Sınıf arkadaşımın bana karşı olan korumacı tavrı?

Ailesel maddiyat sebeplerinden dolayı okulu bırakmıştım işe girmiştim sonradan 2. Öğretim bir bölüme başladım bu sene ki illa ki yaşıtlarım olsa da küçük olanlar da var bunlardan biri de benden 3 yaş küçük olan A kişisi (erkek)

A yaşıtı olan bir kıza umudu olduğu için yardımcı olmaya çalıştım kız kabul etmedi engelledi bizi vs bundan dolayı da psikolojisi bozuşdu ama bu A o kızı B sürekli sürekli dile getiriyordu vs artık zayıflamaya başladı 170 küsür boyun da 45 kiloya düştü ben de artık B yi duymaktan bıktığım için ters yapmaya başlayınca daha kötüye gitti kıyamadım destek olmaya başladım yeniden kafalere gittik sinamaya oyun alanlarına vs spora başlamaya teşvik ettim sınıftan birilerini ayarladım ilgilensinler diye... vs vs

Sınıf da hoşlandığım kişiyle aramı yapmaya çalışıyor...

sınıf da bakışlarından rahatsız olduğumu söylediğim kişilere tehdit mesajları savuruyor

"Sen benim ablamsın" diyor tamam ben de onu kardelim gibi görüyor seviyorum ama yaptığı davranışlar artık bunaltıyor üstüme titriyor gereksizce

Bakışından rahatsız olduğumu söylediğim kişiyle kavga etme ne demek

Hoşuma gitmeyen davranışta bulunduğunu söylediğime benden çok kinleniyor

Sınıf da biriyle laflarımız karşılaşsa nerdeyse saldıracak ona deliye dönüyor

Sürekli koruma çabaları sürekli çevremde bulunmaya çalışıyor "sen ağlama " "senin üzülmeni istemiyorum" "sen mutlu ol istiyorum" her sorun yaşandığında da dedikleri bu

Bunaldım yani ben birinin konumasına yardımına ihtiyaç duysam zaten dile getiririm gereksiz erkil hareketlerini bitirmesini nasıl sağlayacağım bilmiyorum

Kulağa asında şımarıklık gibi geliyor siz kızlar zaten çok ilgi göstermeye geleyorsunuz falan diye de laflar edilir biliyorum ama brn kendim 22 yaşımdayım çalışıyorum okuyorum başıöda ailem var kendi ayaklarımın üstünde durmayı öğrenmeye çalışıyorum kendimi kendim koruyabilirim savunabilitim çocuk değilim aptal değilim bundan dolayı da sıkılıyorum

Bundan nasıl kurtulabilirim?

Sınıf arkadaşımın bana karşı olan korumacı tavrı?