Erkek arkadaşımın evlenmeye gönlü yok?

3.5 yıllık bi ilişkim var 26 ocakta evlilik teklifi aldım hala nişanlamadık erkek arkadaşım başka ilde çalışıyordu ne istesem yapar yapmaya çalışırdı bana gün boyu çalışmasına rağmen zaman ayırmaya çalışırdı önemserdi ben hissebiliyordum bunu ama şimdi bunların kırıntısı bile yok hissedemiyorum iş kazası geçirdi ameliyat oldu 6 aydır çalışmıyor annesinin babasının yanında ve çok değişti bana eskisi gibi davranmıyor maddi olarak zorda biliyorum bunu farkındayım ama elimden geleni yapıyorum bende zaten nişanlanalım artık dedik aralık diye tarih belirledik ev yetişmezse istediklerin olmazsa die strese girdi bende marta erteleyelim sende iş bulursun dedim tamam her şey normal kaç ay oldu hala iş yok sadece arıyorum diyo ev tadilatı için kırma dökme işlerini kendi yaptı tamam gerisi gelmedi usta ayarla diyorum gün veriyo diyo başka usta bul diyorum babama soruyum cart curt fayans seçmen lazım dolaplar öyle yapılcak dedi gittim annemle orada kaldık fayans seçtim e geldim hala tık yok evlenmeye gönlü yok gibi ne düşünüyorsun diyorum aklında bişimi var hiçbişi demiyo kız kardeşi her istediğini alma yapma şımartma bu kadar demiş kavga etmişler şimdi aralarından su sızmıyo babası sabah kalktığımda gergin olduğum için laf etmiş erkek arkadaşım gülmüş annesi çalışmama laf ediyo susuyo annesi evimizin olduğu binada asansörün olmamasını bahane ediyo rahatça gelip gidemiycek ya kızı evlendi 2 kez gitti evine oğlunun evine hergün gelip gitme meraklısı herhalde anlamıyorum ben mesafeliyim ailesine karşı çünkü oğullarını yönetiyolar istediklerini yaptıramadıklarında sorun haline getiriliyor ben evlendiğimdede aynı olcak dediğimde sorunlu oluyorum benim büyüdüğüm ortam farklı yetiştiriliş tarzım farklı böyle düşününce bizden olmaz uyum yok aramızda ailesi zaten şimdiden belli etti kendini yılbaşında beraber olalım yanıma gel dedim ailesiyle kavga edip geldi neymiş eve başlamış işi yokmuş annesi hastaneye gitcekmiş cart curt bu adam 30 yaşında izin alıyor ailesinden benimle buluşması görüşmesi sorun annesini aradım niye böyle yaptınız ben sizin kızınızım biz evlencez yani artık bu ne demek oluyor ya dedim sırf oğlu yanımda geçirdiği için yılbaşını bana tavır almış soğuk soğuk konuştu sevgilime söyledim gidip ağızlarının payını bile veremedi ailen benm evime gelmiycek o zaman şimdiden bana bunları yapıyorlarsa dedim gelcekler benim evim dedi bana ya benim yaptığım hataları kız kardeşime aileme anlattı niye dedim beni anlasınlar diye yaptım sen benimle konuşmadığın için yaptım dedi evlenincede yaparsıj böyle senle aramızda halledemediğimizi başkalarına mı anlatcaksın yani bu adamlık mı daha neler neler hiçbişeyden emin olamıyorum artık tam ciddiye biniyo bizim kavgalarımız baş gösteriyo sanki evlenmek için değilde evlenmemek için çaba gösteriyor artık
Erkek arkadaşımın evlenmeye gönlü yok?