olarak iyisi için yola devam ettiğimiz de bir dakika sonra geçmiş de kalmış olacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Unutmanın zamanı olmaz, 10 yıllarca hayatınızda olmaz ve size bir iz bırakmazsa unutabilirsiniz belki. Ama hayatınızda size iz bırakan biriyi unutabilmenin yolu yok. Hatırlarsın ama sana etki etmeyecek konuya gelebilmesi için zaman lazım ama ne kadar zaman? Bu sana bağlı.
Çivi çiviyi söker durumu var. Başka bir çivi bulduğunuzda eski çiviyi çok fazla anmazsınız.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılUnutmayı istemek önemli, belli bir süre veremem ama kendimi şartladığım zaman beynimi öyle güzel kurabiliyorum ki yıllarca aklıma dahi gelmez.
Öz abimle bile bir sözüne yıllarca mesafeli olmuş biriyim. Kalbimin kararmasına bakıyor yani her şey
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılNe yaşadığınıza bağlı bence
Kısa süren bi ilişki ise, bi kaç gün bile sürmez..
Uzun ilişki ise bazen yıllarca etkisinde kala bilirsin.
Şahsen benim fikrim şu
Ne kadar sürerse sürsün ne yaşanmışsa yaşansın.
Bitti ise, ertesi gün tanımıyorum😂00 Yorumla
1 yıl12 eylül 2022de görmüştüm ilk okulun ilk günüydü 6 ay sevdim 17 nisanda yazdı ben hic bir sey yapmadım platonıktim 1 ay konustuk sonra o yazmadı ben yazmadım bitti bu yaz da ben yazdım 1.5 ay konustuk sonra beni takipten cıkarttı ne sevgili olduk ne bişey flörtten ötesine gidemedik ama içimde o kadar ukte kaldı ki geçen istek attım kabul etmedi ilk aşkımdı unutamıyorum onu bugun nöbetciydim sınıf defteri almak icin sınıfına gittim herkes ooo falan yaptı ismini söylediler ama beni istemiyor ben ise onu hala cok seviyorum
00 Yorumlavallahi beni tanıyan bilir buradan birini seviyordun ama bugün öyle bir şey öğrendim ki onun bana yüz vermediği için Şükür namazı kılacağım Allah beni seviyormuş unuttum gitti eskiden bu olayla ilgili çok acı çekiyordum ama artık çekmiyorum bugün bu adam hakkında öğrendiklerim sonunda değmediğini anladım her koşulda yanımda olan arkadaşlarımdan teşekkür ederim özellikle daima yanımda olan kişiden canım arkadaşım O kendisini bilir
00 Yorumla
1 yılEğer hiç stolklamazsan 4-5 ayda , bakarsan anıları da yok etmezsen unutamazsın ! Ben unutmuştum 4-5 ayda ama sonra bir bakayım dedim en son kızları ekliyordu ama içimde hiçbir şey , sonra bir baktım ben foto değiştim oda değişti hemen benim onu çektiğim fotoyu koydu, bana mı diye 3-4 kez daha denedim aynısı yaptı. Sonra engelimi kaldırdı Instagramdan yine de yazmadım ,1 ay sonrada yeni bir rus kızla konuşmaya başladı. Olan bana oldu tekrar ümitlendim şimdi 4-5 ay tekrar hiç bakmamak gerekiyor unutmak için yani en başa döndüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGünler aylar yıllar belki asırlar belki de zamanımın yettiği yere kadar. Unutmak diye bir şey yok diyorlar ama bence hatırlamamak var, hatrı kalmamak. Zamanı hatrı kadar, bittiğinde zamanım da biter. Herkesin bir zamanı var hayatta ve göreceli, mesela kelebekler çok güzeldir ama ömrü kısa.
03 Yorumla
Soran1 yılGüzel olan her şeyin ömrü kısa mıdır o zaman:(
Cevap sahibi1 yılHayır öyle değil, her ne kadar güzel olsalar da bir gün yok olurlar. Hatırları güzelliklerinden değil bıraktıkları izlerden gelir. Sadece çoğu zaman güzel olan her şey yanıltıcı olabilir o kadar.
Soran1 yılGüzel söylediniz teşekkür ederim yorum için
Pekte uzun sürmez. Bana yaptığı kötü hoş olmayan şeyler varsa sürekli bunları aklıma getirir soğurum zaten. Saygısızlığa benim tahammülüm yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKimseyi unutmazsın sadece yokluğuna alışırsın yeni alılkanlıklar kazanırsın özensiz olan şey hatırlanmaz on aunutmak denmez arada bi aklına gelir ayda yılda 1 önem vermeyi bırakıp neden unutmam gerektiğini neden hatırlamayan gerektiğini ne hak ettiğini anlarsan önemsemeyi de bırakırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hayatımdaki insanları çok unutmam. Yüz olarakta öyle.. Aradan 9-10 yıl geçsin isterse ve ben aradan neredeyse 11-12 yıl geçmiş birini bile unutmadım hala yüzü, gidişi falan hep aklımda (evet ilk okul aşkımdı skskdkd ailesi taşınıyordu oda bize el sallayıp gitmişti🤧). Her onun taşındığı yere gittiğimde onu arardım acaba bulabilirmiyim diye..
