3.5 yıllık bi ilişkim var 26 ocakta evlilik teklifi aldım hala nişanlamadık erkek arkadaşım başka ilde çalışıyordu ne istesem yapar yapmaya çalışırdı bana gün boyu çalışmasına rağmen zaman ayırmaya çalışırdı önemserdi ben hissebiliyordum bunu ama şimdi bunların kırıntısı bile yok hissedemiyorum iş kazası geçirdi ameliyat oldu 6 aydır çalışmıyor annesinin babasının yanında ve çok değişti bana eskisi gibi davranmıyor maddi olarak zorda biliyorum bunu farkındayım ama elimden geleni yapıyorum bende zaten nişanlanalım artık dedik aralık diye tarih belirledik ev yetişmezse istediklerin olmazsa die strese girdi bende marta erteleyelim sende iş bulursun dedim tamam her şey normal kaç ay oldu hala iş yok sadece arıyorum diyo ev tadilatı için kırma dökme işlerini kendi yaptı tamam gerisi gelmedi usta ayarla diyorum gün veriyo diyo başka usta bul diyorum babama soruyum cart curt fayans seçmen lazım dolaplar öyle yapılcak dedi gittim annemle orada kaldık fayans seçtim e geldim hala tık yok evlenmeye gönlü yok gibi ne düşünüyorsun diyorum aklında bişimi var hiçbişi demiyo kız kardeşi her istediğini alma yapma şımartma bu kadar demiş kavga etmişler şimdi aralarından su sızmıyo babası sabah kalktığımda gergin olduğum için laf etmiş erkek arkadaşım gülmüş annesi çalışmama laf ediyo susuyo annesi evimizin olduğu binada asansörün olmamasını bahane ediyo rahatça gelip gidemiycek ya kızı evlendi 2 kez gitti evine oğlunun evine hergün gelip gitme meraklısı herhalde anlamıyorum ben mesafeliyim ailesine karşı çünkü oğullarını yönetiyolar istediklerini yaptıramadıklarında sorun haline getiriliyor ben evlendiğimdede aynı olcak dediğimde sorunlu oluyorum benim büyüdüğüm ortam farklı yetiştiriliş tarzım farklı böyle düşününce bizden olmaz uyum yok aramızda ailesi zaten şimdiden belli etti kendini yılbaşında beraber olalım yanıma gel dedim ailesiyle kavga edip geldi neymiş eve başlamış işi yokmuş annesi hastaneye gitcekmiş cart curt bu adam 30 yaşında izin alıyor ailesinden benimle buluşması görüşmesi sorun annesini aradım niye böyle yaptınız ben sizin kızınızım biz evlencez yani artık bu ne demek oluyor ya dedim sırf oğlu yanımda geçirdiği için yılbaşını bana tavır almış soğuk soğuk konuştu sevgilime söyledim gidip ağızlarının payını bile veremedi ailen benm evime gelmiycek o zaman şimdiden bana bunları yapıyorlarsa dedim gelcekler benim evim dedi bana ya benim yaptığım hataları kız kardeşime aileme anlattı niye dedim beni anlasınlar diye yaptım sen benimle konuşmadığın için yaptım dedi evlenincede yaparsıj böyle senle aramızda halledemediğimizi başkalarına mı anlatcaksın yani bu adamlık mı daha neler neler hiçbişeyden emin olamıyorum artık tam ciddiye biniyo bizim kavgalarımız baş gösteriyo sanki evlenmek için değilde evlenmemek için çaba gösteriyor artık
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği