Ciddi bir yoldayiz daha bi dekolte resmim bile yoktur onda neyse bugun boyle bi konu acildi falan, ben sana guveniyorum istersen atarim dedim, ben seni cok seviyorum evlenmeden resimde bile olmaz falan dedi. Resimlescez saniyorum bende :D nasil bi erkek bu tamam iyi hos da birbirimize guveniyoruz , bana olmiycaksan hangi kiza oyle olcan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTen uyumu diye birşey yok cinsel çekim var. Onu istermiydin bunu sor kendine. Büyük ihtimalle isterdin ki o senin sevgilin. Ama yine de emin olmanı öneririm.
Ergenken bilinçsizlikten sert bir zemine sürtünerek mastürbasyon yaptıysa geç boşalır.
Kayganlaştırıcı olmadan kuru mastürbasyon yaptıysa maalesef erken boşalır. Bunun tedavi olması zor.
p*rno izliyorsa ve mastürbasyon yapıyorsa büyük ihtimalle bırakamayacak. Böyle birşey yapıyorsa şimdiden bırakasın yoksa bazen onu mastürbasyon yaparken yakalayacaksın.
Ayrıca istekli olup olmadığını sorabilirsin. Eşlerin çabasıyla seks isteği birbirine uyumlu hale getirilebilir. Bu bir bahane değil.
İstekli olmaz ise.
Özgüvensizlikten.
Çeşitli psikolojik ve biyolojik sebeplerden olabilir.
Birkaçşey dışında herşeyin çaresi var. Yani evlenmeden önce yapmak zorunda değilsiniz.
Çok merak ediyorsan cinsel organının çevresinin ve uzunluğunun ölçüsünü aldırıp sana söylemesini sağlayabilir, çizebilirsin. Böylece hakkında fikrin olur.
Son söylediğim madde iğrenç olsa da herşeye takık manyaklar için iyi bir madde.01 Yorumla- +1 yıl
Bebek yağını alıp mastürbasyon denneyebilkr kendini 9lçmek için sadece. 20-25 dk dayanabiliyorsa çok iyi. 21 dk dan sonra senin vajinal zevkin düşmeye başlar. Erken boşalmayı evlenmeden önce bu şekilde anlayabilir. İllaki ilişkiye gerek var diyenleri boşver.
En İyi Cevaplar
Ben de öyle istememiştim. Sonunda da onun benim kadar ciddi olmadığını, ilişkiye yeterince bağlılık duymadığını anladım. Tek derdi heycan, heves kendini başkasına onaylatma beğenilme çabasıymış. Hissettiklerinin benimle bir bağı olsaydı zaten devam eder evlenirdi. Artık evlilik öncesi böyle şeyler düşünen kimsenin ciddiyetine samimiyetine inancına asla hiç güvenmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten sorduğun soru Trolü degil ise ben böyle bir şeye gerçekten çok şaşırdım Çünkü günümüzün erkekleri böyle şeylerden çok uzak illaki ya foto istiyor ya ses kaydı ya da başka bir şey istiyor veya bu şekil yaklaşan Evlenmeden olmaz diyebilen Bir erkek gerçekten baş tacı edilmelidir Bak ben sana söyleyeyim Böyle insanların Değerini bil Çünkü günümüz malum
201 Yorumla- +1 yıl
Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi
Bence yapmasanız bile konuşun yani zevklerinizi öğrenin, evlenince çok büyük sorunlar olabilir ortak zevkleriniz olmadığını öğrenmek.
Bir de ten uyumunuz olmazsa üstüne, umutlu konuşmak çok zor.
Yavaş yavaş alışması lazım 😂13 Yorumla- +1 yıl
Ten uyumu biraz da zevklerin uyumu oluyor zaten:) hani bu noktalarda cinsellik konuşmamak bir hata olur çünkü ilişkinin temellerinden biri bu:)
- +1 yıl
O da olabilir tabi, şehvet heyecan tutku gibi duygular o çekim konusunda önemli:) yani bir nevi öyle sayılıyor:) ama uyum konusunda uyumlu olduklarını pek sanmıyorum bir taraf meraklı iken karşı taraf bu meraka rağmen hiç ilgisini çekmiyor gibi davranıyor:)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
82Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelikanli adammis. Olmasi gereken bu zaten. Evlenmeden niye oranizi buranizi gösterme cabasindasiniz? Devire bak, yasadigim igrenc doneme bak. Ciplak foto atmak normal hale gelmis, atmamak garip karsilaniyor. Allah akil fikir versin. Millet batiyi ornek alin derken ahlaksizligini alin demedi. Bilimi, eğitimini, teknolojisini alin dedi. Ama biz ahlaksizligini aliyoruz. Muthis. Şu an ulkede islam dininin guzellikleri (ahlakı) ustune batının egitim sistemi, bilimi olsaydi muthis bir ulke olacaktık ama ahlaksizlik, egitimsizlik diz boyu ulkede. Boyle erkekte tek tuk kaldi. O da senin gibi tuhaf dusunceleri olan bir kiza denk gelmiş. Ne istediginiz de belli degil. Akıllı, bunlari yapmayan adama denk geliyorsunuz niye yapmiyor? Yapıyorlar yok fotomu paylasti nette, yok beni kullanip atti, iliski yasayip gitti diye agliyorsunuz sonra burda.
50 YorumlaEskiden kızlar hamamda kontrol edilirdi, sağı solu tam mı, eksik gedik var mı diye. Bunun erkeklere yapılması gerek asıl. :)
Benim aklıma ilk bir yerinin küçük olması geldi.. sen mutlaka canlısını evlenmeden gör. Bazen evlenmeden önce bir şeyleri bilmek daha iyi. Evlendikten sonra pişman olursun...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Siz kadınlar şahısa odaklanırsınızda esasen şahıs değil ilişki türü önemlidir nikahlı/nikahsız gibi. Seninle nikahı olmayan adamın diğer milyarlarca erkekten farkı yoktur, eğer bu tip hassasiyetleri olan biriyse ve yakın zamanda evlilik planınız varsa gayrımeşru kapıyı sana kendi elleriyle aralaması aptalca olur. Bunu yapmak mübah anlamına gelir.
22 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Erkeğin olduğu gibi kadının da arzuları olması gayet doğal. Ne istiyorsunuz? sizin resim atıp ifşa olmanız gerekiyor işte bu adamı hak etmiyorsun gibi yaklaşımı doğru bulmuyorum. Bence kardeşim cinsellik ilişkilerde çok önemli elbette ona nedenini sor tam olarak eğer dini nedenlerden dolayıysa bunu aşmak zor olacak fakat dini nikâh yapmayı teklif edebilirsin. Başka nedenlerden kaynaklanıyorsa eğer ya uzmana danışmak için ikna et ya da sen uzmanlaş ve onu çok iyi dinle. Direk arzulu bir kız olarak yaklaşmak biraz tehlikeli olabilir senden soğuyabileceği gibi ikna da olabilir ama bence bu riske değmez
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma düşüncelerin var. Adam gibi adam bulmuşsun buda sana fazla gelmiş belli.
71 Yorumla
+1 yılAslında bu o kadar da iyi bir şey değil. Çünkü belli ki daha cinsellik konusundaki zevklerinizi fantezilerinizi bilmiyorsunuz. Seks performansı da öyle yine. Hele bir de libido farklılığı olursa sıkıntılar başlar.
20 Yorumla
+1 yılSana değer verdiğinin kanıtı. Ama sen biraz angutsun ki bunu anlayamışsın. Millet güven kazanıp ifşa alıyor. Sen o çocuktan ayrılırsın. Başkalarına nude atarsın. Sonra bizde girer ifşa sitelerinde bakarız
10 YorumlaBöyle bir erkeği bulmuşken kaybetme. "Evlenmeden olmaz!" diyebilmek her erkeğin harcı değildir. Malum, günümüzde fotoğraftan daha fazlasını isteyen erkekler var. Güvensen de o riske girmeye değmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgiline erkek olduğum halde benim bile evlenme teklifi edesim geldi 😂 yat kalk dua et de senden ayrılması yoksa anında kaparlar bu adamı o yüzden sık dişini bu zamana kadar bekledin gerdek gecesine kadar da bekle bir zahmet😂
20 Yorumla
+1 yılŞahsen cinselliğe abazalık diye bakanların hepsi abazalığın meyvesi oluyor😄 Bence saçma konuşması gerekirdi ama sanırım hayır derken bile o fotoğrafını düşünüyordu
00 YorumlaVayy kaldı mı öyleleri ne şanslısın abla , krdesi falan varsa yönlendir bizlere 😂😂
32 Yorumla"ADAM" kelimesinin vücut bulmuş hali helal olsun varlığın daim olsun umarim erken ayrılır layığını bulur 👌👏🏻
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sevgilin adam gibi adam.
Onu pamuklara sar sarmala kıymetini bil..
Ayrıca şu
Azgın kız sendromundan çık acilen lüfen
😃10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Yani birbirinizin fiziksel özellikleri hakkında fikriniz olmadan evlenmek korkunç.. ama sen yine de saygı duy isteklerine
17 Yorumla- +1 yıl
Sadece fiziksel özellikler değil ki sorun libido uyumu, zevklerin uyumu, performans uyumu vs pek çok nokta var:)
- +1 yıl
Yani daha giriş kısmı sorunlu. Fiziklerinde ki cinsel organlar konusunda özellikle belki görsel olarak estetik gelmeyecek hoş gelmeyecek eh burda olan sorun daha sonraki sorunların temeli zaten:)
- +1 yıl
Haklısın buna diyecek bir şey yok:) toplumdaki genel bir sorun bu
- +1 yıl
:)
+1 yılSen de alemsin burada o kadar kişi ağlıyor evlecektik birlikte olduk ayrıldık diye. Sende de durum tam tersi alemsin ya.
10 YorumlaNasıl giriyorsunuz bu muhabbetlere. Ben nerden laf açacağımı bile beceremem. Sevgiliyken değilde nişanlım olsa konuşmak isterdim böyle şeyler 🙂
113 Yorumla
Soran+1 yılKeske birlikte olsak karantinada dedi, bende oyleymisiz farzet dedim isiklari kapatalim dedim, kokunla uyuyayim dedi 😂 dudaklarimi hisset falan dedim sonra oyle gelisti
Soran+1 yılErkek milleti
Soran+1 yılGizli yapsaydin hesabi :)
Soran+1 yılSormak istedigin seyler varsa istek atayim
- +1 yıl
Var mı bir nişanlın
Soran+1 yılAttm
- +1 yıl
Hemen de kaşarlık yapıyorsunuz gizlenmekmiş şuymuş buymuş yazmayan erkeklerin hakkına girmeyin insanca takip isteği attım ben ki selam verene bile saygı duymak selam vermek zorundasınız size böyle erkekler bile çok lan?
- +1 yıl
@nazlzmm insan evladı burda istek attık bari onu kabul ettseydin?
+1 yılBu soruda yani artik ne biliyim... sormak icin sorulmus gbi. Ne guzel iste sus konusunu bile acma. Kadinken senin soyliycegini erkekken o soyluyo. Ayrica evlenmeden nasl guvenebiliyosunuz bende bunu anlamiyorum.
10 Yorumla
+1 yılFaha ne istiyorsun Allah'tan belanı mi kir dizini bekle iste
20 Yorumla
+1 yılPipisi küçük. Sen atarsan o da atmak zorunda kalacak🤣 3-5 cmlik pipiyi evlenmeden önce gösterip terk edilmek istemiyor😂
00 YorumlaHayat gerçekten bazen bizle kafa buluyor bence. Sen ne istersen eşin farklı çıkıyor. Kadını erkeği yok bunun cidden 😄
00 Yorumla
+1 yılİşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedekarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık! 👏👏
01 Yorumla- +1 yıl
Troll gibisin ama hadi hayırlısı 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah senin gibi kızlara temiz erkekleri veriyor işte haketmediğinde ortada biraz ede. pli ol
50 Yorumla
+1 yılben de bakireyim mesela dudk dueg degmedi inanmazsınız belki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Çok doğru hareket ediyor.
.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Bazı erkekler var evet bu şekilde , yaptığı çok yanlış bişey mi? hayır kesinlikle doğru olanı yapmış
10 Yorumla
+1 yılTersine dünya. Boş ver düzgün bir adama denk gelmişsin kıymetini bil.
10 Yorumla
+1 yılBu devirde böyle erkek bulmak çok zor aklın varsa kaçırma sakin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstese kabahat istemese kabahat. Ortası desen bir gariplik var. Ne istediğini bilmeyen yeni nesil geliyor. Savulun.
10 Yorumla
+1 yılİstese sapık olur istemese garip karşılarsınız. Bir karar verin
10 YorumlaBöyle erkek mi olur anasını satiim. So bakalım ney düşünüp ya da ne izleyip 31 çekiyomuş?
11 Yorumla- +1 yıl
Belki çekmiyordur
+1 yılEvlendikten sonra seni duvara yaslar si. ker merak etme :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bir erkek ya da kadın sevdigini arzulamayacak da kimi arzulayacak acabaa
00 Yorumla
+1 yılYav siz kızlarda ne istiyosunuz bi karar verin artık. Serefsiz mi olalım. Mülayim mi olalım 😀
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden resimmi atılır adam haram olduğu için istemiyordur
00 YorumlaAhasjdhhs dünya böyle yiğitlerin hatrına dönüyor. Adam gibi adam 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de roller mi değişmiş bana mı öyle geliyor 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılNamuslu adam bulmuşsun. Allahtan bela mı istiyorsun?
00 YorumlaŞöyle de bişey var sen söylemeden o isteseydi de amacı farklı derdin bence çocuk adam gibi adammış ama tabiki birlikte olamk istiyorsan bigün beraber kalın sen ona verecen de o evlenmeden olmaz diyecek öyle bişey yok😂
10 Yorumla
+1 yılDenemeden tshirt bile almam onu mu denemicem shsjsjj
03 Yorumla- +1 yıl
ahah aynı ben
- +1 yıl
@sentinel06 eksileyen bayanda evlenir 2 gün sonra ağlamaya başlar kocam beni zevke getirmiyo diye bizde burdan okur yorum yaparız
- +1 yıl
aynen 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen bende öyle diyen kizlarla karsilastim sen nasil erkeksin diyorlar bende demek ki olay buymus deyip pompaya basladim.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yapalım dese sevmiyor dersin yapmayalım dese anormal dersiniz. Ne yaptığınız belli değil
51 Yorumla- +1 yıl
haklı kişiler olması çok hoş cidden.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilin senin gibi harama düşkün değil demekki ayıp bence hem de haram
15 Yorumla- +1 yıl
Hemen de şu a. mına koduğumun dinini şey yapmasanız biyerleriniz eksilir dimi
İnsanlık deseniz bişeyler mi batıyor?
Cevap sahibi+1 yıl@Professional58 sektir kardeşim
- +1 yıl
Siz bu kafayla nah girersiniz cennete
Cevap sahibi+1 yıl@Professional58 işineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- +1 yıl
İşim senin gibi yaratıkları ifşa etmek ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince sekste yapmaz bu demedi deme. Yorgunum falan der kaçar. Yazık la.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Birbirini seven insanlar neden vucutları merak ederki?
00 Yorumla
+1 yılBelki gorurse evlenmekten vazgecicek yani zaten gorcegini de gormus olcak hic bir heyecani kalmio yani.
23 Yorumla- +1 yıl
@oski35 yani misal bazilari cocuklari oluo dogunca cinsiyetini ogrenmek istiolar ya da birisine supriz yapcaksin gidince gorursun diyoraun ya da hediye verirken kapali kutuda niye veriosun acinca anlasin o arada gecen surecte heyecan kismi oluo bi nevi biseyin sonunu bilirsen heyecani gittikce azalabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni gerçekten seven bir erkek ne güzel sevgilinin kıymetini bil sana değer veriyor ne mutlu sana ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. saygı duymalısın adjjfk
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir erkeği arayıp ta bulamazsın. Bir de nasıl Bir erkek bu yazmışsın nasıl olmasını isterdin. Sen önce kendi tercihlerini gözden geçir. Diğer erkekler zaten her yerde var 😜
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAntika çocuk değerini bil :)
30 Yorumla
+1 yılBöyle erkek bulsam yakışıklıysa ve eğitim durumu da iyiyse melek gibi olurum adama ailesine
20 Yorumla
+1 yılnamuslu bir erkek bulmuşsun da daha ne istiyorsun? evlendikten sonra helal bir şekilde görsün seni.
212 Yorumla- +1 yıl
evet, bencede. çünkü şöyle bir şey diyelim, düşünsene ayrıldığınızı. o senin vücudunu görecek. ama sonrs başkasıyla çıkıyorsun ve ona da vereceksin. yani erkeğin istememesi aşırı hoş. ben olsam sevinirdim. milletin derdine bak. keşke bende öyle bir erkek bulabilsem.
- +1 yıl
hepsi istemez tabii. mesela benim eski sevgilim çok isterdi ama ben hiç atmadım. bir ara seni yerim falan dediğinde çok yanlış şeyler söyledi falan. bu biraz korkutucu. direk seni istiyorum, evime gelmeni istiyorum falan demişti. ben gitmemiştim.
- +1 yıl
yok, zaten ilk sevgilimdi. dört ay sonra ayrıldım. ailem yüzünden. ama düşünsene, tam yılbaşında sevgilin oluyor.. çok seviyordum da bu huyları hoşuma gitmiyordu. :(
- +1 yıl
aradan neredeyse 9 ay geçti. barışamayız, zaten uzak mesafe ilişkisiydi. hesabını falan kapatmış.
- +1 yıl
nayır.
- +1 yıl
@oski35 kafası kırık ondan
+1 yılEvlenince gerdekte gereğini yapacaktır sana merak etme 😄
05 Yorumla
Soran+1 yıltamam de simdi iliskiye girelim demedik, ama ikimizde resimlesebilirdik veya sex-ting zevklerimizi bilmiyoruz
- +1 yıl
Azgın mısın sen 😊
Soran+1 yılHayir ama boyle olmasi kari kizami gidiyor dusuncesiyle birakiyor beni
- +1 yıl
Senden resim istemeyen başkasını mı yiyecek
Soran+1 yılBellimi olur
+1 yılBari cin ali çizip yollayalım birbirimize deseydin. Cin Ali yi dekolteli çiz idare etsin 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha ama bulusurken de mesela su pandemi surecinde zaten onun evinde gorusuyoruz özenle süslenirim mini giyerim siyah ince corapla vs opusurken eli sadece belimde
- +1 yıl
Oha 😃 çok edepli bir arkadaşımız. Bu devirde? Şaka mı yapıyosun?
Soran+1 yılHayir ciddiyim ben ellerini biraz kalcalarima dogru goturuyorum hep kulagima evlenmeden ileri gitmek yok diyr
- +1 yıl
Öhö öhö efenim bu antika arkadaşı klonlama yöntemiyle toplumsal level atlamamız açısından çoğaltmalıyız
- +1 yıl
Hemde ! İyi dananıyor tebrik ediyorum
Soran+1 yılBen akil almaya geldim nasil degisir dusunvelei diye siz tebrik ediyorsunuz haha
- +1 yıl
Nasıl değişir? Ne amaçla kullanacaksın arkadaşı?
Soran+1 yılYa bende ciddiyim onunla tabiki ailelerimiz biliyor asigim ona ama boyle sex-ting veya resim iliskiye heyecan katar
- +1 yıl
Ne yapman lazım? Dur bir düşüneyim! Sen bir bayansın bu birincisi, bu hayatta kime güvenmen gerektiğini yaşayarak tecrübe etmen üzücü olabilir. Bunu yapmamanı tavsiye ederim sana. Nereden biliyosun bunu aleyhine kullanmayacağını? Bir bakarsın dostun düşman, düşmanın dost olur. Hayat böyle iğreti olaylarla dolu. Bence yaşayacağınız şeyler ikinizin arasında kalsın. Hiçbir konuda kimseye malzeme verme
- +1 yıl
Evlilik yolundan dönen çok fazla insan var. Aşıksın seni anlıyorum ama illa ki birşeyler yaşamak istiyorsan bunu onunla konuş ve özeliniz olsun bu
+1 yılAbartmış yav gereksiz bir naz yap işte nolcak. Neyse sanki
09 Yorumla
Soran+1 yılTavir da yapamiyorum degisik dusunur diye hahaha
- +1 yıl
Bence tüm heyecanı malum geceye saklıyor 😅
Soran+1 yılNe bileyim boyle nereye kadar haha
- +1 yıl
Az bekle canım sende ksksks kaç ay var malum geceye?
Soran+1 yılNe ayi daha bir bycuk sene var
Soran+1 yılYaza Nisan diger yaza 2022 dugun
- +1 yıl
Aaa o zaman mevzu başka. Mübarek dini bütün biri galiba. Değilse sıkıntı. Bir insan neden istemez ki bunu. Hoş şeyler
Soran+1 yılYani ne bileyim , onun yaninda ona ozel giyindigimde gozleriyke yer beni ama bir yerime ellemez
- +1 yıl
Eğer bu devam ederse malum gece de vah haline diyorum. İçine atması çok yanlış. 1.5 sene de kin öyle kim kala. Keyfine bakcan
+1 yılCocukta baya namuslu cıktı
33 Yorumla
Soran+1 yılHahaha baya
+1 yılbu çocuğu kaçırma direkt evlen derim
40 Yorumla
+1 yılDeğerini bil manyak olma böyle erkek bulmuşsun da sakın asla kaçırma
00 Yorumla
+1 yılSevgilin benim gibi ama bence bu iyi bir şey senin için istese daha mı iyi
00 YorumlaBöylelerinin nesli tükenmek üzere adam gibi adammış kaçırma derim.
00 YorumlaDoğru demiş bende diyorum yap sonra evlenme ne olacak
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği