Liseden mezun olalı 3-5 yıl oldu. Benim lisede bir tarih hocam vardı. Onunla dertleşmiştim bir süre yani baba gözüyle bakıyordum ve bunu kendisine de söylemiştim. Her neyse bir müddet sonra bu hocamın tavırları çok değişmişti. Özür dileyerek söylüyorum benim popoma baktığını yakalamıştım. Belki yanlış düşünüyorum diye test edeyim dedim. Ben serviste ayakta durup , önümdeki arkadaşla sohbet ediyordum. Servis camının yansımasından bu hocamın bana baktığını görüyordum. (Başka kimse yoktu serviste b çıkış zili calmamıştı biz dersten erken çıktığımız için ben arkadaşımla servise geçmiştim ) servisin önündeki bankta oturmuş, bir hocayla sohbet ediyordu. Servis camından kafasını cevirip çevirip popoma baktığını fark ettim. Ben oturunca bakmayı bıraktı. Tekrar kalktım tekrar bakıyordu. Bir de bizim sınıf kapısında ufak bir cam vardı. Bu hoca sürekli koridordan geçerken sınıf camından bana bakıyormuş. Bunu birçok arkadaşım söyledi. Sınıf camından gelip bakıyor dediler. Ben de birkaç kez fark ettim araya mesafe koydum. Gizli gizli beni kesiyordu. Öğretmen odasına çay götürdüğümde dik dik bana , yüzüme gözümün içine bakıyordu. Beni her gördüğü yerde böyle yapıyordu. İlk başlarda aramızda güzel bir öğretmen öğrenci ilişkisi vardi. Ben buna öğretmenler gününde hediye almıştım o hediyeyi gün boyunca elinden bırakmamıştı baya ilginçti. Esprili, güleç, neşeli bir adamdı benle arası iyiydi bir anda somurtkan herkese soğuk yapan birine dönüştü. Adamın değiştiğini herkes biliyordu. Aradan kaç yıl geçti hâlen aklıma geliyor. Bana aşık mıydı, ilgisi mi vardı yoksa sapık mıydı bilmiyorum ama aklıma geliyor ve geldikçe kotu hissediyorum. Bu hocanın bana olan tavrınin herkes farkindaydi. Zaten ben okuldan ayrılınca herif baya bir çökmüş. Normalde güleç bir insanken ben okuldan gittikten sonra baya bir değişmiş. Kafamda kuruntu mu yapiyorum bilmiyorum ama yıllardır düşünüyorum sebep ne diye
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şaka mı? Sanki kitap okudum az önce 😂 baya kötü olmuş ya yanii ilgi duymadı olabilir de popoya bakma olayı felan ayıp yanii saygısını bozmamalıydı
İlgi duymaya başlamış cinsel olarak. Başka bir açıklaması yok.
Yemin ediyorum şu senaryoyu Nuri Bilge Ceylan'a satsan yılın ödülünü alır. Acayip hoşuma gitti okurken.
Sjajajsjs ciddi mi ya herkes aynısını söylüyor tekrar tekrar okudum bana normalde geldi. Galiba çok betimleyici yazmışım
Yani olay örgüsü vesaire neden sonuçlar vesaire biraz muğlak olduğu için dikkatimi çekti. Bir de benzer bir olay ben de yaşamıştım lisede onun da etkisi oldu sanırım.
Bence senle ilgili kötü düşünceleri vardi o neseli hali ondan kayboldu iyi ki gitmissin okuldan
Ay evet ya iyi ki gitmişim
İyiki mezun olmuşsun
Hocani tanimiyoruz o yuzden bilemeyiz
Oha kitap özeti gibi yazmış 😂😂😂😂
Yaşlı mıydı peki sen hiç pas vermedin ona
Hayır asla pas verecek bir durum yok. Kendisi bir anda böyle garip tavırlara büründü. Anasız babasız büyümüş ben de bu açıdan onunla dertleşmek isteyince galiba ilgime kapıldı
Yani ilgi gösteriyorum sandı da alakası yok harbiden herkes o hocaya o gözle bakmadigimin farkında olduğu için hocanın tavrına şaşırdı zaten
ANladım peki