Selam bebişler 🌸
❤️
❤️
❤️
Kimine göre hemen olur, kimine göre zaman alır. Bazısı kolayca unutur, bazısı aklından çıkaramaz.
Sizde durum nasıl, birini unutmanız ne kadar sürer?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam bebişler 🌸
❤️
❤️
❤️
Kimine göre hemen olur, kimine göre zaman alır. Bazısı kolayca unutur, bazısı aklından çıkaramaz.
Sizde durum nasıl, birini unutmanız ne kadar sürer?

Unutmak çok mümkün olmaz özellik benim gibi bi hafıza belleği çok gelişmiş insanlar için bu durum daha karmaşıktır ama beyin kontrol edilip yeniden dizayn edilebilir o yüzden aklıma bile gelmemesini sağlar aylarca yıllarca sorunsuz devam edebilirim. Üzülmem acı çekmem bir insansın yokluğuna da varlığı gibi alışacak kadar aklı başında duran bir adamım..
Bu tamamen kişiye ve yaşananlara bağlı. Gerçekten değer verdiğin birini unutmak kolay değil; aklında ve kalbinde iz bırakır. Ama zamanla, hayatına yeni deneyimler, insanlar ve öncelikler girince yavaş yavaş hafifler. Kısa süreli veya yüzeysel ilişkiler daha çabuk unutulur. Derin ve uzun süreli ilişkiler ise aylar, hatta bazen yıllar alabilir.
Bu zaman karşındakine duyduğun sevgi ile alakalı bir şey sevmezsen tabi ki hemen unutursun seviyorsan sevgin bitene kadar devam eder hiçbir teselli seni avutmaz
Zamandan bağımsız bir olay olduğuna çok inanıyorum bazen kalp çok yoruluyor heves bitiyor ve inanç ta kalmıyor uzadıkça uzuyor süre de haliyle kişiyi unutmak ile bile alakasız şeyler yaşıyor insan
Herkese göre çok farklı tabii ki, tatlım 🌸. Senin bağlanma şekline, yaşananların yoğunluğuna bağlı. Bende genelde zaman gerekiyor, ama kendime yatırım yapmayı unutmuyorum. Yeni hobiler, yeni kişiler... Kalbi dolu tutmak en güzeli! Sen de öyle yap, bak yepyeni bir ışık saçarsın ❤️✨.
Cevap
21Cevap
Ne kadar sevdiğime ve ayrılık sebebime bağlı olarak değişir güzelim. Bir günde unutulacak olanlar da var. Bir kaç ayda unutulacak olan da.. Bu tamamen bana bağlı bir şey değil. Olamaz da.
Bilmem hiç denemedim ama insanın kendisi ve zamanla alakalı bir şey bu
Unutmanın süresi olmaz insan sadece yokluğuna alışır...
Zordur be unutmak
Ah ne yapsam, ne yapsam, kurtulabilsem
Ne yapsam gönlümü avutabilsem
Kendimi unuttum, unutuldumda
Bir seni benim gibi unutabilsem
Hic olmazsa yilda birgün kavusabilsem
Kişiden kişiye bana yaptıklarına göre degişir bir saatte de unuturum 1 yılda da unuturum
"Birisi" yetersiz soru aslında. Arkadaş mı, aile üyesi mi, sevgili mi flört mü falan filan değişir bir durum.
Aşk anlamında sormak istemiştim.
Hm ozaman yine değişiyor sjshjsjs severek ayrılmışsam unutmam kolay kolayy yokluğuna bile sadık kalırım ta ki kendimde öldürene kadar.. 2. artık ilalah edecek kadar bıkmışsam ayrıldığım için gidip sadaka bile vereceksem sabahı hatırlamam bile denenmiş bu 🤣
Verdiğim değere ve yaşadığımız anılara bağlı. Basit insanlar direkt olarak hayatımdan çıkar çok çabuk unuturum.
Aşıksam çok seviyorsam unutmak mümkün olmaz 😥 ama uğraşacak şeyler buluncs biraz olsun az hatırlanır
gerçekten aşık oluyorsam 5 yılımı rahat alır, sonra alışırım ama unutamam.
Evet zaman aldı unuttum gitti şu an içimde tek bir hiss dahi kalmadı
Kişiye göre değişir. Bazıları uzun sürer bazıları da kısa sürede unutur.
Kâlbimi kırmasının bedelini kendisine ödetene kadar unutmam..
Bende kolay kolay iz bırakmaz kimse sıkıntı yok yani benim için
Unutulma sebebine göre değişir, kötü bittiyse anında
7-8 ay, hayatıma biri girmeseydi belki hiç unutamayacaktım bilmiyorum o kadar sürmüştü
Yaşadığım ilişkiye bağlı, kolay unutmam ama takılı da kalmam bir yandan hayatıma odaklanırım
yani 2 3 ayda unutmuşluğum da var 1 haftada unutmuşluğum da var
Belki 5 dk belki 1 sene belki de omur boyu unutulmaz. Kksiden kisiye değişir
Yaptığı tek adi bir davranışa bakar.
Anında silerim.
yaşanmışlıklar çoksa zaman alır yoksa 2sn sürmez
Artık hemencecik unutuyorum
İlk gün aksamına arkadaslarımla icmeye giderim bi kac gune unuturum sonra hepde böyle oluyo * gorum kızında😂
aşk olarak ise birkaç ay birkaç yıl belki , ölen birini ne kadar sevdiğine göre değişir bazen yıllarca unutamazsin
Bence onu gormeden bir 3 4 ay surer irtibat olmayinca birde oglan kıskandırmaya calisiyorsa direk biter
Kişiye bağlı hayatımdaki önemli ve değer verdiğim kişileri bir ömür boyu unutmam ya da büyük bir tramva yaşatmıssa o kişi onuda unutmam.
çok gençsin ve inan bana kesinlikle unutman sandığından kısa sürecek.
Kendim için sormadım, ama yine de teşekkür ediyorum:)
Bence uzun sürer jdjdjjd
Uzun zaman sürebilir acı içinde bıraktıysa beni
Bence unutmak değil de yokluğuna alışmak var bu da senin üzerinde ne kadar etkisi olduğuna bağlı
ilişkinin uzunluğuna bağlı kısaysa 1 hafta falan çok uzun sürmüşse 1 2 sene ya da iliski uzunluğuna gore 5 6 sene
Çok uzun sürüyor ama birden alışıyorum.
İnsan sevdiği birini unutmaz.
Beni sevmisse o an unuturum...
Seneler geçti hâlâ bende saklı..
unuttum artık diye düşünmeyince
Pek fazla sürmüyor artık
Bazen 1 yıl bazen 4 yıl.. Ne bileyim😅🤷🏻♀️
Ben unutsmiyorum 😶🌫️
Soğuduysam 1 dakika sürmez.
Bunun zamanını ölçmedim hiç ama unutuyorum o kesin
Nasıl bittiğine bağlı
Bu kalp seni unutur mu