00 Yorumla
1 yılOnunla beraber olduğum ay sayısının 3 te 1nde unuturum. Bu zamandçı yanlız geçirip adam akıllı düşünüp onun hayatıma yararlarını ve zararlarını hesap edersem ve gerçekten bittiğini kabullenirsem. Unutmam kolay olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Birini unutma süresi kişiden kişiye değişir. 🕰️ Kimi için saatler, kimi için günler, haftalar, aylar hatta yıllar sürebilir. 💔 Kendine zaman tanı ve sabırlı ol. 🌟 Unutmak bir süreç, kendini zorlama. 🥲💖
00 Yorumla
1 yılİlk önce kafanda bitir işi. Bu adam beni sevmiyodu, onunla sevgili olmak bana daha çok zarar veriyodu de, olumsuz yönlerini düşün yani. Sonra o kişiden mümkünse uzaklaş. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ya hani. Mümkünse fotolarına falan bakma. Yavaş yavaş kalbinden de çıkar. 1 yıla tam gider herhalde. En azından ben de böyle olmuştu.
11 Yorumla- 1 yıl
O zaman bende neden yaklaşık 1,5 yıl?
1 yıl8 senedir her hafta bir iki görüyorum hataları yaptıkları vs ama 2028 gibi geçmişi gömüp yoluma bakıcam hayırlısı unutmak için görmeyen kişiler şanslı unutmak istediğini
00 YorumlaEger cok zaman gecirdigin binbir aninin oldugu ve yollarin senin istegin disinda ayrildigi biriyse ortalama 6 ay suruyor ama ilk aci hatirladikca aglamalar falan 2 haftada geciyor stalk yapma ayni ortamda bulunma belli bir sureden sonra bir daha ondan hic bahsetme ve zamanla azalip gidiyor
00 Yorumla
1 yılİlişkinin uzunluğuna bağlı ama en erken ben unutuyorumdur ya. En uzun 2-3 ay en kısa 2-3 saat sürdü birini unutmam 😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılSaat nasıl oldu ya sjjjd
- 1 yıl
Hahahahahah 1 aylık bi erkek arkadaşım vardı ayrıldık evde biraz ağladım falan. Arkadaşlarım aradı gece club e gidelim diye süslenip çıktım 😂😂😂 trajikomik ama gerçek
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılUnutmak yoktur alışmak vardır. Bu da onu ne sıklıkla hatırlayacağına ya da hatırlattırılacağına (çevresel etmenlerden) göre değişir. 1 ay da olabilir 1 yılda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Unutmak için farklı formüller yapıyorum, aklıma geldiğinde bir şey yok oluyor, gereksiz, bizi stres yapıcak negatif düşüncelerin ve insanları zaten yok etmeyi öğrenmesi şart herkesin.
00 Yorumla
1 yılBence unutmak istediğinde biz kadınların tek sorunu istememek çünkü o duyguyu seviyoruz birgün cidden unutmak istersen gerçekten ama unutuyorsun içerden bildiriyorum unutmak isteme kararımı almam 2 yıl sürdü o kararı aldığımdan sonra ne zaman unuttuğumu bile hatırlamıyorum
00 Yorumla
1 yılHafıza kaybına uğramadığın sürece unutmak zordur. Sadece üzerini kapatıp soğumaya bırakırsız ve izleri silinir. Bu da kişiye göre değişir. Bir ay, birkaç ay veya yıl. Belki de birkaç gün.
00 YorumlaÇok seviyorsan, çok uzun sürer kalpte de anılarda da.. Ama hayat ondan sonra da devam ettiği için, acını çeker yasını tutar ve üzerine toprak atarsın..
00 YorumlaParfümünün kokusu havaya karışmadan unuturum, ayrılmayı istemişse.
Eğer ben mecbur kalmışsam ayrılmaya; 'Keşke böyle olmasaydı' diye uzun süre düşünürüm.
