Eski Sevgilim beni hiç sevmemiş hatayı kendimde arıyorum durumu analiz edebilir misiniz?

Merhabalar yaklaşık 10 aylık bir ilişkim oldu ilk etapta her ne kadar benden hoşlandığını bilsem de zamanla giderek bana olan tavırlanının berbat bir hal almasından ötürü değer vermediğini hatta bazı çıkarımlarda bulunarak eski sevgilisini unutamadığını düşündüğüm bu kızla yaklaşık 2 ay önce ayrıldık ve bi tane twitter hesabında eski sevgilisine dair attığı tweetleri gördüm (mizahla karışık mide bulandırıcı tweetler) ve ben hiç yokmuşum var olmamışım gibi hayatına devam ediyor bu durum benim canımı çok sıkıyor ilk etapta benimle olmak isteyen kişi o olmasına rağmen durum benim de sınırlarımı net şekilde belirlemediğim için böyle bir hâl aldı gerçekten sevilmek için berbat bir insan olup akılda yer etmek mi gerekiyor kesinlikle eğer durum oysa kesinlikle yapabileceğim bir şeydi ancak tamamen içimden geldiği gibi davrandım laflarına inanarak ve güvenerek ancak değer vermediğini düşündüğüm için ayrıldığım bu insanın ve kafamdaki bütün soru işaretlerini doğrular nitelikte yaptığı bu hareketlerin üzerimdeki etkisi gerçekten yıkıcı oldu sizce sorun ben miyim ve bu durumu nasıl aşarım?

Eski Sevgilim beni hiç sevmemiş hatayı kendimde arıyorum durumu analiz edebilir misiniz?