Sizce doğru olan bu mudur her ne kadar sevsemde o sevmiyor sizcede daha fazla çırpınmasam mı?
1 yıl oldu tam hiç vazgeçmedim hiç başkasını düşünmedim
1 yıl oldu tam hiç vazgeçmedim hiç başkasını düşünmedim
Tabiki bırakmalısın, sevmiyorsa zorla güzellik olmaz, sevdiği birisi de varmış, bir zahmet hem onu rahatsız etmeyi bırak hem de kendi hayatını rezil etmeyi..
Teşekkürler. .
vazgeçmelisin dostum.. açık açık söylemiş sana, niye bu ısrar? sevmek sebep değil.
ilk defa böyle bir konuşma geçti yoksa daha öncede bu kararı alırdım böyle düşündüğünü yeni öğrendim ısrar değil
eğer böylde dediyse artık bir girişimde bulunma sevme ya da unut demiycem sana ama hissettirme ona anlamsın bilmesin bu durumdaki en uygunu bu inan bana
uzak dur demek mi bu duygularım konusunda ne yapmam gerek
uzak bile durma kaç, görmemeye, rast gelmemeye çalış zor bişey bu ama öyle olmalı duygular konusunda ne yapacağını söyliyemem henüz bir çaresini bulamadım
Ya abicim sapık mısın nesin. Hayret bir şey ya. İstemiyorsa niye zorluyorsun ki. Sen de başkası için çabala. Gör bak hem daha mutlu olacaksın.
bunun sapıklıkla ne alakası var sürekli görmeye gitmiyorum mesaj atmıyorum sırf benden nefret etmesin diye sadece ara sıra konuşuyoruz çat kapı karşısına çıkmıyorum
"Anla beni" diyen bir kız bunu ANLAMAYAN bir adama söyler. Sen sapıklığı her gün aramak sormak olarak mı görüyorsun. Stalking de sapıklığa girer. Kız varlığını hissediyor neticede. Sen huzur vermemişsin ki. Tamamen bağını kopardığını ona açıkla ve hayatından tamamen çık
Cevap
1Cevap
oda başkasını seviyor sen sevgiyi biliyorsun onu anlayacak bbiri varsa sensin
* et gitsin kank o zmn anlar kıymetini :) dene ve olacakları gör
hayırlısı umarım :D
aynen :)
Bosuna ugrasma der giderim
öyle galiba haklısın
Çırpınma daha fazla
ne güç kaldı ne takat zaten :( çırpınmaya gerek yok bu saatten sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar