Üniversiteye gelmiş bir aklı başında bir adamın, bu tür bir terbiyesizliğinin bana göre affı yok, masumlukla hiçbir alakası yok. Müfredatta var mı ki erotik hikaye ve dersleri/konuları da siz bu öğrenci olacak abazaya iltimas geçeceksiniz? Kesinlikle taviz vermeyin ve yaptığı eşek şakasının bedelini ödetin! Bugün size yarın başkasına! Eğitim sadece konu anlatarak ya da öğreterek olmaz! Ahlaksız herif!!
04 Yorumla- +1 yıl
Hocam bu şekilde düşünürseniz, bu öğrenci tepenize çıkar. Kimin hoca kimin öğrenci olduğunu bilmesi gerekiyor. Ben size açıkca ne olacağını söyleyeyim, eğer siz sineye çeker susarsanız, öğrenci size yaptığı tacizden (ki biz erkekler buna zarflamak deriz) yüz bulup, sizin de tepkisiz kalarak yaşanması muhtemel fantazilere ses çıkarmayacağınızı düşünecektir! Sonrası malum, ya fiziksel yoklar, ya düşünsel! Siz bilirsiniz. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılprofit saçmalamış ona bakma sen. o ergen öğrenci senle ilgili fanteziler kurmuş sen ona ders falan verme bence etik olmaz
09 Yorumla- +1 yıl
böyle ahlaksız öğrencilerle çalışmam diyeceksin bu kadar sana saygı duymak zorunda sen onun öğretmenisin ve insan saygı duyduğu öğretmenine böyle ödev teslim etmez diyeceksin çok basit niye abarttın ki
- +1 yıl
onu demiyorum söylemeyi niye abarttın yazdıklarımı söyle yeter sen haklısın ona bişey demiyorum öğrencine nasıl açıklayacağını niye abarttın dedim
- +1 yıl
süpersin etik olanı bu :)
- +1 yıl
cevabımı beğendiysen eic seçer misin herkes unutyo eic oranım çok düşük
- +1 yıl
teşekkürler :)
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılSize ya da baska bir kadin ogrenciye imada bulunmus da olabilir tamamen manyakligina ozguveni de yuksek oldugu icin boyle bir sey yapmis. Bence buyuk korkunc bir sey degil cinsellik de askin sevginin bir parcasi. Rahatsiz olduysan acikla veya cesaret edemiyosan derslerinize son verdigini soyle gitsin.
01 Yorumla
- Diğer konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılBnce bırakmalısınız eğer şimdiden böyleyse gelecekte daha kotu şeyler olabilir
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılbıraksan ne olur ki? seni deli gibi istiyor tapıyor seninle olmak için neler vermez ki o genç. yaşın 30-35 evli değilsen bir kere ona yaşat her şeyi ama bu senin görüşün bedenin. bir kere sarılsın öpsün inan bana göre ateşin de gider ateşini de söndürürsün. hepsi 10 dk ezisin diyeceksin sana ömür boyu kalbinde bulundurur hele ilkse yalnızsa onu çeken bilir yapar bilmem sana bu yazıyı yazarken bile pipim hareketlendi ama konu bu değil senin 35 yaşındasın yalnızlığı belki benden daha iyi bilirsin ama onun terini alacak bir konumda isen lütfen bilmek ben şimdi eskort arıyorum eskişehri de yatacağım ver 250 300 500 yat ama kadınsan yaşat ne yazarsan yazsınlar senin bedenin bırak yalan gerisi.
04 Yorumla- +1 yıl
sapıkça da olsa eyvallah kabulüm istemiyorsan boş ver gitsin. ama bir insan sana gelip şuyum diyorsa sapıklık evyallah tedavi görmeye de hazırım ama sapıklığımı belki de hastalık ama senin bedenin.
- +1 yıl
istemesen bir şey diyemem ama ben bilirim 28 yaşında 30 yaşına yaklaştım daha tene dokunmadım şimdi yatacak bir kadın olsa ben ona taparım ve kesinlikle bakire olasın istiyorum çünkü midem bulanıyro bakreiyim diyen kıza karşı. ama o gece seni rüyasında neler yaşıyordur benim gibi seni gördükten sonra yastığa sarıp ağlıyorsa boğazında düğümleniyorsa onu çektiği acıyı bilmessin. neyse ol demedim senin her şey. senin olsun. her şey senin olsun. ama unut ma ki bu ülkeden de dinim den de nefret ediyorum sadece bu yüzden. bir kızla olmak için ölüme hazırım o derece belki de hastyım ama o kadar ihtiyacım var bıktım 18 senedir elimle boşalmaktan. düşün.
+1 yılablacım üniversite diyosun? onlar zaten lisede kendilerini zor zaptetmiş insanlardır. ben 21 yaşındayım asker'de bir ton abaza gördüm sabın kolonya şampuan şisesi delen... o bişey değil yani abazan olanlarla işin olmasın hikayeyi yazan elemana bişey deme sen abla baktın hala devam ediyor ailesi ile bu durumu üstü kapalı olarak konuşusun artık orası size kalmış
04 Yorumla- +1 yıl
İzmir bide üzüldüm bak şimdi böyle yapması kötü yani bende bir izmirliyim böyle bişey beklemezdim açıkcası
- +1 yıl
öyle mi rahatladım şimdi adımız kötüye çıkar diye korktum bir an için güzelim şehrimizin ismini lekelemesinden korktum :/
Bence bırakmalısın hem etik değil hemde iş ahlakına uygun değil.. seni arzuluyor ve çok müthiş bir özgüveni var. Devam edersen ne yapıp edip seni elde edebilir. Benden demesi.
01 YorumlaÖğretmen fantezisi var demek ki... Bir şekilde etkilenmiştir senden... Ne yapman lazım bunu iyi düşün kararını ver...
01 YorumlaAdam fantezi yapmış resmen :) hocam sen yol ver çocuğa gitsin...
Belli ki hayallerini süslüyorsun :)01 Yorumla
+1 yılhatta tepki göstererek uyarmalı sonra bırakmalısınız. Aksi taktirde hikaye hoşuna gitti gibi saçma düşüncelere kapılıp daha ileri olaylar olabilir.
Öğrencinin de ahlaklısı olmalı. terbiyesizden hiç bir şey olmaz.01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğretmensiniz siz de iyi bilirsiniz ki bu durumlar çok normal. büyütecek bir şey yok, ama uygun bir dille uyarmalısınız, ailesine söyleyeceğinizi falan söyleyin korkutun. Yaptığının yanlış olduğunu anlamalı, devam ederse bırakabilirsiniz.
01 Yorumla
+1 yılÇocuğun elini sıkmalısınız bence. Çocuk p*rno filmlerdeki fantaziyi gerçeğe çevirmek için aynı hikayeyi kullanmış ya la :D
00 Yorumla
+1 yılerkekti sanırım. Çok erotik değilse sana karşı bazı duygular besliyor olabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
bence size karşı duygular besliyor. Açık açık konuşmak en iyi yöntem olabilir
Hocam dikkatli ol.. Sakıncalı... Bangbros, brazzers böyle örneklerle dolu ^_^ Rape kategorisinde bir gün senin videonla karşılaşmak istemem :D
01 Yorumlabeklemediğin bir öğrenciysen demek ki ona sen bazı sinyaller yolladın ya da o yaptığı bir-birkaç hareketi yanlış anladı
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem dikkat çekmek hem görevini başarıyla tamamlamak ve sizden ilgi beklemek olabilir bunların topla sonra sağlama yap hocam sonra sonucu buraya yaz.
10 Yorumlaeve_gelen_öğrenci_ögretmenını_fullizle. hdizle pardon o başka bişeydi :D
01 YorumlaHoca isler sarpa saricak o ogrenciden uzak dur.. Evliysen esinle katil bir daha ki derse..
06 YorumlaBu saatyen sonra olumlu davranip ders vermeye dewam edersen iyice hayal kurup al biseyde demedi demk oda istyo gibisinden sonu iyi olmaz
01 YorumlaMerak etme 2-3 gün sonra o yazdıklarını senin üstünde de dener bu it yavruları bırak gitsin 2-3 kuruş için bunlara kafamı eğeceksin.
13 YorumlaDiğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Şimdi tepkinizi yokladı, tepkisiz kalırsanız daha büyük bir adım atabilir.
02 YorumlaTe cetvelini geçir kafasına bakalım bir daha yapıyor mu (:
01 Yorumla- Diğer konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılİki seçenek var ya size yanaşıyor ya da gıcıklığına yaptı iyi para alıyosanız art niyet düşünmemiş gibi dersinize devam edin bence
04 Yorumla- +1 yıl
Yani sonucta olayı ne duygularla yaşadığınızı öğrencinizle aranızdaki diyaloğu bilmiyorum karar sizin...
- +1 yıl
Hocam sen kafaya koymuşsun zaten istek kalmamış ona ders çalıştıracak.. parayada talim değilsin.. Çok düşünmeden bırakmak gerekir
Öğrenci öğretmen sayginliği bitmiş ve bişey yapmazsaniz sizinde bu durumdan hoşlandiğinizi sanar, dahada içinden çıkılmaz hale girer işler.