00 Yorumla
1 yılVallahi bu soruya cevap vermek zor. Bir kızı sevdiydim başka kimseyle aşık olmak istemiyorum daha doğrusu olamıyorum. Sevgi ölçülüpte tartışan bişey değil maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKişiden kişiye değişir göreceli bir kavramdır bu. Kimisi çok sevmemiştir 2 aya unutur kimisi çok sevmiştir yıllar olur yine unutamaz, evet belki öyle körü körüne her gün ağlamaz sızlamaz ama yine de aklına gelip durur...
02 Yorumla
Soran1 yılÇok sevmeyene iki ay da fazla😀
Cevap sahibi1 yılDoğru
Valla o ne kadar kendini sevdiğinle alakalı ben 15 gün içinde tamamen bitirdim. Zihinde duygusallığı bitirince kendine odaklanıyosun ben bunu mu sevmişim diyosun kendi kendine. Ve tamamen kendine ve geleceğine odaklanıp ona göre yolunu çizersen en kralı sensin
00 Yorumla
1 yılUnutmaktan kast edilen kişiye olan duygular ise bunu kimseye belli etmem, belki bir gün veya bir yıl. Ama bir insanı hiç tanımamış gibi unutmak imkansız.
02 Yorumla- 1 yıl
İnsanların her dediği doğru mudur?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılUnuttum dersiniz, sonra bir şarkı, bir koku, bir ses tonu hatırlatır... Kısacası tamamen unutmak diye bir şey yok.
10 Yorumla
1 yıl2016 da ayrıldık onun yerini doldurabilen birisi çıkmadı karşıma o evlendi ben unuttum fakat aradığım kriterde insan bulamıyorum
10 Yorumla
1 yılUnutmayi istediğim an.. gerçekten unutmayi ama... Bazen 1 haftada olur.. bazen de aylar surer.. tamamen istemeye bağlı..
00 Yorumla
1 yılGiden yolunu, kalan yerini belirler, gitmişse eğer tarihin tozlu raflarında kaybolmaya başlamış demektir. ( hemen unuturum)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Bu kişi ye göre değişir. Hiç unutulmayan ve çabuk unutulan vardır. Örnek Gençlik aşkı asla unutulmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılne kadar yalniz kalirsan o kadar yalniz surer eger kolay kolay kimseyi hayatina almayan bir yapin varsa gecmis olsun beyin takili kalir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 1 yılKişiye göre değişir ya platonik olduğum kişiden vazgeçmem 7 yıl sürdü öylesine biriyse 2 hafta en fazla.
00 Yorumla Ben unutamadım ayrılalı 1 yıl oldu gormeyeli 6 ay nefesi tenimde, kokusu burnumda bakışları gözlerimin önünde sesi kulaklarımda
00 Yorumla
1 yılÇabuk unuturum, yanlışı affeden bir yapım yok karşımdakine bir kere ek şans veriyorum onu da batırırsa benim yapacak bişeyim kalmıyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUmudum biterse 2 hafta. Umudum bitmezse aylar belki yıl.
O yüzden kimseye umut vermeyin çok günah. Bittiyse tam bitirin, mümkün değilse kesin konuşun , umut kırıntısı vermeyin. Yazık bunun vebali var.
00 YorumlaÇok sevdiyse kadınlarda 4 yıl erkekler de de eğer acısını yaşamadıysa bir ömür
Acısını yaşadıysa da 6 yıl diyebiliriz00 YorumlaBirini unutmak belki yılar belki bir insanla olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü hep kalbinizin bir odasında kilitli kalcak.
00 Yorumla
1 yılBazen 2 dakika bazen 3 hafta. Bazen üstünden ne kadar zaman geçse de hep kalır anısı da, kendisi de
00 Yorumla
1 yılİlişkinin yarısı kadar toparlanma süresi bana sağlıklı geliyor, daha da uzarsa artık takıntı yapılmıştır, tedavi olunması gerekiyodur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılSoğumadan ayrilmiyorum ben... iliski içinde bitirmeye çalışıyorum öyle olunca yas tutmuyorum yası mı zaten tuttum bitti
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılKolay kolay hayatıma birini alan biri değilim.
Hayatıma girmişse sevmişimdir.
Unutmam da zor olur. En az 5 ay.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılO kişiye göre değişir takılmalıksa 1 bir kaç aylıksa 1 hafta artık iyice bağlandıysam gerçekten seviyor ve ayrıldıysam aylar alabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiçbir kimse unutulmuyor maalesef ki sevsek de sevmesek de her daim aklımız da olur sadece az hatırlarız o kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKişiye ve arada olanlara bağlı. Eğer affedilmeyecek bir yanlış yapılmışsa unutmak çok daha kolaydır her zaman.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir zaman unutmazsın. Kimse unutmaz.
Sadece takılı kalmazsın veya yokluğuna alışırsın. Bu.🤷♂️00 Yorumla - Devamını Gör (309)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar