- 1 ay
Bazen ayrılmak istediklerini söyleyemez, ayrılmak için ellerinden geleni yaparlar.. Artık son nokta ayrılıktır.. Ne yaparsan yap olmuyordur.. O zaman mecburen ayrılmak istersin.. Önemli olan güzel ayrılmak... Alçaklık, bir aşkın bitiş sebebi olmamalı..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Yo aksine en çok seven en çok düşünüp yorulan taraftır da bu kadar çok sevdiği kişinin ondan ayrılmak isteyişi onu şoka sokar. Yazılacak çok şeyi varken ne yazarsa yazsın bu kadar çok sevdiği insanın ondan ayrılmak isteyişini geri dondurmeyecegini bildiğinden uzatmaz, akıllıdır.. ondan herseyin üstüne tamam der.
00 Yorumla
- 1 ay
Sözüm ona beni denemek istemiş acaba seviyorum mu diye ama hiç beklemediği cevap verince şaka yaptım demek zorunda kalıyor insanoğlu.
İnsan canı sıkılınca neden böyle aksiyon arar diye düşünüyorum.
Erkek sürekli kendini test içinde bulmak zorunda.
Sürekli şüphe ile hayat geçer mi?
İlginç.02 Yorumla- 1 ay
shit test bu gibi durumlarda shit out oluyor.
- 1 ay
İnsanın kendi eliyle kendini basitleştirmesi acı gerçekten.
- 1 ay
Ee ne diyeceğiz ki. Ay hayatım neden. Gel biz ayrılmayalım yatakları ayıralım ya da ben anneme gideyim birazda öyle deneyelim. Ben ayrılmak istiyorum nedir ya. Ben direk tamam diyorum. Sonra geri dönmek istediklerinde de ben sana karşı bişey hissetmiyoruma dönüyor iş.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Bazen "tamam" demek sevmediği için değil, karşı tarafın mutluluğu için susmak demektir. Sevgi, sadece sahip olmak değil aynı zamanda özgür bırakabilmeyi de bilmektir. Ama tabii ki böyle direkt "tamam" demek de biraz soğuk olabilir. Belki de o da artık savaşacak enerjiyi kaybetmiştir. İletişim şart, ne istediğini açıkça anlatmalısın. Peki sen ayrılmak istediğin bir ilişkide nasıl bir tepki beklersin? 💔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- 1 ay
"Tamam" cevabını veren kişi her zaman sevmemiş değil, belki de sadece yorulmuştur. Çünkü gerçek sevgi, bir noktada çaba gerektirir ama karşılıksız çaba insanı tüketir. Eğer bir kişi sürekli ilişkide kendi sınırlarından, mutluluğundan ödün veriyorsa, "Tamam" demek aslında pes etmek değil, kendini korumaktır. Bazen bu cevap, karşısındakini sevmediğinden değil, artık kendi ruhunu sevmek istediğinden gelir.
20 Yorumla m
1 aySevmemekle alakası yok seviyordur ama sevgigisi o kadar güçlü değildir diyelim bir de belli bir yerden sonra artık ilişkilerde de boşvermişlik evresine geçiyorsun ayrılmak mı istiyor tamam gitsin yenisi gelir taze yaşandı ddjdj
10 Yorumla- 1 ay
Evet sevmemiştir, bazıları buna cesaret edip söyleyemez karşı tarafı o raddeye getirir ve en sonunda ben ayrılmak istiyorum sözüne ulaşır, çünkü karşı tarafın da isteği budur...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de böyle derim ve acımı içimde yaşarım. Kimsenin peşinden koşamam ağlayamam yas tutamam. Hayat çok kısa.
00 Yorumla- 1 ay
Bazem sadece acısından bazen de sadece gururundan diyebiliyor insan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmemiştir diyemeyiz. Artık boşvermişlik seviyesine de gelmiş olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,8b cevap paylaştı. Sevsem bile tutmam aklı bende olmayanı neyleyim
10 Yorumlau
1 ayBazen kabullenmek gerekir 🙄
00 Yorumla- 1 ay
"Ben ayrılmak istiyorum" diyene "tamam, nasıl istersen" demek, tam olarak yapılması gereken şeydir. Onun isteğine saygı göstermektir. Bir ilişkide ayrılmayı telaffuz edene ısrar edilmez, ikna etmeye çalışılmaz, hele yalvarmak falan, asla yapılmamalı. "Ayrılmak istiyorum" diyen kişinin, bu isteği anında kabul edildiğinde "ama nasıl olur, sen zaten dünden razısın, ısrar etmeyecek misin? Ayrılmayalım diye yalvarmayacak mısın?" falan demeye de hakkı yoktur. Gerçekten ayrılmayı istemeyen insan "ayrılmak istiyorum" demez. Ayrılmak istemediği halde ilgi, ısrar görmek için bunu söylüyorsa benim duruşumu test ediyor demektir, beni test eden insanla da benim işim olmaz.
30 Yorumla Ne yapsın yalvarsın mı gitme diye. Kadın milletini anlamakta zorlanıyorum hani gitme dese kal dese biraz daha naz yapacak bir kaç kere daha gitme deyince havalara girecek en sonunda erkeğinde boş ver git dediği kıvama dönüşecek. Tamam deyince bu seferde sevmiyor durumuna düşecek sevseydi mücadele ederdi olacak. İkili ilişkilerde mücadele olmaz bir taraf ayrılmayı kafasına koyup ayrılalım diyebiliyorsa o ilişki zaten hiç başlamamıştır. Kadınlar daima garantici olmuştur bir sebeple karşı tarafa ayrılalım deyip aslında konunun ayrılmak olmadığı acaba gerçekten gidip gitmemek istediğini öğrenmek için ama bu çok yanlış bir test. Karşı tarafı zor duruma sokup ondan normal bir reaksiyon beklemek inanın akıl işi değil bu.
21 Yorumla- 1 ay
Kimse, "Nolursun gitme, beni bırakma" diyerek kendini alçaltmamalı... "Ayrılmak istiyorum" diyene yol verilmeli... Bir ilişkinin bitmesi dünyanın sonu değil.
Zorla güzellik olmayacağını bilen kişidir.
Aslında duygusal olan, kıyamayan, bir şans daha veren sadece ve sadece erkektir.
Bu sebepten adam yolları ayırmak istediğinde ve kadın buna aleyhdar olduğunda, hep o uzatmalar oynanır.
Ama kadın ise yolları ayırmak isteyen, hiçbir irade onu bu kararından vazgeçiremez. Bir müddet daha sürse de ilişki, kadının gönlü çoktan ayrılmıştır; dönmemek üzere...
Bunu bilecek kadar tecrübesi olan adamlar, ayrılık teklifine kayıtsız şartsız 'Tamam' derler.
Sevseler de...
Sevmeseler de.
10 Yorumla- 1 ay
Gitmek isteyen kafasına koymuşsa dur demenin anlamı yoktur
Asıl ayrılmak isteyen hiç sevmemiştir diğeri ne yapsın? Yalvarıp ayrılmak isteyenin egosunu mu şişirsin?
11 Yorumla- 1 ay
Ayrılmak isteyen de boşuna ayrılmamıştır bir sebebi vardır belkide ama bilemiyorum tabi
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence sevmemiştir insan bir neden diye sormaz mı evet ayrılmayı kabullenmek bir erdemdir ama neden diye sorar bir insan çünkü seven insan hatası varsa düzeltmek ilişkiyi toparlamak ister eğer ortada bilindik bir sebep aldatma vs yoksa tamam denmesi sevmediğini gösterir
17 Yorumla- 1 ay
Niye sevmesin ki illaki neden diye sorması mı gerekiyor. Karşı taraf ayrılalım demiş bunun üzerine ne söylenebilir ki cidden merak ediyorum. Düşünsene biriyle beraber güzel vakit geçirdin seviyorsun paylaşıyorsun o da bir müddet sonra sana ayrılalım diyor bunun mantıklı bir açıklaması bile yok neden dese durum değişecek mi peki en fazla karşı tarafın aciz düşeceği bir duruma dönüşecek.
- 1 ay
@Bay_Mavii gerçekten seviyorsan tamam demezsin
- 1 ay
Ayrılmak istiyorum diyene neden diye sorulmaz... Mutlaka kendince haklı nedenleri, gerekçeleri vardır.
- 1 ay
Gerçekten seviyorsan tamam demen gerekir. Tamam diyemiyorsan bencilce seviyorsun ve onun isteklerini önemsemiyorsun demektir. Bu ülkede her gün, sevgilisinden, kocasından ayrılmak isteyen bir kadın "seni çok seviyorum ulaaaannn" diyen erkekler tarafından öldürülüyor.
