Ayrılık sonrası unutabilme zamanını nasıl hızlandırabiliriz?

Ayrılık sonrası unutabilme zamanını nasıl hızlandırabiliriz?
24 saat.
-kendine odaklanarak, kendine iyi gelecek seçeneklere yoğunlaşarak hızlandırabilirsin. hayat devam ediyor. o sensiz devam ediyorsa sen de edebilmelisin. hak etse yanında olurdu öyle düşün. senin hayatın da onunkinden değersiz olmadığına göre, hak edenlerle devam edeceksin bu kadar basit.
Ben sensiz yaşayamam, gittiğin gün kendimi öl*dürürüm diyorsa ya
yalan. ilgi çekmek ve suçluluk duygusu yaratıp duygusal manipülasyon yapmak için diyor onu.
o kadar önemsiyorsa iş bu raddeye gelene kadar önlem alsaydı. demek ki iş bu noktaya gelmese , yaptığı hataları biriktirip oyalamaya ve yanlışta ısrarcı olmaya devam edecekti.
67 gün sürmiştü. Sonra anladım ki olay aşk veya sevgi değil miş. Olay eğer haksız ithamlara maruz kaldıysanız onun burukluğuymuş. 67. Günde neden üzüldüğümü merak ettim baktım ki yapılan haksızlık canımı yakıyor. Çok geç olmadan farkına vardım. Ne var ne yok tüm izleri hayatımdam çıkardım. Şimdi aklından çıkaramazsın diyecekler var. 1 ayda öyle bir unuttum ki yeterki yüklediğiniz anlamları birer birer onun üstünden çıkarın. Geriye kalan kişinin gerçek yüzü oluyor. Sevgi veya aşk ne derseniz diyin karşımızdakinin tüm kusurlarını örter. Ve unutmayın gerçek aşk yoktur.
Bunu hızlandıran karşımızdakidir.. İyi bitmemişse ve bittikten sonraki halleri bizi utandıracak nitelikteyse hızlı oluyor bu.. Dünden bugüne kadar sürüyor bazen..
Ortalama bir insanı unutmam çok çok kısa sürer. Eski sevgilimle olan ayrılığımda büyük acım 4 saat sürmüştü (ciddi) O konuda kendimi kontrol edebiliyorum iyi ki
Cevap
22Cevap
Ne kadar sevdiğine bağlı
bu değişir duruma göre.. şu kadar sürer diyemem
Çok sürmez, hızlandırmanın yolu onunla tamamen bağı koparmış olmak yani ulaşılabilir bir yerde olmamak ve ona göre mesaj konuşma ne varsa ya da hediye hepsinden kurtulmak yani onu hatırlatmamali hiçbir şey
Yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu? 24 yıla yaklaştı zaman en büyük ilaç diyenler öyleyse eczaneler neden var
Ayrılığın sebebinin dışında aradaki bağ ve yaşanılan zaman dilimindeki paylaşımlar belirliyor bunu.
Kim olduğuna ve nasıl ayrıldığıma bağlı biraz
Anında soğuyabilirim , unutma istemenin nedenine bağlı
Selam👋🥲
Ne kadar süreceğini tam bilmiyorum ama bugün tam 8 ay 15 gün oldu. Her yürüdüğüm yolda, her aldığım nefeste, her an aklımda ne kadar sürecek inan bilmiyorum.
Kendisine verdiğim değere göre değişir bu durum
Bende uyandırdığı hislere bağlı bu bilemem ki belki 1 gün belki 6 ay
8 ayımı aldi hala da tam olarak unutmuş degilim geceleri bazen ozlem bastiriyor hafifte olsa ( 1 yıllık iliski)
Belki yadırgayan olur ama yeni bir ilişki yaşamak lazım ben yapamadım ama sanırım doğru olan bu
O kisinin bende biraktigi etkiye gore degisir ve ne yaptigina gore. Asla affedilmeyecek bir sey yaptiysa unutmam 1 saat bile surmaz
3 iş günü. Hafta sonu unutamıyorum ben ya
Kişiye göre değişir
1 yılı bulur kolay unutamam genelde
Yenisine atlayana kadar
üç yıl oldu unutamadım
20 yılın yetmemişligi var
Bir iki gün
Birlikte geçen süre ve paylaşımlar da önemli ama , mesela 14 yıl için mucize bir iki gün de unutabilmek
5 aydır yakın olduğum en yakın arkadaşımın gidişini bir günde atlattım
Benim 1 2 hafta falan
hepsi untulmaz kimisi ömür boyu unutlmaz
2 Yıl Oldu unutamıyorum kimseye bağlanmayın
En fazla 6 ay
1günde unuturum ben ya
Bir hafta
Değişiyor
1 saatimi almaz
2 yill
1 2 yıl sürüyor
Çok surer