Eski sevgilimle buluştuk, onu unutamadım, onunda beni unutmadığını düşünüyordum ama hiç öyle değilmiş. Yaşanılan her şey sanki yalanmış gibi sanki beni hiç sevmemiş gibi davrandı bana. Özler zannetmiştim ama tık yok adamda. Okadar rahattı ki. Ben özlemekten maaf olmuştum. Konuştuk, onu unutamadığımdan bahsettim, başkasını sevemem dedim, bana" zamanla sende unutursun, seversin sadece Zaman gerekli dedi. Beni başkasıyla görsen için yanmaz mi dedim. İlk sorduğumda yanar dedi sonrada yanmaz aslında senin mutluluğunu görmek benide mutlu ederdi dedi. Nasıl bu kadar rahat , ben nasıl bu kadar maaf olmuş gibiyim? Nerde eski sevgilim, beni görmeden duramayan, seni seviyorum derken bile gözleri dolan sevgilim yoktu karşımda, sanki bambaşka bir insana bürünmüş gibiydi. Çok zor tuttum kendimi. O an dünyam başıma yıkılmis gibiydi. Her şey çok koydu bana🥺
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O yapabıldıyse sende yaparsın benı neden unuttun der gıbı sorgulama ıcınde zaman gecer hısler degısır sevmek gıbı artık sevmemekte normal hayatın ona endekslı degıl yoluna devam et
Biz gerçekten birbirimzi çok seviyorduk ailemden sonra ilk ona güveniyordum ben. Herşeyimi vermistim ona. Beni bu denli hemen unutmuş olması nebilim. Gerçekten sevseydi unutamazki, çünkü unutmak için sevmeyiz sonuçta. Çabuk unutabilen sevmemistir benim gözümde
Ilıskının suresı ayrılıktan sonrakı gecen zaman hepsı onemlı yanı sen unutmadın dıye o da unutamamıs olsun ısterdın anlıyorum ınsanı uzuyo ama yapacakta bısey yok o yoluna devam edıyo sende et
Konuştuğumuz akşam yaklaşık iki saat konuştuk başbaşa, akşamdı. En son bana karşı birşeyler hissettiğini ama engel olmak zorunda olduğunu söyledi. Geleceğine odaklanmak istediğini söyledi. Son kez öptü beni , elimi tuttu. Sarıldık. O an onu hiç bırakmak istemedim. İstersen yaz konuşuruz dedi bende tm dedim. Yazdım ama benle hiç konuşmak istemiyo gibiydi. Sonra yine üstüne geldim baya. Hiç konuşmak istemiyor musun felan diye. Hiç merak etmiyor musun dedim, niye merak ediyim ki dedi, orada canım yandı. Kavga ettik numarasını sildim. Nasıl bu kadar kolay unuttu konduramiyorum 😞
Gecer zamanla ıletısımde kalmak sana ıyı gelmıyo bellı kı konusma gorusme ılerde denk gelırsen belkı unutmus oldugunu anlarsın
Unutmuş zaten, unuttum dedi, oldu yaşandı ve bitti dedi. Yüreğim sarsıldı ne dicemi bilemedim. Kavga ettik öyle. Seninle arkadaş bile kalınmaz dedi bana. Nasıl arkadaş kalabilirim ki seninle dedim. Seninle konuşmak bile sesini duymak bile beni mutlu ediyordu dedim. Umurunda bile olmadı. Seninle Arkadaş kalmak bile büyük bir hataydı dedi bana. Sanki beni hiç sevmemiş gibi davrandı bende daha fazla dayanamadım sildim numarasıni
Sen sevıyosun o sevmıyo cunku o yuzden arkadas kalmaman senın ıcın daha ıyı olmus bı bakıma
Anlamadığım nokta, beni terk eden o, hatta terk ederken bile bir sebebi yok yani, altı ay felan sürdü birliktegimiz, bu altı ay içinde çok şey yaşadık. Her günümüz berbaer geçerdi. Herkes bize bunlar asla ayrılmaz derdi. Çok seviyorduk birbirimzi. Bir anda " ben artık seni üzmek istemiyorum, sana kendimi aşık zannetmişim ama aslında değilmişim diyip ayrılmisti. Bende bu sözün üzerine kendime hakim olamadım küfür etmistim. Ondan sonra hiçbir şekilde konuşmadık altı ay boyunca. Sonra işte bu son konuşmamızda , beni kendisinden soğutmak için öyle dediğini aslında hislerinde değişen hiçbir şey olmadığını söylemişti. Neden böyle yaptın dedim, öyle olması gerekiyordu doğru olanın bu olduğunu düşündüm dedi
Benim anlamadığım senle neden buluşmak istemiş resmen alay etmiş
Arkadaşlar sayesinde buluştuk, onlar çağırdı benim ismimi de verdi eski sevgilinde var felan dediler, tm dedi gelmişti. Bende öyle konuşmak istedim yaklaşık iki saat konuştuk başbaşa, akşamdı. En son bana karşı birşeyler hissettiğini ama engel olmak zorunda olduğunu söyledi. Geleceğine odaklanmak istediğini söyledi. Son kez öptü beni , elimi tuttu. Sarıldık 😞
Sende öyle yap o zaman