Sevgilim Geçmişimi Aşırı Derecede Kafasına Takıyor?

Ben 19 yaşındayım sevgilimle neredeyse 1 yıldır beraberiz. Ona ciddi derecede aşığım ve duygularımdan eminim. 14 yaşımdayken bir ilişki yaşadım açıkca söylemek gerekirse o yaşta kafam pek basmıyordu ilişki ney onu bile bilmiyordum. Çocuk beni öptü ben ise hani ne ittim ne bir zevk aldım sıradan basit bir şey gibi geldi. Sonrada ayrıldık zaten çok kısa bir ilişkiydi. Benim için değersiz basit bir ilişkiydi bunu tüm kalbimle söylüyorum. Ve bu ilişkiyi yaşadıktan sonra aşırı derece pişman oldum çünkü çocuk asla bana uygun birisi değildi. Her neyse bu olayı şimdiki sevgilime anlattım. Ona pişman olduğumu 14 yaşındayken bir çocukluk yaptığımı söyledim. Tüm detaylarıyla her şeyi anlattım. Kendiside böyle bir şey yaşamış olmasına rağmen kabullenemedi. Sürekli kafasına taktı yeri geldi namusuma kadar laf etti. Gerçekten sevdğim için ayrılmadım. Bunun çok abartılcak bir şey olduğunu düşünmüyorum ama erkek arkadaşım bunu kompleks haline getirdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdiki sevgilimle cinsel anlamda bir şeylerde yaşadık. Bu olan her şeyi anlatmıştım ona. Bunları bilerek benimle oldu. Ne yapmalıyım? Suçum nedir? Bu arada aynı üniversiteyi kazandık birlikte asla ayrılmak istemiyorum ama onun bu takıntısını geçiremiyorumda lütfen yardımcı olun. Teşekkür ederim 🙂
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm tepkileri öpüştüğüm için. Öpüşmek bile denmez tek taraflı bir şeyd. Kii ben öyle bir kız değilim bu olaydan pişman oldum ve bir daha tekrarlamadım. Ayrıca bakireyim. Ben böyle şeylere dikkat eden bir kızım. Sırf öpüştüğüm için bu kadar tepki fazla değil mi? Halbuki kendiside yapmış aynı şeyi
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdiki sevgilimi çok seviyorum. Gayette düzgün biri ama bunları çok fazla takıyor
Sevgilim Geçmişimi Aşırı Derecede Kafasına Takıyor?