Evlenmeyi düşünmediğini söyleyen erkek?

6 senedir devam eden bir dönem inişli çıkışlı bir ilişkim var. 2 sene öncede tam anlamıyla c*nsellik yaşadık. Ama bu düşüncesi ondan öncede belirtiyordu. Yani yeni bir şey değil. İlişkimizin ilk senesinde benden kaynaklı bir olay yaşadık ve acayip bir şekilde güvenini kırdım. Zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Sevgisini göstermesi ve evlilik hakkında düşünceleri değişti. Aynı evdede yaşadık bir süre. Sorumluluk almak istemiyroum falan diyor. Aldatma vs hiç yakalamadım açıkcası. ya da başka biri var diye ayrılmadık hiç. Ben çok kıskanç ve kontrolcü bir tipim. Nerde ne yapıyor bana hep söylesin isteyen ve bunun için darlayan biriyim o da bundan şikayetçi ve tam tersini isteyen biri. Zaten çoğunlukla benimle evlenme fikrini değişmesine bu sebep olmuş. Daha evlenmeden sen böyleysen evlendiğimizde hapishanede gibimi olucam dedi. Ama hâlen birlikteyiz. Ayrıldıkmı hep o geldi. Ben bıraktım o geldi. Sizce ne yapmalıyım evliliğe ikna etmek için. Lütfen mantıklı cevaplar verin. C*nsellikle ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkcası
Evlenmeyi düşünmediğini söyleyen erkek?