- 1 ay
- 1 ay
@Banker_Bilo beyefendi farkındaysanız ben psikopatlığı savunmuyorum benim bahsettiğim ilişkinin neden bitirilmek istendiğini bilmek mesela artık seni sevmiyorum arada sorunlar varsa sorunlar düzelmedi istemiyorum ya da ben başka şehire ülkeye gidiyorum uzaktan ilişki yürutemem ya da bir yerden sonra eğer kültürel bir uyuşmazlık varsa birbirimize uymuyoruz vs gibi ilişkinin bitirilme nedenini sormaktan bahsediyorum asla ayrılamazsın tavrı değil bahsettiğim ilişkinin neden bittiğini sorgulamak seven insan da bunu bir sorar bahsettiğim o
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrilmak istiyorum diyen kişiye tamam desen ne olacak yok aşkım gitme seni coook seviyorum dese ne olacak :D Lan zaten kararini vermiş ayrilmak istemiş sevdigini anlasa ne olur anlamasa ne olur onumu dert etmiş
11 Yorumla- 1 ay
Bencede
- 1 ay
seven kişi sevgisinin peşinden gider ama karşıda ki insan ortada hiç bir sebep yokken ben ayrılmak istiyorum derse orasi ayrı, gidene dur denmez.
30 Yorumla Bence değil tabii ki. Onu incitmekten, çok ısrar edip tamamen itici olmaktan korktuğum için, o nasıl mutlu olacaksa buna razı olduğum içindir. Sevgimin ölçüsünü anlayana kadar beklerim. Benim anlatamadığımı, hayat anlatacaktır.
00 Yorumla- 1 ay
Şöyle diyelim sevmiş senden çok sevmiş ama artık onun için bitmişsin birini bulana kadar seyretmiş seni bunalmış ve o cevabı senden duymak istemiş sende söyleyince tamam demiş yani kısaca seni çoktan içinde bitirmiş ve hayatında da biri var anlamında.
00 Yorumla Asıl ayrılmak isteyen hiç sevmemiştir. Seven insan bırakır mı?
11 Yorumla- 1 ay
Aynen
- 1 ay
Sevmiş de olsa ben ayrılmak istiyorum diyene kapı gösterilir. Sevgi böyle ölçülmez çünkü kimse vazgeçilmez değil
10 Yorumla - 1 ay
Bunun sevmemeyle alakası yok. Yalvarup kendini küçük düşürmeye değmez.
Ayrılmak isteyene neden bir şey denmiyor da tamam diyen sevmeyen olsun?00 Yorumla - 1 ay
Gitmek isteyenin önünden çekilmek kişiye ve kendine duyduğun saygıdan ötürü elzemdir. Bunun sevip sevmemekle ilgisi yok.
00 Yorumla - 1 ay
İlişki tek tarafın istemesiyle olmaz karşındaki ayrılmak istiyorsa tamam denır ne dıyeım ben sevıyorum o yüzden ayrılmayacağız diye zorlayalım mı?
00 Yorumla - 1 ay
Kimden neye göre ayrıldığına bağlı. Belki arkadaşına bir veda belki sevdiğine. Ben birine veda ettim mesela ama 'Neden?' diye bile sormadı :)
00 Yorumla - 1 ay
Sen zaten ayrılmayı kafaya koymuşsun çocukta tamam demiş ne yapmasını bekliyom it gibi peşinden koşmasini yalvarmasini mi
00 Yorumla Kararını verdiyse zaten yalvarmaya gerek yok sözler de onu geri döndürmeyeceği için kısaca tamam demiş.
00 Yorumlahayir ayrilmayi kafasina koyan kisiyi niye hâlâ hayatimda tutmaya calisayim ki o zaten gitmeyi tercih etmis
00 YorumlaBugün tam da bu diziye bakıyodum ya karşıma çıkınca şaşırdım, hayır çoktan vazgeçmiştir sevmediğini anlamıştır o yüzden uzatmaya gerek yok
00 YorumlaYani insan bi niye der sorar, tekrar düşünelim yarın falan der. Odun musun evladım tamam ne🙄
02 Yorumla- 1 ay
Yani niye demek zor mu belki sen hatalısın dimi djfjdjd
m
1 ayBence ilk önce ayrılmak istiyorum diyenin sözde 'aşkını' sorgulamak lazım.
10 Yorumla- 1 ay
ben cok dusunceliyim. once neden diye sorup sonra tamam diyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Doğru olan cevabı vermiştir. Gitmek isteyeni tutma :)
00 Yorumla- 1 ay
Sevene canım feda sevmeyene elveda kafasında olduğu için tamam der kısaca
00 Yorumla m
1 ayYaş kemale erdi. Ayrılmak istiyorum diyene nedeni bile sorulmaz. Tamam dersin biter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her zaman sevmediği anlamına gelmez bazen saygı duyduğu içinde tamam diyebilir
00 Yorumla- 1 ay
"Ya benimsin ya da toprağın" mı diycez?
00 Yorumla ne desin gitmek istiyorsa gidebilir uzatmaya gerek yok
00 Yorumla- 1 ay
Hayır niye istenmediği yerde dursun ya o kişiye sırf biraz daha sevgili kalmak için niye yalvarsın.
00 Yorumla - 1 ay
Sebep yokken bunu istiyorsa kimse engel olmaz.
İnadına kapı orada çık bidaha gelme derim ben.00 Yorumla karşı tarafın blöf yaptığını düşündüğü içinde olabilir... oyuna gelmiyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Kolay vazgeçiyor ise yeterli ilgi yok wnlami cikar
00 Yorumla- 1 ay
Bence iliski içinde sevdiyse bile bu cevap senden vazgectigini gosteriyor. Biz kadınlar bazen partnerimizi deneriz bizim için savasacak mi diye. Eger durum buysa kadın icin inanilmaz bir hayal kiriligi ve yarim kalmislik hissi olacak.
00 Yorumla - 1 ay
Ayrılmak istiyorum diyen kişinin peşinde koşmak çok gereksiz bir davranış sonuçta ayrılmak istiyor ne diyebiliriz ki … ne olur yanımda kal sensiz yaşayamam diyecek halimiz yok
00 Yorumla - 1 ay
Aslında bu olay biraz bağımsız, ayrılmak isteyene peki diyorum burada bu lafı söylemenin şu durumu var, sen beni hiç sevmedin demeki gidiyorsun sevseydin gitmezdin, diyip peki lafını kullanıyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Yok sevmistir ama karsidaki kisi sevmiyosa onu ki ayrilmak istedigine gore sevmiyodur o da ugrasmak istemiyordur ne hali varsa gorsun der gecer baska limana yelken acar
00 Yorumla - 1 ay
sevmekle alakalı değildir bazı insanlar için nettir bazı insanlar
00 Yorumla İlişkilerinin yavaş yavaş bittiğini anlamıştır bence yoksa niye sevmediği halde biriyle sevgili olsun ki
10 YorumlaSevmemiştir ya insan bi sorar nedenini falan hiç bişey sormadan tamam diyosa o da bitirmeye meraklıymış zaten senin demeni bekliyormuş
00 Yorumla- 1 ay
yok beni kaybetmeye göze alanı sevsem bile tamam derim
02 Yorumla- 1 ay
Belkide senin yanlışların vardır neden demez misin?
- 1 ay
yanlışım varsa gelip söylesin
Seven ne ayrılmak ister ne de gidene tamam der.
00 Yorumla- 1 ay
Durum O noktaya gelmişse Tamam demekten başka bir çare kalmıyor maalesef...
00 Yorumla - 1 ay
Alakası bile yok bu sözü kullanmak kolay olmamalı, kullanılırsa geriye kalan tek cevap tamam olur
00 Yorumla - 1 ay
Ayrılmak istiyorum diyene ben olsam bende tamam derim. O cümleyi kuracak duruma gelmişsin demekki..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Sevmemis midir bilmiyorum ama Artik sevmiyordur.
10 YorumlaBıkmıştır yorulmuştur
00 Yorumla- 1 ay
En iyisi tamam demek
00 Yorumla - 1 ay
Kabul etse suç etmese takıntılı ne yapsınlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Lafı ağzından almış da olabilirsin.
00 Yorumla- 1 ay
Hayır öyle değil
00 Yorumla - 1 ay
Hayır. kasma istemiyodur. Ne gerek war
00 Yorumla - 1 ay
zaten bitceğini hissetmiştir bence
00 Yorumla - Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi