6 aylık ilişkim vardı. Atandığım sehre geldim sevgilim de okulu tatil olunca ailesinin yanına gitti. Bir süre sonra İstanbul'da buluştuk gezdik. Ama öyle şeyler oldu ki bir baktım ayrılmışız. İnanılmaz hızlı gelişti hala inanamıyorum. durmadan ağlıyorum ne yapacağım bilmiyorum. Sevgilim ve onun bir arkadaşı buluştuk muhabbet ediyoruz. Saçlarımı yeni kestirmiş ve boyatmıştım. arkadaşi sordu fotoğrafinizi görmüştum farklıydı saçların diye evet kızıla boyattım dedim sevgilim dedi ki ben kızıl sevmiyorum neden dedik çocukla birlikte, farklı seyler hatirlatiyo dedi. Ikimiz de sok olduk cocuk ne saçmaliyosun dedi. uzerine muhabbet ederken araba alicam ne model onerirsin falan dedim cocuga anliyormus iyi. Sevgilim dedi ki sunu al evlenince beraber kullaniriz. Orda çocuk ödedi herşeyini vs. Bileti de cocuk aldi borç olarakmis falan. Butun bunlar beni rahatsiz etti. Ben bileti aldim dondum evime yolda konustuk kavga ettik. Başlarda sakindi ama anlamiyordu demek istediklermi barismaya çalışıyor ama hata yapmadığını iddia ediyor. Hala aynı sekilde dusunuyorum kızıl sac bana o kizlari hatirlatiyo deyince sinirlerim zipladi hakaret ettim. Aptal misin falan dedim. Senden eş de olmaz baba da konuşmayi bilmiyosun ondan bundan para istiyosun vs dedim. Bir sure cabaladi barismak icin ben de hatani anlamadığın surece bir anlami yok rahat birak beni dedim. Sonra pat kesildi konuşma 5 gun konusmadik ben mesaj attim vur dedik öldürdün sakinlesene kadar rahat birak dedim ölümüne sal demedm diye mesaj attım. Soguk konuştu bıraz ve son olarak bana artık benimle gelecek dusunemeyecegini soyledi sebep olarak da hakaretleri ve geçmişteki aylar onceki ozaman hiç soylemedigi hatalarımı sundu. ben de sen bilirsin ben de aynı sekilde dusunuyorum dedim ve ayrildık ayrılırken seni seviyorum dedi ve cevap yazmadim. 10 gun olacak neredeyse cok kotuyum. Neden boyle yapti bu cocuk durduk yere sizce? Ve insan hem ayrılıp hem de neden seni seviyorum der ayrılırken
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026