Sevgilim beni geçmişim için ortada bıraktı değer mi?

6 aydır sevgiliyiz , iki yıl sonra ilk defa birine kalbimi verdim. Onda her şey var illegal, geçmişinde karı kız , evde kalmalar falan hepsi var hepsini anlattı kabul ettim benim için değişti beni çok sevdi ben çok sevdim büyü gibi bir aşk yaşadık. ilişki bir aylıkken eski sevgilimle ne olduğunu sordu ben geçmişin sorulmasını anlatilmasini sevmem hep arkadaşlarım çevrem de der yeni sevgiliye eski anlatılmaz bende çocuktuk sadece öptü diyip geçiştirdim. Çünkü çekindim bir ay olmuştu ne anlatsaydim. Zihniyeti de farklı, korktum çok emek verdim ona aşkı ben öğrettim, eksik parçamsim dedi toprak ayırır dedi. Dün evdeydik birlikte detaylı sordu öptünmı foto attinmi falan işte doğru söylemezsem ilişkimiz inşallah biter dürüst ol dedi yalan istemiyorum bende detaylı anlattim, bitti dedi senin herşeyini bir başkası biliyor dedi sana her baktığımda o aklıma gelir dedi. Dedim geçmişimi değiştiremem hayatimsa ilk kez hata yaptım dedim senin bir sürü hatan var ben kabul ettim. Dedi sen geç kaldin söylemekte dedim çekindim korktum sende ilk defa bu kadar detayli sordun dedim. Çok üstüme geldi yalan söylemek istemedim bana pislikmişim gibi baktı senle evlenmem ben dedi. Hep diyodu okulun olmasa yarın evlenirim senle diye. Sonra sırf elim değdi diye hiç çıkarmadığı kolyesi ve bilekliğini kopardı parçaları çantamda. Elini duvara vurdu son kez benle sarılıp uyudu. Sonra bitti dedi son kez sarılmak istermisin istemem dedim. Saçma sapan gündelik konulardan bahsetti, dün tüm gece ağladım beni bırakma diye suçsuzum diye 16-17 yaşındayken yaptığım hata yüzünden bıraktı kaç yıl olmuş sadece foto temas vs olmuştu. şu an 21 yaşındayım o var ve beni bıraktı dediki eşim olsaydin öğrenseydim bunu seni boşardim dedi. Kendi geçmişi o kadar kirli ama eşi tertemiz olmaliymis dedim ahım kalsın sana tüm gece ağladım yalvardım bırakma dedim gitme dedim yapamam dedim beni seviyosun bırakmazsin buz gibi davrandı bana bir güzel söz etmedi pislikmişim gibi davrandı biz bittik dedi başka bişey demedi sizce pişman olup gelecekmi canım çok yanıyor

Sevgilim beni geçmişim için ortada bıraktı değer mi?