08 Yorumlaevet ona ders vermeyi bırakmalısın, eminin seni cinsel anlamda hayal ediyo ve bir şekilde dikkatini çekmek istiyo
04 Yorumla
+1 yılses cıkarmazsan devam eder ben olsam bırakırdım ve seni tanımıyorum ama bişeyler anlatmak istemişde olabilir üstü kapalı
06 Yorumla- +1 yıl
yanlış anlama yasın var herhalde eğer dulsan ya da evliysen vs rhat bir insan isen bilerek ağız aramak için yapmış olabilir
- +1 yıl
dediğim gibi senin kişiliğini bilmediğim için belki olgun herseyde tecrubesi vardır ya da birileriyle bişeyler yapmıstır bende yaparım diyebilir evinde ders veriyosun birde bigün sana özel bir soru sorcam diye tek gelirse sasırmam
- +1 yıl
işte bunu uzatmak isteyen olabilir ö yargılı olmamak lazım dicem ama ertoik yazmakda neyin nesi
Çocuğun yaş grubu seninle ilgilenmesine müsaitse tehlike çanları çalıyor demektir.
:D06 Yorumlao hic tahta cetvel yememis en kisa zamanda al birtane kendine:))
02 Yorumla
+1 yılBırak tabi, eve gidip geliyorsun diye böyle cesaretlenmişse kötü şeylerde planlayabilir, artık güvenli değil söyleyeyim.
04 Yorumla- +1 yıl
Yani artık bilemiycem...
- +1 yıl
Hahaha yok öyle çok korkma da sadece ders vermen mantıklı değil artık. Bu arada bende böyle özel ders vermek istiyorum ama tam prosedürleri nedir bu işin bilmiyorum biraz anlatabilirmisin mesaj atıp
+1 yılBen de özel ders veriyorum. Böyle genç kardeşlerimiz, genç kızlarımız atılımlar yapabiliyor :) Yüz yüze konus, düzelecektir. Olmuyorsa dersi kes.
00 Yorumlao öğrenciye çeviri yapacağı hikayeyi sen ver bundan sonra ama adamın niyeti belli olmuş
02 YorumlaErgenlikten kaynaklı sana olan duyguları farklı bir amacı olduğu icin bunu yapmis dikkatli olmalısın
06 Yorumla
+1 yılöğrenci pompası ilginç olabilir, 1760 larda bir hocamla yatmıştım, çok acaip bişeydi,
00 YorumlaHocam oğlan size göz koymuş çok affedersiniz de
01 YorumlaTehlikedesin hocam daha dikkatli ol
01 Yorumla:) seni istıyo :D tek sebeb budur
01 Yorumla
+1 yılbence ona iyi bir ders vermelisin. kırbaç dene
05 Yorumla- +1 yıl
hocam. çocuğun gideri varsa tadını çıkart bence. yok ben karşıyım diyosan bırak dersi tabi. eleman resmen yürümüş sana.
- +1 yıl
sen bilirsin de... benden söylemesi. ilerde çok arayabiliyor insan böyle fırsatları :)
Yeni nesil hakikaten sınır tanımıyor :D
03 Yorumla
+1 yılbence ona iyi bir ders ver kardiş :)
01 Yorumla
+1 yılUyanık ya :D öyle tercümemi olur
17 Yorumla- +1 yıl
Ben o anda atardım tokadı çıkardım valla böyle terbiyesizlik olmaz
- +1 yıl
Hmm artık calıstırmazsın bugun buunu yapan yarın
- +1 yıl
Hadi hayırlısı :)))
Merhaba
Ona Vermelısın06 YorumlaDiğer konusunda 456 cevap paylaştı. Ahaha adamdaki rahatlığa bak :D
01 Yorumla
+1 yılSana birşeyler ima ediyor
03 Yorumla- +1 yıl
Benmi ogrencinmi?
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılödevi yaptıysa tercümenin ne olduğu farketmez
01 Yorumla konu sınırlaması yapmadınki ne var bunda
10 Yorumlatabiki kov çocuğu sapıtmış gerçekten
02 Yorumla
+1 yılkimden öğrenmiş acaba kesin biri aklına sokmuştur
00 Yorumla
+1 yılDurum tehlikeli dikkat et
01 YorumlaDiğer konusunda 393 cevap paylaştı. Bırak o sapigi baska öğrenci mi var
03 Yorumla
+1 yılo nıyetı bozmuş hocam size dıkkatlı olun
02 Yorumla- +1 yıl
bence ne ıyısını yaparsın
+1 yılSana yürüyo knk
21 Yorumlasana hallenmiş:))
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği