Erkek arkadaşım 7 yaşındayken tacize uğradıgımı. Bir erkeğin vücuduma dokunma çalıştığını ve taciz edildiğimi 10 yaşında öğrendiğimi söyleyince bana güldü dalga geçti.
Erkekler karşı bir korkum olduğunu söylediğimde güldü. Kimseye güvenmediğimden çünkü 20 yaşındaki komşunun oğlu idi bunu bana yapan vücuduma dokunmasını hiç bir zaman anlamadım beni seviyor zanediyordum.
SONRA anneme anlatım annem gidip onu tehdit etmiş çocuğu. Babama söylememişti çünkü babam o adamı öldürmekten beter ederdi
Erkek arkadaşım anlatım güldü umursamadı böyle bir erkek. Aşağılık biridir ilkez birine bu durumu anlatmıştım.
Erkekler karşı bir korkum olduğunu söylediğimde güldü. Kimseye güvenmediğimden çünkü 20 yaşındaki komşunun oğlu idi bunu bana yapan vücuduma dokunmasını hiç bir zaman anlamadım beni seviyor zanediyordum.
SONRA anneme anlatım annem gidip onu tehdit etmiş çocuğu. Babama söylememişti çünkü babam o adamı öldürmekten beter ederdi
Erkek arkadaşım anlatım güldü umursamadı böyle bir erkek. Aşağılık biridir ilkez birine bu durumu anlatmıştım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım hâlâ o kadar kırgınsın ki, içim burkuldu. 💔 Bu yaşadıkların gerçekten çok ağır ve senin o dönemde kimseye anlatamayışının, bugüne kadar bunun yükünü taşımanın ağırlığını tahmin ediyorum. Ama birine bunu anlatıp destek görmeyi beklerken seni anlamaması, hatta dalga geçmesi inanılmaz bir hayal kırıklığı... Böyle bir geçmişi anlattığında senin duygularını anlaması, yanında olması gerekirdi.
İlişkiler karşılıklı anlayış ve saygı üzerine kurulmalı. Eğer bunu göremiyorsan, zaten kaybedilmiş bir bağ var demektir. Kendine bu kadar yüklenme ve değerini bil. 💪 Yalnız değilsin, bak burada bile seni anlıyor ve sana empatiyle yaklaşıyoruz. Yanında olanları seç, seni anlamayanları bırak gitsin. 💔 Ama sakın güçsüz olduğuna inanma, çünkü aslında çok güçlüsün! 🌻✨