18 yaşındayım ve 5 aydır yeni sınıf arkadaşımdan hoşlanıyorum. Tatilde onu özledim ve iletişim e geçtim, ve onunda bana duygularının olduğunu farkettim ve her gün konuştuk ama daha bir şey degiliz.
Sorun şu, okul başladığından beridir bana mesaj atmıyor, sınıfta da bakmaktan başka bir şey yapmıyor. Neden böyle ve ne yapmalıyım (ben zaten okulun ilk başladığı günde akşam mesaj attım)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bendede oyle oldu okuldan birine asigam gecen senenin 2. Doneminden beri kapidan ona bakiyorum
Bu sene instasini buldum istek attim kabul etti 2 ,3 hafta konustuk sonra bunu bir arkadasim ogrendi gitti insten yazdi ona ecem sana asik diye cocuga dedinki o kiz bizi yakistiriyor olucaklardan ben sorumlu degilim dedim nys cocuk beni rehberlige sikayet etti
Sonra instayi engelledi asik oldugumla kaldim 😧😦😓
Ama benimki biraz daha farklı, çünkü benimki karşılık veriyor… ama yinede tavsiye edeceğin bir şey varsa dinlerim
Basta benimkide karsilik verdi 1 hafta yazistik
Biz 2 hafta oldu işte tatil bitti böyle oldu
Okullarin ilk acildiginda eylul baslarinda
Üzülüyorum mesaj atmıyor ben vazgeçicem
Çekiniyor utaniyor ona destek ol adım atmasını sagla
Ona okuldan sonra mesaj attım zaten, 3 gündür ondan bekliyorum yok
Yanına git bahçede cay kahve iç konus ima da bulun dertles ona biraz ilgi göster sonra o açılınca zaten sen kemerini takarsın
Bende çekiniyorum ama buna rağmen sonuçta her ilk adımı ben attım, onun bana yazmasını istiyorum😢
Yanina gidip konuşunca ne yapuyoe mesela
Normalde her zaman iyi oturup 3 saat konuşmamız bile var ama tatilden sonra denemedim
Dene bi sor nedenini neden böyle oldun de sana açıklarsa çözüm bul hala melankolik takılıyorsa kendi haline bırak sende önüne bak
Okulda konuşamıyorum, çünkü saklıyoruz aramızı bozmaya çalışmasınlar diye
Mesaj at çıkışta şurada görüşelim diye oda gelirse otur konus
Yani sürekli arkadaşlarıyla gelmez, ben onun yazmasını beklerim eğer yazmazsa da onu bırakırım bence
Dene şansını baktın gelmiyor birak üstüne düşme
Yeterince uğraştım, utangac olmama rağmen gittim ilk kez konuştum, instasını buldum mesaj attım, Onunla sınıfta konuştum, duyularımı belli ettim daha ben ne yapayım
Birak o zaman kendi haline uğrasma biz erkekler gec olgunlasiriz bazen önümüzdeki guzel şeylere kör oluruz. Birak kendi haline
Peki görünce hiç mi konuşmadı neden peki sen gidip konuşsaydın
Konuşmadı mesajdan konuşuruz diyordu ama olmadı
En son ne zaman yazdın ona
3 gün oldu onu bekliyorum yazmıyor çok üzüldüm
Taktik verebilirim istersen ona göre ilerlersin
Söyle ama burdan
Yoruma yazmam kasıtlı olur
Kısıtlı
Pff aslında bi
Yolu var daa neyse
Yaniii etkilesim olur aranizda insallah
Çok üzülüyorum ya gerçekten