Erkek arkadaşım evlilik düşünmediğini söylüyor?

Herkese merhaba, 3 senedir beraberiz ben 27 o ise 28 yaşında. İkimizde çalışıyoruz çok şükür. Son 1 senedir evlilik hakkında imalarda bulunsam da ne yazık ki kendisi bu konuya hiç yanaşmadı. Evlilik düşünüyorum şu an düşünmüyorum diyor. Ailem bu konuda baskı yapıyor, ve ne yalan söyleyeyim bende açıkçası artık kendi evimi düzmek hayatımı netleştirmek istiyorum. Son 1 aydır bu konu artık iyice gündem oldu ve oyalandığıma kanaat getirdim. Çünkü isteyen erkek yapar diye düşünmeye başladım imkanı da var öyle zor bir dönemde vs. de değil. En sonunda artık evliliği değil benimle evliliği istemediğini düşünmeye başladım. Ve bugün kendisine rest çektim, kararına saygı duyuyorum istemiyorsanda yollarımızı ona göre çizelim ben artık aşırı bunaldım bu belirsizlikten diye. Her kadın belli bir yaş ve süreden sonra sahiplenilmek istiyor bir şeyler netleşsin istiyor, bunu anlamanın çok da zor olduğunu düşünmüyorum. Bakalım kendisi bu konuda ki düşüncesini söyleyecek şu an birlikteyiz ama haber bekliyorum. Ben kafamda çok mu büyütüyorum bu acaba o kadar da abartılacak bir şey değil mi, belki de üstüne fazla mı gittim diye düşünmeden edemesem de, artık ilişkide iyice motivasyonumu kaybettim değersiz hissettiğim ve geleceğimiz için bir şey konulmadığı için. Sizce doğru mu davrandım ve sonrası için ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım evlilik düşünmediğini söylüyor?