Merhabar ben lise sondayım bu günde sınıf hocasıyla birlikte kura çektik kurada adı çıkan birbirine hediye alıyordu falan neyse işte herkes sırayla isim çekti benim adımı yazdığım kağıt da mavi bi kağıttı sıra sınıftaki bi çocuğa geldi oda mavi kağıdı seçti tabi ben anladım benim kağıdım olduğunu kağıdı açtı sonra adımı görür görmez çıka çıka bumu çıktı diyip kağıdı yere fırlattı o kadar üzüldüm ki şimdide yarın bana hediyemi alıp getiricek ne getiriceği zerre umrumda değil o tepkiyi vermese ne alırsa alsın teşekkür eder mutlu olurdum ama şu an yaptığı şeyden dolayı çok kırıldım ne olursa olsun gurur kırıcı bi hareketti sonuçta sizce yarın hediyemi verdiğinde hiç bişey yokmuş gibi teşekkür mü ediyim yoksa ima flan mi yapsam?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
6 ay sonra bir daha onu görmeyeceksin hepiniz başka yerlere gideceksin, hayatta yaşadığını o da yaşar merak etme
Ya açıkçası neyimi sevmiyor da böyle dedi onu anlamadım çocukla bi samimiliğim bile yok böyle bi itamda bulunması için beni sevmemesi veya ona bisey yapmış olmam falan gerekmez mi sonuçta
hayır, mesela ben seni gördüm, yolda geldim pislik yapmk istiyorum, sana gelip diyorum ki çok çirkinsin.
Bu çok kötü bir cümle ama bir kadına söylemdiğinfe kendini bilen bir kadın karşıdakinin dalga geçtiğini anlarken, özgüveni düşük olan yoldsn geçen bile beni güzel bulmuyor diye düşünür, erkeğe söylesen sanane lan diye yoluna bakar.
özetle sen karşıdakinin kim olduğuna göre fikirlerini önemsemelisin. gereksiz biriyse ilgilenmene gerek yok
Haklısın aşırı ozguvensizim
kendine gelişimin için yatırım yap
Nasıl yani
Çok takma yaa hediyeyi al biseyler ima etmeye çalış şey de of ala ala bu mu aldı yaa falan de ben senin yerinde olsam derdim yani ne kadar saygısız.