Erkek arkadaşım evlenemeyiz diyor?

erkek arkadaşım kuzey ıraklı ben ise türküm 1 yılı aşkın beraberiz üniversitede tanıştık ve ben mezun oldum şu an uzaktan yürütüyoruz fakat bana benim yaptığım bir hata sonucu ayrıldığımızda şimdi bitsin zaten hep söylemek istedim şimdi olmazsa ileride zaten bitecek benim annem bana kendisi kız bulmak istiyor babam içinde mesafeler çok önemli diyerek ilerimizin olmadığını söyledi bende aşk sarhoşu olduğum için gittiği yere kadar böyle gitsin zaten herşey allaha kalmış allah bilir ileride ne olacak dedim aslında beni sevdiğini düşünüyorum beni görmek için kmlerce uzaktan yanıma geliyor yapmış olduğu çok şey harcamış olduğu çok para var ve o hala öğrenci bir kaç kez yanımda sarhoşken bizim ailede kimse sevdiğiyle evlenememiş babam amcam bende öyle olacağım diyerek hüngür hüngür agladı ben bu konuyu şakayla karışık actığımda ya allah biliyor ileride ne olacak belki boşa üzülüyoruz diyor ya da şakaya vurup hemen kapatıyor ben onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum fakat hiç bir zaman aileme karşı dururum tarzı konuşmuyor her zaman onların istediği şekilde olması gerektiğine inanıyor ve ben bu aralar çok yalnızım mezun olmanın verdiği bir boşluk var ve hep evdeyim görüşebileceğim hiç bir arkadaşım burada değil herkes başka şehirlerde çok zaman sebepsiz mutsuzum ve bir heyecan geliyor özelliklede erkek arkadaşımla sorunlu olduğumuzda çok büyütüyorum en sacma şey için aglayabiliyorum ondada özellikle arkadaşlarının yanında değişim farkediyorum ne zaman arasam acıyor fakat sanki beni önemsemiyor ben peşinden koşuyorum gibi görüntü vermeye çalıştığını düşünüyorum dün arkadaşlarıyla görüştü normalde saatler boyu görüntülü konuşuruz fakat dün gece ne desem evet tamam aynen gibi cevaplar verdi sabahta bu durum aynen devam etti her cümlede aşkım derken mesafeli cümleler kullanmaya başladı bu değişim 3-4 gündür böyle daha umursamaz daha vurdum duymaz oldu ya da soğudu bilmiyorum ona sorduğumda sana öyle gelmiş hiç bir şeyim yok diyor ama ben anlıyorum sizce ne yapmalıyım
Erkek arkadaşım evlenemeyiz diyor?